Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Občutek ko ti moški konča noter

Občutek ko ti moški konča noter

Stara sem 19 let. Imam fanta s katerim redno seksava že dva meseca, vsak vikend, ker še ne živiva skupaj. Za zaščito uporabljava kondome, če jih slučajno nimava, pa ga fant pred izlivom potegne ven. Mene pa zanima kakšen je občutek ko ti špricne not. Se sploh kaj čuti. Rada bi to občutila, a fant sploh noče slišat za to. Mi lahko razložite kako je to, ker me ful zanima. Bolje to, kot da grem to skusit kje drugje, glede na to da nimam zaščite. Hvala za vse uporabne informacije.

Lahko ti konča v usta ali ritko pa boš občutila kak njegov trza ko se prazni…

Če pa on noče pa povej ti bomo z veseljem pomagali 🙂

Avtorica, najprej poskrbi za svojo zaščito, potem si pa privošči, naj ti povem da ogenj, pička in kače, niso igrače, če pa je za varnost poskrbljeno in v tem primeru moraš sama poskrbeti za to, se pa lahko prepustiš takim občutkom, prvo se zaščiti, potem pa le pogumno, pa z partnerjem se pogovori o tem, seveda, če si ne bo mislil, da boš sedaj svojo pičko ponudila tudi drugim, ko boš začutila kako je dobro, če te polnijo z spermo brez nevarnosti, da zanosiš, kako nekateri nimate pojma o sexu, joj,…

Odgovor na objavo uporabnika
Ančka183, 24.02.2025 ob 16:46

Stara sem 19 let. Imam fanta s katerim redno seksava že dva meseca, vsak vikend, ker še ne živiva skupaj. Za zaščito uporabljava kondome, če jih slučajno nimava, pa ga fant pred izlivom potegne ven. Mene pa zanima kakšen je občutek ko ti špricne not. Se sploh kaj čuti. Rada bi to občutila, a fant sploh noče slišat za to. Mi lahko razložite kako je to, ker me ful zanima. Bolje to, kot da grem to skusit kje drugje, glede na to da nimam zaščite. Hvala za vse uporabne informacije.

Sem opravil Vazektomijo tako da sem neploden imam izliv normalen ce ne se vec , tako da ce zelis obcutit se javi na boris7386@gmail.com pa se zmeniva sem zelo vzdrzljiv..

lepo se zaščiti s tabletkami, potem pa te bo lahko fukal na polno. Pa še komu drugemu boš lahko ponudila svoje luknjice. Iz lasnih izkušenj ti pa povem, da je zelo dober občutek, ko čutiš trzljaje njegovega kurca, medtem ko te polni s toplo spermo. Enako je, ko te polni v usta ali ritko.

Hvala za odgovore in nasvete, a prave informacije še nisem dobila. Tudi sedaj ko uporabljava kondom, čutim njegove trzljaje, a ta topla sperma ne špricne notri po vagini. To me zanima, kako se to začuti, morda tudi malo zaboli če močno špricne.

Ančka183, 25.02.2025 ob 14:43

Hvala za odgovore in nasvete, a prave informacije še nisem dobila. Tudi sedaj ko uporabljava kondom, čutim njegove trzljaje, a ta topla sperma ne špricne notri po vagini. To me zanima, kako se to začuti, morda tudi malo zaboli če močno špricne.

Ja seveda občutiš tudi ko ti zalije s spermo. Najbolj sicer začutiš, ko ti zalije usta ali grlo, to pa lahko probaš tudi če nisi zaščitena.

Tako da najprej probaj to varianto v grlo…

Naj ti spusti bosta vsaj vidla kaksen je filing v porodnisnici ko gres po tabletke obstaja pa tud moznost otrok

mojca815, 25.02.2025 ob 14:14

lepo se zaščiti s tabletkami, potem pa te bo lahko fukal na polno. Pa še komu drugemu boš lahko ponudila svoje luknjice. Iz lasnih izkušenj ti pa povem, da je zelo dober občutek, ko čutiš trzljaje njegovega kurca, medtem ko te polni s toplo spermo. Enako je, ko te polni v usta ali ritko.

je fajn kajne

Se vam vidi, da ste sami junfri, ki pičke še od daleč niste videli, kaj šele kako napolnili, zdaj se pa nekaj ponujate in pametujete, namesto dejanskega odgovora.

V odgovor avtorici, ne, dejanskega izliva oz. same spreme ženske v pički načeloma ne čutite, ker nimate toliko živcev notri, čuti pa se se same trzaje/napenjanje/povečanje penis med orgazmom, torej enako kot pri kondomu, torej že veš kakšen občutek je. Morda se boš po tem počutila malce bolj toplo, ampak med seksom ti toliko gre po glavi, da je to bolj psihološko, kot da dejansko čutiš spremo.

Drugačen občutek je bolj kot ne zato, ker te notranja ejakulacija vseka na čisto primitivni ravni, bolj kot ostali seks, saj ti v glavi preklopi, da tu obstaja možnost/”nevarnost” zanositve, tudi če si na tabletki, katero le dobi za vsak slučaj, ker so za zanositev dovolj že semenčeca v predizlivni tekočini, katere je več kot dovolj še preden “ven potegne”.

Hvala za pojasnila. To je pravi odgovor katerega sem želela.

Sem pa mislila in bila prepričana, da imajo usta in pa ritka nedvoumno in točno določeno  funkcijo. Mislim da je samo še vprašanje časa ko bo nekdo napisal, da se hrani skozi ritno luknjico, serje pa skozi usta.

NIc ni drugace kot z kodomom, le da se ti potem cedi ven ….

Ni za kaj, sicer pa, če bi se čutila sperma, ne bi prišlo do toliko do nekaterih presenečenj pri nosečnosti, bi takoj vsaka vedela da je moškemu notri prišlo. Toliko za prihodnost, da te kak fukač ne preseneti in pusti darilce notri, ker lahko da ne boš vedela zanj, dokler ne bo prepozno. Je sicer super občutek za nas moške, ko nam pride brez kondoma notri (isti psihološke razlog kot pri ženskah, poleg prijetnejšega občutka brez kondoma), ampak za ženske je pa bolj kot ne navelično, ker potem še kar nekaj časa potem mezi ven sperma, ne pa takoj, če ga na koncu zabiješ do konca, kar se itak spodobi.

Sicer ne vem, kaj rinejo drugi zraven ostale luknje, ampak pri ustih se precej očitno da čuti, pri anali pa mislim da celo tudi, ne bi pa točno vedel, raje ne grem notri brez kondoma. Funkcij imajo k sreči vse tri luknje več, paše pa tudi nekaterim ženskam v vse tri, ampak to boš itak, ko boš starejša še ugotovila.

Serjejo pa nekateri tudi iz ust, saj vidiš da jim sam drek ven pride.

Vidim da si pozavalec. Kolk si star? Daš mail…imam še nekaj vprašanj, a o tem ne bi tukaj. Od kje si? Če si blizu bi morda o tem tudi v živo…čvek ob kavici.

Ančka183, 26.02.2025 ob 17:35

Hvala za pojasnila. To je pravi odgovor katerega sem želela.

Sem pa mislila in bila prepričana, da imajo usta in pa ritka nedvoumno in točno določeno  funkcijo. Mislim da je samo še vprašanje časa ko bo nekdo napisal, da se hrani skozi ritno luknjico, serje pa skozi usta.

Tebe kot kaže še ni dobil v roke pravi jebač. No, saj pri meni je bilo podobno, do 19 leta sem razmišljala podobno kot ti, potem pa se je zgodilo poletje in morje na Lošinju, ko sem bila stara 20 let. Takrat sem spoznala, kaj se pravi bit dober pofukana v vse odprtine.

Da se ne bo slučajo kak drugi ti ponudil v mojem imenu, raje se namesto srečevanja in dopisovanja s tujci s tu gor fokusiraj na svojega fanta in bodi vesela, da je on tako previden, da noče brez ti notri spustiti, ker na koncu boš posledice nosila ti, pa naj bo to kak dojenček ali pa SPB od neznanega fukača. Morate punce za preventivo same za to najbolj paziti, večina fantov ne bo, oni bi samo fukali, pa ne glede na to kam.

Pa naj dodam, da punce mlajših generacij neznancem raje rit pustijo kot pa pizdo, tako da naj te to ne preseneti preveč, je precej bolj razširjeno kot morda misliš.

Ojoj, potem se mi še slabo piše, če bom morala še vse to doživet kar pišeš ti in Tanja. Ne morem si niti zamislit da bi to čudno trdo reč mogla celo v usta spravit. V ritko pa mislim da sploh ne gre. Ne, ne,  ne bo šlo, imam premajhno luknjico. Komaj ga spravim v luliko, pa se precej bolj raztegne kot ritna luknjica. In v čem je poanta da te nekdo seksa v ritko, v čem in kakšen je to občutek in užitek. Tega ne zastopim in ne razumem in mislim da tega nikoli ne bom probala, pa tudi če nikoli več ne seksam, čeprav je tako fajn ko ga imam noter, samo da mi še začne noter špricat, pa bom najbolj zadovoljna in srečna, drugo ne rabim.

ančka, se bom jaz vrinil, tudi jaz sem že malo več star kot ti in velik poznavalec.

drži večina kar je un prej napisal. večina babnic ne čuti, ko tip spusti v pičko, redko katera to občuti in sicer kot topoto ali limanje, ker sperma je viskozna in se lima na nožnico, vsekakor pa je odvisno od položaja pri seksu, kako hitro ti sperma priteče ven in nožnice iz pičke in takrat seveda veš, da te je napolnil. če jo fukaš odzadaj in spustiš not, ko se ona dvigne takoj ven steče tri četrt, razen če ga ob špricanju imaš zabitega do kraja in čakaš da se povsem izprazniš, pol to bolj not ostane, ampak slej ko prej pricurlja ven. če pa jo fukaš v misijonarcu in ji dvigneš rit oz pičko ko ti pride pa tako si pol mal v tem položaju, pol pa ne bo vedla da si jo napolnil in sperma kaj kmalu ne bo prišla ven, sploh če potem še malo poležita. drgač pa v vsakem primeru čutiš pulziranje kurca, takrat ko te tip polni takrat je glavica kurca najbolj napeta in prekrvavljena, torej je kurac najbolj trd in pulzira, saj sperma s kontraktom mišič šprica iz njegovih jajc. obstajajo vaje za te mišice, po domače povedano stiskaš rit in popuščaš, s tem se te mišice razvijejo in bolj so razvite bolj tipu šprica v pičkico in močnejši je sunek. saj za babe so podobne vaje, pa keglove vaje oz poguglaj na klepet ob kavi tam imaš joni jajčka, ki ti revitalizirajo vagino , nožnico in okrepijo mišice in užitki pri fukanju so mnogo boljši. sicer ti si še mlada revitalizacije nožnice še ne potrebuješ. če ti ni vsiljivo bom namesto prvega izkušenega fukača jaz dal svoj mail pa mi piši catto.wn@protonmail.com

Ančka183, 27.02.2025 ob 15:07

Ojoj, potem se mi še slabo piše, če bom morala še vse to doživet kar pišeš ti in Tanja. Ne morem si niti zamislit da bi to čudno trdo reč mogla celo v usta spravit. V ritko pa mislim da sploh ne gre. Ne, ne,  ne bo šlo, imam premajhno luknjico. Komaj ga spravim v luliko, pa se precej bolj raztegne kot ritna luknjica. In v čem je poanta da te nekdo seksa v ritko, v čem in kakšen je to občutek in užitek. Tega ne zastopim in ne razumem in mislim da tega nikoli ne bom probala, pa tudi če nikoli več ne seksam, čeprav je tako fajn ko ga imam noter, samo da mi še začne noter špricat, pa bom najbolj zadovoljna in srečna, drugo ne rabim.

Potem pa čimprej po tabletke in na polno fukat.

Tanja, zagotovo si bom v najkrajšem možnem času uredila te tabletke, upam da jih imajo v naši lekarni.

Anonimni 10444, hvala za vsa ta pojasnila. Skoraj vse razumem, lepo si mi razložil. Najbolj me zanimajo te vaje za moške za krepitev mišic, da mu potem bolj močno špricne. Bi prosila fanta da jih izvaja, pa ne vem kako mu naj razložim in pokaže kaj in kako to mora delat. Nekdo bi mi moral pokazat, a se bojim da bo potem hotel kaj od mene. Za to mi pa zaenkrat ni. Rada seksam in mi ni dovolj, ker fant, ko mu enkrat špricne, potem noče več nadaljevat, jaz bi pa šeee… Vseeno pa ne bi kaj imela z drugim. Edino bi mu ga morda zdrkala, da vidim kako mu špricne zunaj, da si potem lahko predstavljam kako je to noter v luliki. Ja, to me pa zelo zanima.

Še nekaj. Ne vem zakaj mi samo tip razlagate, kot da vi veste kako je to. Sem pričakovala, da mi to razložijo ženske iz svojih izkušenj in doživetij. Edino tanja mi je nekaj pisala, pa ona bolj tako da samo fukaj, fukaj, čimveč fukaj pa boš vidla kako je. To sploh ni tisto kar me zanima. Jaz bi več seksala a prvo moram rešit to s fantom. Ne vem zakaj noče nadaljevat ko mu enkrat špricne. Koliko časa, ur, pa pol traja, da se mu nabere druga doza?

Ančka183, 27.02.2025 ob 16:45

Še nekaj. Ne vem zakaj mi samo tip razlagate, kot da vi veste kako je to. Sem pričakovala, da mi to razložijo ženske iz svojih izkušenj in doživetij. Edino tanja mi je nekaj pisala, pa ona bolj tako da samo fukaj, fukaj, čimveč fukaj pa boš vidla kako je. To sploh ni tisto kar me zanima. Jaz bi več seksala a prvo moram rešit to s fantom. Ne vem zakaj noče nadaljevat ko mu enkrat špricne. Koliko časa, ur, pa pol traja, da se mu nabere druga doza?

pišeš kot tip, po mojem si ti anček s trdim kurcem med nogami. peder, ki si ga drka na tele sestavke tukaj.

Verjetno ti imaš takšna nagnjenja. Ampak to je tvoj problem. Lahk mi pa razložiš kakšen je občutek ko se pomešata drek in sperma in kak je pol okus…

Jaz čisto normalno sprašujem o čisto normalnih stvareh, če pa tebi to ni všeč, pa ti ni treba brat, še manj pa druge žalit.

Ančka183, 01.03.2025 ob 07:30

Verjetno ti imaš takšna nagnjenja. Ampak to je tvoj problem. Lahk mi pa razložiš kakšen je občutek ko se pomešata drek in sperma in kak je pol okus…

Jaz čisto normalno sprašujem o čisto normalnih stvareh, če pa tebi to ni všeč, pa ti ni treba brat, še manj pa druge žalit.

punca, ne obremenjuj se s takimi zapisi. kot sem ti napisal bi bilo lepo poklepetati s tabo, zato sem priložil svoj mail in bom vesel tvojega pisma.lp

Ančka183, 27.02.2025 ob 16:28

Tanja, zagotovo si bom v najkrajšem možnem času uredila te tabletke, upam da jih imajo v naši lekarni.

Anonimni 10444, hvala za vsa ta pojasnila. Skoraj vse razumem, lepo si mi razložil. Najbolj me zanimajo te vaje za moške za krepitev mišic, da mu potem bolj močno špricne. Bi prosila fanta da jih izvaja, pa ne vem kako mu naj razložim in pokaže kaj in kako to mora delat. Nekdo bi mi moral pokazat, a se bojim da bo potem hotel kaj od mene. Za to mi pa zaenkrat ni. Rada seksam in mi ni dovolj, ker fant, ko mu enkrat špricne, potem noče več nadaljevat, jaz bi pa šeee… Vseeno pa ne bi kaj imela z drugim. Edino bi mu ga morda zdrkala, da vidim kako mu špricne zunaj, da si potem lahko predstavljam kako je to noter v luliki. Ja, to me pa zelo zanima.

Tale tvoj predlog me zelo zanima. Lahko se mi oglasiš na mail tadejp66@gmail.com,

pa bova tam kaj več o tem tvojem predlogu.

New Report

Close