Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Občudujem to izjemno in sposobno žensko

Občudujem to izjemno in sposobno žensko

Kako ji vse to uspe pri 42 ih in dveh sinovih?
V mislih imam Hajdi Korošec. Otroško pevko, zdaj poslovno žensko.
Občudujem jo.

1. Je lepa, postavna in mladostna.
2. Ima prelepe, negovane in dolge lase.
3. Je Simpatična.
4. Visoko izobražena.
5. Ima smisel za modo.
6. Mlajšega moža, ki jo obožuje.
7. Dva luštna navihana fantička
8. Ustvarila je pravo poslovno carstvo – otroško trgovino z priznanimi znamkami v središču Celja, kar je pohvale vredno. Kapo dol pred njo.

Po njenih objavah na IG, ima za moje predstave pravo SANJSKO življenje.
Prav vse, česar se loti – ji uspe.

Sem ji malce fouž, ampak ker je izjemno simpatična ji vse to od srca privoščim.

Ni mi pa jasno, kako ji lahko uspeva na vseh področjih – dejansko je zame popolna!

Jaz vsega tega nikoli ne bi bila sposobna izpeljati.

To, da se na ven kaže popolno, je del njenega posla. Sicer pa ji je uspelo izkoristiti slavo, ki jo je imela, ko je bila še otroška pevka Hajdi, za to, da je naredila dovolj reklame za svojo trgovino in da ta uspešno posluje. Če bi enako trgovino ustanovila ena Micka iz Horjula, bi morala vložiti več tisoč evrov v marketing, kar Hajdi pač ni treba.

Jaz pa njenega moža.

Prvič slišim za to ime. Eni imamo drugačne standarde in vrednote, oz. merila…..
Fasada nam ni pomembna.
Ne moreš delati primerjav na podlagi tvojega opisa. Tudi tako življenje je kahko bedno ali v zlati kletki. Tega ne vem in me niti ne zanima, ker se raje ukvarjam s seboj. Veliko je ljudi okrog za katere se lahko vprašaš kako zmorejo. Le v drugem kontekstu.

Ko ji paše izkoristi ime in prepoznavnost, vmes ji mnogo let ni pasalo in marsikaj se je baje dogajalo takrat, kar pa ni tako sanjsko. Sicer pa eno je predstava za javnost, drugo pa resnična oseba.

Na instagramu in facebooku imamo lahko vsi sanjsko življenje.

Ko ji paše izkoristi ime in prepoznavnost, vmes ji mnogo let ni pasalo in marsikaj se je baje dogajalo takrat, kar pa ni tako sanjsko. Sicer pa eno je predstava za javnost, drugo pa resnična oseba.
[/quote]

Točno tako..tudi nic kaj lepega se je dogajalo

Vprašajte njene zaposlene o njeni popolnosti in simpatičnosti !?

Vprašajte njene zaposlene o njeni popolnosti in simpatičnosti !?
[/quote]

???

Kaj pa naj bi se dogajalo?

Od parih sem slišala, da je ženska obupna, pa da se zaposleni stalno menjujejo, ker se ne da zdržat…..minimalec, šikaniranje zaposlenih s strani razvajene princeske,…itd.

Na Instagramu sem gledala en video, kjer predstavi podjetje v celoti. Trgovino, pisarne in zaposlene. To je ogromna stvar in res ima zrihtano v nulo. Tko kot če prideš v v ornk odvetniško firmo. 🤨
V glavnem, ko je predstavila zaposlene (vse so mamice) so od prve do zadnje bile vse simpatične. In to zelo. Meni deluje tako prijetno kolektivno vzdušje.
Se pa tudi jaz sprašujem, od kje ji denar za tako ornk poslovalnico, vse te pisarne in skladišče, ter 11 zaposlenih?

Razvajene princeske? Po tem sklepam, da sta ji mamica in očka omogočila vse to?

Ne vem, če se predstava za javnost sklada z realnim stanjem. Še vedno, kadar je nekdo toliko napora vložil v zunanji imidž, se je izkazalo, da je sredica gnila.

Pri hajdi se zdi vse kar preveč popolno – no jaz ji to srečo vsekakor privoščim. Ne bo me pa prepričala, da je grozno zadovoljna s svojim videzom. pred leti (lani?) je namreč sama priznala, da je začela uporabljati botoks. Kdo, ki je v popolnosti zadovoljen s svojo notranjostjo in pomirjen sam s sabo, pa se gre kaj takega? Ali je pa pod pritiskom, da mora izgledati mlada za svojega mladega moža?

Ona mogoče uživa življenje trenutno boljše, kot mi vsi skupaj tu gor. Vsi imamo vzpone in padce, ni vrag, da tudi ona ni imela nobenih padcev. Naj uživa.

Včasih so se drugi debelili na račun njenega imena, zato se mi zdi prav, da ima zdaj tudi sama kaj od tega. V vse, kar ima zdaj, je vložila veliko truda.

ne s takimi no. če bi vi poznali to punco od malega. Lepo prosim. veliko truda .-. predvsem denar vse kupi, trudijo se pa bolj rečeno drugi, saj tudi po ig vidimo,da večino časa potuje naokoli.

Ko se bo pa njega naveličala ga bo pa v rit sunla.
On je bolj pezde ali pi zd o liz nik.
Babnica bo vedno imela prav in ta ………liznik bo načevljan tako je to.
Poznam veliko takih primerov.

Kot Ellen DeGeneres?

New Report

Close