Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek O, šit! Kakšna čokolada!

O, šit! Kakšna čokolada!

Kupila po dolgem času tablico čokolade. Moser Roth Chocolat Delice. Ta moja je Praline Noir. Veste kaj…. ne mi proizvajat takih dobrot!!!! In še tako lepo zapakiranih. Ker se je težko upretiiiiiiiiiii.

:-))

Kje se pa dobi to čudo? 😁

Hofer.

Saj ne, da po okusu nese kakšno Lindt, ampak vseeno sem bila prijetno presenečena. Mislim, da gre za nek nov okus in novo obliko. 🙂

Kul. Sej bom ziher spet pozabila ime, preden pridem spet do štacune. 😄

Še vedno pa se lahko skrijejo pred ročno izdelanimi, kot je Lizin vrt.

Če se prav spomnim čokolad Lizin vrt, so to presne. Nisem ravno ljubiteljica presnih čokolad in drugih presnih sladic, a posuto s kokosom Lizin vrt (če mislim prave seveda) sem že večkrat kupila. Dobre so.

Nehite se tok nažirat zdej v karantenah. Full vec je tem o cokoladah,nutelah in sladkarijah kot leto nazaj ko ni bilo karanten in korone. Nehite žret tok sladkarij,ko bo te epidemije konc boste vsu za par kilogramov se zredili. Skoda,ker bo treba dol dat pol.

Drgac pa uzivej v cokoladici,naj ti tekne! Ne mislm nc slabga 🙂

En dober seksič te reši odvisnosti od čokolade! Ko pogledam v hladilnik in zagledam kupček čokolade, vem kje sem zamočil!!! Zjutraj pa usekam ene koruzne žgance z ocvirki in to je to!

Če se prav spomnim čokolad Lizin vrt, so to presne. Nisem ravno ljubiteljica presnih čokolad in drugih presnih sladic, a posuto s kokosom Lizin vrt (če mislim prave seveda) sem že večkrat kupila. Dobre so.
[/quote]
Res so presne in brez dodanega sladkorja.

Res so presne in brez dodanega sladkorja.
[/quote]

…niso okusne.

Katero si vzela, vijola rdečo ali rjavo? 🙂
Veš, katera je top…

[img]https://i.dailymail.co.uk/1s/2020/03/06/05/25610342-8081519-Supermarket_chain_Aldi_has_admitted_to_shrinking_the_size_of_its-m-16_1583471306348.jpg[/img]

Nisem ljubitelj belih, ampak ta je nenormalno dobra. Tanka nežna čokolada okoli in ta puh notri, ki se stopi v ustih. BOŽANSKO

Tudi te sem videla, a sem se odločila za tisto s črno čokolado. Ker je baje črna čokolada bolj zdrava od kakšne druge. :-))))

En dober seksič te reši odvisnosti od čokolade! Ko pogledam v hladilnik in zagledam kupček čokolade, vem kje sem zamočil!!! Zjutraj pa usekam ene koruzne žgance z ocvirki in to je to!
[/quote]

Čokolada dela čudeže. Seks je pa precenjen. 😉

Čokolada dela čudeže. Seks je pa precenjen. 😉
[/quote]
A ni obratno ?

A ni obratno ?
[/quote]

Nak.

Nak.
[/quote]
Kako ne ?
Menda ob čokoladi ne doživljaš orgazmov.
Ali pa ne seksaš in si brez orgazmov. 🙂

Kako ne ?
Menda ob čokoladi ne doživljaš orgazmov.
Ali pa ne seksaš in si brez orgazmov. 🙂
[/quote]

Glej…. pusti nam ženskam, da po svoje doživljamo take in onake užitke. Že vemo, kako in kaj. Goli seks pa prepustimo tistim, ki nimajo drugega.

Idealno bi bilo med seksom jest čokolado.

Jaz imam rada 99-procentno temno, tko mal za spremembo ob kavi, se okusa lepo dopolnjujeta, drugače pa čokolado varim sama. Presne so meni suhe al kako naj rečem, kot bi jedel navadno čokolado po roku trajanja.
Kupim kakavovo maslo, čisti kakav v prahu, zmeljem lešnike, dodam malo sladkorja in je zelo zelo dobra čokolada.

Ma jaz bi med jedenjem čokolade pozabila seksat 😉

😂😂😂
zakon. No ja, lahko jo tudi stopiš recimo..khm 😉

Jaz bi tudi zdaj to probala.:)

😂😂😂
zakon. No ja, lahko jo tudi stopiš recimo..khm 😉

saj to ja veš, da bela čokolada ni niti “Č” od čokolade in “K” od kakava 🙂 Sama emulgirana maščobica in cukrček 🙂

https://www.mojacokolada.si/novice/bela-cokolada-cokolad-ki-v-resnici-ni-cokolada-n214

☺☺☺

Zato jim v krmo dodajajo do 1/3 lastnih iztrebkov.
Enako je z vsebino teh čokolad ☺
V embalažo zavij svoje iztrebke naslednjega dne in jih pošlji na naslov proizvajalca. Dobiš kupon za 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust pri naslednjem nakupu

New Report

Close