Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek O preljuba…

O preljuba…

O PRELJUBA…

Nate je misel nenehna preljuba,
nate ki plaho želiš si objema, poljuba…
zate to pesnim in zate živim,
zate minutko si vsako ob tebi želim…

Murenček srečo izžareva pomladi,
ljudje in živali, vsi imajo ga radi,
zapoje veselo, večkrat otožno,
le da srce in tud misel uigrana sta složno…

Ljubim globoko in čustvo je lepo,
ljubim pošteno in nikdar na slepo…
a treba je čas in prelepo trpljenje,
da Murenček srečno uredi si življenje…

Ljubim nje jutro, ko zvesto ustane,
ljubim ko ob kavici očke si mane,
ljubil še bolj jo ko mi sede v naročje,
pomucka se k meni, pogleda otročje…

Ljubim otroka u njenih očeh,
ljubim orjaka, ki je v njenih močeh…
ljubim to nežno in zalo mi bitje,
ljubim to svoje največje odkritje…

Le njej si upam v roke podati,
svoje srce in nanj mirno čakati,
le njej u najem lahko dajem poljube,
ker vem da nazaj bom dobil brez izgube…

Tako murenček upa in dela napake,
ko ljubim želim si mal večje korake,
a ljubezen ni tek na majhne razdalje,
je maraton in se teče še dalje….

Naj vas torej ljubezen,
vso to pomlad,
spomni na Murenčka,
ki vas ‘ma rad…..******

Vabim vas na maraton…..

____________________________________________________________ ******Vedno predem dam jezik v pogon, vklopim možgane******

Murni , hudiča kaj naj rečem ti . Najprej ni v življenju nič . Potem se dogaja , in na koncu je vedno nekdo ki trpi ! Samo ni vedno vse tako hudo , ne ni , niti ni tako črno…včasih je treba počakati…..

oooo zajči, pa saj vidiš da je veselju do ljubezni namenjena pesmica, nihče ne trpi…..

Pomlad je in tudi meni je lepo….. kar tako….

____________________________________________________________ ******Vedno predem dam jezik v pogon, vklopim možgane******

Hm , ti tudi še ne ninaš ?
Sama sem hotela iti , pa sem skočila še na mail , pa sem spet u luftu..
Murni , ja je pesmica tvoja lepa . Samo nekdo ki jo bere pozorno , jo bere pravilno .
Je res , da je pomlad . Je res , da človek nekoga ima rad . Je pa res , da ti vedno nekdo nov lahko prečka tvojo ustaljeno pot. In je na tebi potem , sprejmeš njeno srce ali ne , le dovoliti moraš spremembi…ah kako le naj to ti povem ??

Mogoče takole . Ko misliš , da si prenehal živeti , se življenje šele prične !!

Ja zajči, Murni ve kaj želiš povedat, te razumem, kot razumem sebe, zmeraj bolj….

Evo..grem na maraton!
Murni…saj sem ti že pisala in pisala in prosim Murni, zavedaj se, da živimo samo eno življenje in to je prekratko za takšno trpljenje!Prosim, prosim ne delaj si tega…pa zakaj, saj se imaš rad in si privoščič srečo…zakaj potem takšno trpljenje, zakaj???

Murni, poljub vračam nazaj…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

ja , ma vsi smo isti ..
počasi a sigurno razumemo ..
vsaj mi , ki imamo preveliko srce 🙂
kaj vem kako naj rečem ….čas je na koncu tisti ki prinese ali odnese..
heja murni…na cmoka…takega fendlih zdejle zjutri veš !

Jutro gmajnica, jutro sončece….

Prosim vas dobre duše, saj ta Murnčkova pesmica ni u trpljenju napisana, mišljena je pozitivno in Murni je ob njej vil nasmešek iz sebe.

Tu pa tam je kakšen verz, mogoče rima, ki le spomni, da sem mogoče v iskanju tistega lepega, ampak mi je lepo, mi paše ko mi rečeš, dobro jutro dragi moj……

Nene z Murnijem je vse oki, vas obožuje 100 na uro.

Oki, bom odzdejle pred vsako pesmico napisal TA JE ŽALOSTNA, TA JE VESELA, TA JE SMOTANA :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ljubim vse vas gmajnica……

Ti paše, ko ti rečem, dobro jutro dragi Murni,
ti paše, ko te z žarki požgečkam za lep dan.
Dovoli, da ti svetim, kakor znam, naj ti to paše
in te zadane, ja naj ti paše vse kar te obdaja ,
pa naj bo to žalost sreča ali jeza,
samo naj te zadane, naj ti paše vse za lep in popol dan!

Cmoka…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Mala napakica je na koncu in sicer…mišljeno je lep in popoln dan…in predstavljaj si , da ti to pojem v enaki Melodiji kot je Monikina pesem…in vem, da zadane do konca, če že ne moja pesem pa njena sigurno!

pa-pa Murni…

Oh, murenček, ne veš, kako te imam pa jaz
rada … in razmišljam o tem, da se bom selila
nazaj po straneh te gmajne in vse tvoje rime
in stihe skopirala in si jih nekam spravila, ker
se mi uležejo tja, kjer so lepo spravljene in so
mi zelo zelo lepe … hvala ti za vsako posebej ….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

New Report

Close