o moških
tole me je čist sezulo. do zdaj nisem vedela, kaj je narobe. lol
http://www.zurnal24.si/zakaj-samska-zenska-potrebuje-osem-moskih-clanek-246549
Jutri med enajsto in peto popoldan imam prost termin!☺☺☺
tole me je čist sezulo. do zdaj nisem vedela, kaj je narobe. lol
http://www.zurnal24.si/zakaj-samska-zenska-potrebuje-osem-moskih-clanek-246549%5B/quote%5D
Knjiga sicer govori o (samskih) ženska in ne o moških.
Sicer pa sem o tem problemu, ki se mu na kratko reče perfekcionizem, že veliko napisal.
Kar je pri tej knjigi zaskrbljujoče, pa je samo sporočilo in naslov knjige, ki pravi, da ženska potrebuje 8 moških….
Kaj to pove o moških ?
Da smo neka nesposobna bitja, nevredna tega naziva “moški”, saj ženska, ki je kot neko nadbitje, rabi kar 8 predstavnikov našega spola, da bo zadovolj(e)na. 🙂
Še posebej, ko zanika krivdo samskih žensk za njihov samski status. Pravi, da one niso za to krive, ampak so vredne ljubezni….Ženskam na takšen prefinjen način sporoča, da je odgovornost za njihovo srečo in za to, da bodo ljubljene, absolutno na strani moških, ki morajo pri sebi sprejeti potrebne spremembe in vse, kar je potrebno, da se bo neka ženska čutila ljubljeno.
Si lahko ti še bolj dolgočasen ?
Nekulturen ampak ce o tem govori knjiga ima robi celo prav.
No knjige nisem bral in nimam namena.
Ima pa na strani dve nasprotujoci si trditvi.
Neglede na to ali je moski ali zenska. Vsak je sam kriv ce je samski. Kriviti druge nima smisla, je celo kontraproduktivno, saj se v takem primeru zacne generalizirat. “Vsi moski so prasci” “Zenske so kurbe” “Moski niso resni” itd.
Hahaha ne me jebat. Ceprav za seks vsak dan drugega najverjetneje nebi blo problema zenski, ce ji je to cilj.
Sej tako knjigo boš prebral samo če maš namen dobit aids.
Knjiga je samopromocija, želi si novih strank, zaslužit na račun obupanih samskih žensk, ki pa jih ne bo pridobila, če bo trdila, da so si za svojo samskost krive same.
Ste medicinska sestra. Zakaj ste se odločili napisati priročnik za ženske, ki še niso našle pravega?
Pred dobrimi tremi leti sem se podala na samostojno pot. Vodim studio, kjer z alternativnimi tehnikami in različnimi pristopi pomagam ljudem prepoznavati vzroke čustvenih stisk, blokad, vzorcev in jih naučiti, kako v vsakdanjem življenju uporabljati znanje, ki ga dobijo pri meni ter si tako izboljšati življenje.
Paco je s komentarjem pokazal, da ve zakaj ima glavo. Robi pa le moralizira brez da bi karkoli skusal razumeti. Tema na kvadrat.
Sicer mi je marsikaj kar zenska pravi mimo. Sem pa dojel, da samskim zenskam svetuje, da namesto, da doma cakajo na “pravega”, hodijo na pogoste zmenke. Pravi, 8x na teden. Like it matters…
In v tem ji dam cisto prav. Skozi pogostejse zmenke bodo pri spoznavanju moskih postale bolj sposcene, pa tudi sebe in kaj jim ustreza bodo bolje spoznale. Kot da mora vsak zmenek biti ne vem kak dogodek. Ali da mora biti ali voditi do cesa vec.
o šit robi pa res 🙂 8 moških, da bom zadovoljna :))))
ti nesamozavestni :), a tut tko dobiš aids 🙂
meni je to tako :))))))))))))))))) malo me mika :)))))))))))))
credni nagon 😉
Forum je zaprt za komentiranje.