Obala in kras rumena
saj zato pa je ta regija rdeča, ker so tam v glavnem rdeči in JJ jih- vas bo j e b a l dokler bo lahko, dokler ne boste zeleni bo trdil da ste rdeči. dajte dajte primorci pokleknite in volite JJ on vas bo rešil rdeče barve, samo povejte mu, da boste volili njegovo stranko in bo vse OK….JJ potrebuje vaše glasove, da bo lahko vladal še 4 leta, dajmo dajmo primorci, kaj vas pa košta, saj je vseeno kdo je predsednik, al ni!
no, tam ne bodo nič našli, ker virus SARS-COV-2 kao neki novi virus ni bil izoliran- dokazan še nikjer na tem planetu. Vse kar imajo v rokah je neka sekvenca DNK virusa in sicer okrog 20 znakov od 30.000 znakov kot jih ima zapis. Oni pa tega niso našli, zato so po nekem matematičnem računu nekaj scoprali, ker drugega pač nimajo. To je tako kot če bi jaz izračunal, kako verjeno je, da bom zadel na lotu.
saj zato pa je ta regija rdeča, ker so tam v glavnem rdeči in JJ jih- vas bo j e b a l dokler bo lahko, dokler ne boste zeleni bo trdil da ste rdeči. dajte dajte primorci pokleknite in volite JJ on vas bo rešil rdeče barve, samo povejte mu, da boste volili njegovo stranko in bo vse OK….JJ potrebuje vaše glasove, da bo lahko vladal še 4 leta, dajmo dajmo primorci, kaj vas pa košta, saj je vseeno kdo je predsednik, al ni!
[/quote]
Rdeča barva bo kar o.k.
[/quote]
Mi smo ponosni na rdečo barvo. Ponosno jo bomo širili do volitev in še naprej do Ljubljane.
Koooooončnoooooooooo, e viva!
Naredili smo to deželo spet zeleno.
Ma za 800, plus bon bo vse zeleno. Hrvaška za 600p, a je kdo na glavo padel pri nas? Hrvaška ima iste cene₩, naše gor 🙃🤣😂😅😅💝pol pa se pojdi turizem. Keri tujec bo pri nas fural turizem? 🙄 Ruknjen ravno prav. V ceni ne nudijo Welles, če ravno ne pritisneš, ker je vključeno v ceno, a koristiti do sredine septembra0 ne moreš. In v slednjem ne nižajo cene. Pavlihe. In če ne bereš pravi, 935 0€ 0a0hahaha0, pa like znotraj Slo. Turizem my as. Zato smo pridobili corono, Kitajcev je bilo veiko tu. Seveda, za jurja je Slovenija. Pa kdo bo hodil sem. Se cela America z Azijo reži no. Jurja0 pri nas? Ne ga spat 🙃🤣 če daš bon, še vedno 800, ukinitev bone, ker pol lahko ima0š le zdravo za0jtrk za0 800 z bonom. Ne me basat nateguni.
No ja, saj tudi novi Tujf pride za vaše bonbone. Živel dopust in stres.