Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek o poroki sanjajo samo še babe

o poroki sanjajo samo še babe

Kaj pa je poroka če ne kos papirja v osnovi? To je bistvo poroke, da si na papirju poročen in prevzame baba decov priimek (v večini) vse ostalo je dodaten balast, to je bistvo.[/quote]

Potem je tvoj osebni dokument tudi le kos brezveznega papirja. A je sploh pomembno, kdo je Janez Novak? Če ti ne vidiš bistva v stvareh, še ne pomeni, da ga tudi ni.[/quote]

Seveda je moj osebni dokument bv…. za mene osebno, je enako kot poroka, kos papirja ki NAVZVEN kaže nekaj, /show off pač

Jaz vem kdo sem drugi preverjajo skozi moje papirje če sem to kar jaz vem 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Slišala sem za nekaj primerov v bivših republikah SFRJ, da poroko organizirajo samo zato, ker od svatov pričakujejo precej gotovine. Potem pa imaš poroko s 500 povabljenimi, mladoporočenca pa oba brezposelna. Ta denar ne bo dovolj do konca življenja. Potem pa se šlepata preko staršev in drugih sorodnikov in naštepata vsaj štiri potomce. Tako, da gre v teh primerih za koristoljubje obeh, ne le za željo neveste.

Sindrom zračnega, energičnega in vihravega Petra Pana, ko starostno zrel moški ostaja v deški (adolescentni) fazi, se podi okrog za ženskami še v 40-ta kot ostarel Casanova, kakor njegovi 20 let mlajši vrstniki, ker zase misli, da je njegovo mladostniška energija neizčrpna, je v osebnostnem in psihološkem razvojnem smislu stagnacija.

Ženska, ki so v povprečju bolj prizemljene, ker jim tako narekuje narava in jim ne dopušča podobnih igric kot moškim še v zgodnja 30-ta, se mora veliko prej zresniti, gledati mora dolgoročno, tudi za svoje prihajajoče ‘mladičke’ (zelo težka, najmanj 18-letna naložba), kjer tako za materialno in vzgojno pomoč, kakor tudi čustveno podporo, rabi stabilne, odgovorne in zanesljive moške, ki jih ne odnese vsak pihljaj kikle in so zato celo pripravljeni razbiti družino.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Potem je tvoj osebni dokument tudi le kos brezveznega papirja. A je sploh pomembno, kdo je Janez Novak? Če ti ne vidiš bistva v stvareh, še ne pomeni, da ga tudi ni.[/quote]

Seveda je moj osebni dokument bv…. za mene osebno, je enako kot poroka, kos papirja ki NAVZVEN kaže nekaj, /show off pač

Jaz vem kdo sem drugi preverjajo skozi moje papirje če sem to kar jaz vem :)[/quote]

Saj…ne veš, kaj je to vsebina. Tebi je pol stvari bz. Saj folk se ne poroči zaradi papirja…tako mimogrede…ampak vsebine.

Vsebina ne rabi papirjev, če nekoga res ljubiš za to ne rabiš zapravljat denarja (beri povabit na desetine ali stotine gostov itd.) papir je le formalno pravno rešena zadeva in dedovanje kot je ID pravno formalno moja identiteta, ampak če jutri zgubim ID, ne bom nič manj to kar sem bil danes se strinjaš? Razlika je samo v tem da mi morda kdo ne bo verjel da sem to res (organi pregona ipd.) Enako je s poroko, poroka je papir ki navzven (med drugim z prevzemanjem priimka moža s strani žene) kaže da sta dva poročena oz v zvezi… naj bi bila tudi večno, kar pa spet vemo kako je.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Zate je itak vse bz. Pojdi nazaj v jamo. Aja, saj od tam prihajaš:))).

Vcasih ti uspe napisat kaj pametnega.;))

edino škoda, da je sebe opisal…. 🙂

Haha kaj si se razburil! Drugace pa imas prav.Ceprav locena se mi zdi, da ce se dva gresta partnerstva in sta v to prepricana, da je poroka normalen korak.. vsi razlogi zakaj ne, so brezvezni.

Vcasih ti uspe napisat kaj pametnega.;))[/quote]
In kaj, če nekdo ne vidi smisla v danem okolju, okoliščinah, itd stremeti k nekim družinskim idealom? Pač svoje energijo usmerja v kaj drugega. Sta zaradi sproduciranih otrok on ali robi kaj superiorna v primerjavi s Teslo ali Delai Lamo? Sploh pa ni nobena tajna, da povod za večino razvez v danasnjem svetu tako po vecini dajo ženske. Te svoje iz neolitika potegnjene argumente si lahko zupnik matjozko kar nekam zatakne. 😉

Dajte mi nekaj razložiti?
Zakaj je na portalih za samske 80, 90% moških in samo nekaj malega žensk?
Tisti pri 40+, ki še niso bili poročeni, prav obupano iščejo žensko za poroko, za družino imet. Težijo vsem mlajšim. Leta in leta tam gor.
Žensk pa tako malo tam gor?
Zakaj taka panika pri moških, da tako silijo v veze?

Zato ker bi ga tipi radi namakali, poroka je pač nujno zlo marsikateremu da pride do fuka…. simpl. To da pravijo da iščejo resno zvezo in poroko je samo dokaz da vejo na kaj bodo prijele kake obupanke…

Če vprašaš bo večina moških rekla da si ne želi poroke oz. mu je tak na koruzi čisto ok…

Ne glede kaj praviš, očitno 5x več moških visi na teh portalih. Očitno niso tako zelo uspešni, če kar visijo in visijo gor.
Če bi bile ženske take obupanke, bi letele na te portale, če je pa tam toliko moških.

Gre za nesorazmerje med fehtarji seksa in med ženskami ki bi jih imele…. babe vejo da se tile ne bi ženili (dokler se ne začnejo samoprepričevat da se bi) tipi pa ne dobijo drugače in probavajo vsepovsod.

Zelo simpl logika je zakaj je več tipov kot žensk gori 80:20 recimo.

Ker ženska dobi za seksat v 90% ”takoj” če bi želela, tip pač v večini ne…. obratno pa če bi se ženska hotla poročit, bi tudi sicer takoj dobla, ampak ona bi se z dobrim poročila in dokler je standard ”dobrega” za poroko (beri je mlada) tako dolgo jo ”dobri” izkoriščajo za seks, ker oni se pa vseeno z njo ne bi poročili.

In tako pride do tega da je 80:20.

Generalno gledano pa je pa tudi tako da ženske četudi so obupane dobijo nekoga za poroko vseeno prej kot moški za seksat, izvzemši plačilo ipd.

Ženske pa ne ”letijo” na te portale ker dobro vedo da so gori ravno to kar pravim fukfehtarji ki bi se ”poročili” čez 25 let, mogoče, ali pa varalice ki so poročene v 75-80%….. ostalih 19% je neprivlačnih geekov ipd. Morda se najde kakšen ok ali soliden ali pa tudi dober po izgledu če že ne po inteligenci.

Gospodična DS, v teh tvojih letih bi človek pričakoval malo boljše poznavanje moških od kakšne 12-letnice, ki so ji komaj začele poganjati prsi. 😀

Na 1 voljno žensko se praviloma ‘prfočka’ neomejeno število moških spolnih interesentov (samski, poročeni, mladi, stari, lepi, grdi, podolgovati, okrogli, šekasti…). Vsi pač BI, če se le da. Če se malo slikovito izrazim, mogoče grdo :), precej moških deluje na principu psov – tole pa si verjetno že opazovala, če še moškega nisi videla od blizu?, da ti ne bo treba spet risati in pojasnjevati osnovne biologije samčkov v živalskem svetu 🙂 – ko se kuzlica goni, bodo vleteli vsi psi iz bližnjih in oddaljenih okoliških vasi, do koder pač seže vonj voljne samice, zraven nje bodo potrpežljivo čakali na svojo priložnost, tudi če shirajo od lakote. In ti moški na raznih portalih pač poskušajo in iščejo “mehke hruške” (ženske, ki bi bile pripravljene seksati z njimi). In kot veš (očitno ne, ker nisi ekonomistka!?), se na zmenkarskih portalih ‘prodaja sebe’, izpostavlja obstoječe, posebej pa še neobstoječe pozitivne lastnosti, tako kot pri ribarjenju, je lahko črv na trnku tudi plastičen, pomembna je šminka, le da lepo zgleda in pritegne (naivne) ribice, da (z)grabijo. In zraven moških, iskalcev poroke, je ravno toliko namišljenih zdravnikov, podjetnikov…, ki leporečijo, pač klasične vabe, na katere trzajo potencialne ženske, če se le dajo pretentati. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Babe imajo pač to srečo, da je večina dedcev kr naprej potrebnih tepcev, ki so se pripravljeni poniževati za stik s kakršnokoli babo. To je vse. Od tod nesorazmerje na portalih.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Jebiga spider, ženske imajo nenasiten terminal, mi pa vedno limit na ČIPU;D

Matkič, zanimivo, da tako dobro to sceno poznaš. Kakorkoli že, ti portali so pokazatalji, da moški fehtarijo ženske. Ne glede kaj fehtarijo. Glej, matajžko že leta in leta fehtarih po raznih portalih pa še vedno ni uspel.

Matjazko, le kdo bo to bral kar si ti napisal?

Če bi bil ženska, ne bi tej njihovi lastnosti prav nobene sreče pripisoval. Redke so zaradi tega srečne, večina se jih kmalu naveliča ali pa jim gre ta lastnost pošteno na k+**c, saj redko katera išče fukfehtarja.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Babe, ki visijo na portalih, se nimajo kaj pritoževati. Tam imajo čist sebi podobno robo. Mislim, če ti je višek iskanja partnerja regirstracija na portalu, potem lahko le svoji lenobi pripišeš vse posledice glede ponudbe.

Več kot očitno je, da se veliko žensk sicer prijavi na portale, ampak ko vidijo kakšni moški tam prevladujejo, se umaknejo s portala. Moški pa se ponižujejo, prosjačijo. To pa odbija ženske. Še tiste ok ženske, ki pridejo na portale, pobegnejo.

Samo res, kak to, da morajo Markoti in podobni na portalih se oglaševati, da sploh babe opazijo, da obstajajo? Taki fejst deci baje, to bi se ja babe morale tepsti za njih. Nekaj tu meni ne štima, ali Markoti sploh niso dobra roba, ali pa so Markoti dobra roba, babe so pa napaljene na slabo robo, ali kako je to?

V bolnico greš, če rabiš gips, ne če imaš zdrave okončine…Ni to ponižanje za “normalne dedce”, pisanje oglasov na portalih? Da ti je višek romantičnih aktivnosti pisanje oglasov, pa to je za pogreb, kaj pravite?

Daj si duška, da ti sprostiš napetost. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čist si ga zjebal, lol

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close