Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek o poroki sanjajo samo še babe

o poroki sanjajo samo še babe

“Potem pa brutalno zavrže”, wtf ? Če mi ni všeč, jo pač pustim kje v ozadju, ko se mi zljubi ji odpišem na kak mesiđ, zraven pa se že dobivam z drugo. Kokr mi paše 🙂

Banana pa spet sveže samska vidm. Pršla po nove porcije na forum 🙂

A te pravljice men prpoveduješ?:)) Saj menda nisi zagrabil za trnek. Ne mislim, da ti kogarkoli srečaš/srečuješ (morda zgolj opazuješ), kaj šele da bi imel opravka z brutalnostjo. Ker nikamor ne hodiš, si popolnoma neškodljiv.

Tolažbe žgoljavih 35 letnic brez otrok 🙂

Iščeš tolažbo?:))

Ah kje. Samo preveč kave.

Piješ kavo aka barvaš zobe na rmeno in povzročaš karies. Good for you.

Ah kje. Samo preveč kave.[/quote]
Potem si zdaj polna energije in pripravljena
na akcijo. 🙂

‘Naravna’ ženska si želi otroke, moža, družino. Taka je bila tudi tvoja in moja mati, mati od…? Če ne nas ne bi bilo. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

‘Naravna’ ženska si želi otroke, moža, družino. Taka je bila tudi tvoja in moja mati, mati od…? Če ne nas ne bi bilo. ;)[/quote]
Človeški ego ne spoštuje kaj dosti narave in naravnih danosti. Zato tudi želje niso več tako naravne. 🙂

AnaBanana, kaj še nisi opazila enega fenomena tu gor?
Samo moški odpirajo teme z oglasi, da iščejo žensko.
Samo moški odpirajo teme, kjer udrihajo po ženskah.
Samo moški odpirajo teme o porokah.
Samo en fantke ves čas razpravlja, da mora biti ženska mati, da mora biti poročena, da mora biti kaj vem kaj še vse. Fantazira v glavnem o popolni ženski, ki bi njega vzgajala in skrbela zanj.
Isto kot, če greš na portale za samske, pretežno moški gor visijo in jokcajo. So nekateri normalni, večina pa totalno obupanih. Pa so stari 40 pa si pravijo fantje, nimajo se za moške. Verjetno imajo tudi ime v stilu Peterček, Tonček, Jurček. V glavnem neko otroško pomanjševalnico.

Sem opazila, že davno. Pa mi gre še vedno težko v glavo. Je pač natlačena s pametnejšimi stvarmi. 🙂

Če ženska ali moški izgledata telesno privlačna za svoja leta za seks ni problema dobiti partnerja,za resno zvezo je pa potrebno kaj več kot samo lep videz.Protistutke so za obupance.

Ja, recimo še mau neumen moraš bit zraven…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close