Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Občutek, kot da se je to nekoč že zgodilo!

Občutek, kot da se je to nekoč že zgodilo!

Imate kdaj občutek, da ste popolnoma isto dejanje, ki se vam trenutno “odvija” že doživeli?

Recimo v glavi se vam v delčku sekunde  pojavi preblisk, ko si rečete: Opa, tole sem pa nekoč že doživel/a, videl/a in občutil/a.

Kot da bi se ponovilo, ali pa se vam je kdaj v sanjah pojavilo in se potem isto, (ne podobno), odvije v reslnosti.

Odgovor na objavo uporabnika
norost ali dejstvo, 23.05.2025 ob 19:25

Imate kdaj občutek, da ste popolnoma isto dejanje, ki se vam trenutno “odvija” že doživeli?

Recimo v glavi se vam v delčku sekunde  pojavi preblisk, ko si rečete: Opa, tole sem pa nekoč že doživel/a, videl/a in občutil/a.

Kot da bi se ponovilo, ali pa se vam je kdaj v sanjah pojavilo in se potem isto, (ne podobno), odvije v reslnosti.

Ne nikoli

Pogosto se mi to dogaja. Temu se reče dejavu – upam, da sem približno prav napisala.

Deja vu.

Pogosto se dogaja, da ti je znano okolje kjer si prvič ali pa neko dogajanje.

Nič nenavadnega. Obdobje, ko je tega več, ali pa se zmanjša ali de ne pojavlja več

Se mi je dogajalo en čas zelo pogosto, zdaj ne več. Stres zablokira vse v telesu, pa tudi ta čutenja.

Vemo, da se je nekaj že dogajalo, ker smo nekoč že to doživeli, verjetno v preteklih življenjih, morda kot druga oseba.

Da. V preblisku sem videla nek prostor, čez nekaj mesecev pa sem imela predavanja na faksu točno v takem prostoru. Za nekega moškega sem imela občutek kot da ga poznam vse življenje še preden sva spregovorila prvih nekaj besed.

Meni se pa tole dogaja in si ne znam pojasniti:

Grem na sprehod skozi Tivoli in pride nasproti moški z velikim rjavim psom, na točno določeni točki. V mislih me prešine, khm tole mi je pa znano.

Nakar grem če 3 dni po isti poti in točno na isti točki se spet pojavi ta moški z psom, torej se najine poti križajo Enako!

Pazite …. čez 14 dni grem na sprehod skozi Tivoli in si rečem: No, me prav zanima ali se bo danes ta moški s psom, na tisti točki spet pojavil?
Čez kakih 7 minut, se najine poti spet križajo na isti točki, kot dvakrat prej.

Naključje ali v naprej določeno?

Kot otrok, sem to doživljala kar naprej. Od tega kaj bo kdo rekel, kaj naredil, oz kako se bo odvijal nek dogodek. Imela sem celo sposobnost jasnovidnosti. Zdaj, kot odrasli osebi, se mi to zgodi zelo, zelo redko. Sploh, ker je toliko motilcev okoli nas, npr telefoni, ki čisto ubijejo intuicijo.

Ja, se mi je dogajalo. Sedaj že nekaj časa ne več. Recimo da nazadnje junij 2023, tam nekje.

Tudi že parkrat, ampak sedaj že lep čas ne.

Ja se mi dogaja in. ko sem prebrala enkrat študijo znanstvenikov na to temo, da se v možganih nekaj dogaja in je zato tako, sem bila razočarana in še sedaj temu ne verjamem.

V teh dejavujih ni nič nenavadnega, nič jasnovidnega. Meni se to dosti dogaja. Poguglajte kaj je to. Ni nič posebnega, nič nadnaravnega.

Glitch v  matrici.

Odgovor na objavo uporabnika
nič posebnega, 24.05.2025 ob 01:33

Glitch v  matrici.

Prosim, ali lahko malo bolj natančno, ker to me res zanima. Ali pa kakšen link v slovenskem jeziku.
Najlepša hvala. 🙌

New Report

Close