Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ob problemu, pravi moški izplača ali pa tolče

Ob problemu, pravi moški izplača ali pa tolče

Ma brezveze, kaj jaz sploh tu sodelujem. ta monovka vedno dela neke čist svoje interpretacije.

Samotolažilne domislice…ma babe delate na forumu prav vse, da bi se mi do konca zagabile. Nobena normalna debata z vami ni možna. O ničemer.

Če sem se kaj naučil, je to to, da se babe začnejo kurchit s svojo močjo, tako in drugačno, samo, da ti dokažejo svoj prav, vsaj virtualno.

Jaz recimo sem družbeno pereče teme, s katerimi maha inštitut 8. marec, odpiral že davno nazaj. Splav, nasilje nad ženskami, spolno nasilje, spolna diskriminacija žensk..

Ampak sem bil takrat, ene 15 let nazaj, s strani žensk “poučen”, da te teme niso tako “hude”. če povem drugače, ženske s emorajo vedno začet po joških tolčt, kot oni primerek zgoraj.

Zato zdaj ob družbeni viktimizaciji žensk lahko samo še zamahnem z roko. Sej pravijo, da so “močne”, kajne?

Odgovor na objavo uporabnika
samski cinik, 26.12.2024 ob 10:43

Ma brezveze, kaj jaz sploh tu sodelujem. ta monovka vedno dela neke čist svoje interpretacije.

Samotolažilne domislice…ma babe delate na forumu prav vse, da bi se mi do konca zagabile. Nobena normalna debata z vami ni možna. O ničemer.

Vidiš, stoprocentno se strinjava!
Komunikacija ni možna, dokler se eden od sogovornikov sklicuje na fizično premoč.  Tudi trmasto vztrajanje pri enostranskih interpretacijah ne omogoča komunikacije.

A vidiš, kako se znamo strinjati? Vzorno!

Po vseh tvojih zbranih izkušnjah bi lahko vedel vsaj to, da smo ženske močnejše na jeziku. Zakaj hodiš na fronto, kjer nimaš možnosti zmagati, ampak se le učiti? Ko pa prav tega nočeš.

Pa da ti pojasnim, kaj sem mislila s samotolažilno: to, da te 8-kilogramska judoistka ne bi vsekala, ker ne bi tolkla po šibkejšem. Tvoj zapis.

Pa si v zmoti. Ne bi te zložila zaradi kodeksa borilnih veščin, ne pa zato, ker bi se ji smilil zaradi nemoči.

Odgovor na objavo uporabnika
lloyd, 26.12.2024 ob 07:28

Ta prav dedc se ne zapleta s tako, ki bi jo bilo treba namahat, ampak izbere sebi primerno, tako, ki ga še izboljša, ne pa potegne iz njega vse najslabše. To je gospod. Ker ima gospo, ki jo spoštuje. In gospa mu seveda da razlog da jo lahko spoštuje.

Kako lepo in resnično.

New Report

Close