Občutek, kot da se je to nekoč že zgodilo!
Imate kdaj občutek, da ste popolnoma isto dejanje, ki se vam trenutno “odvija” že doživeli?
Recimo v glavi se vam v delčku sekunde pojavi preblisk, ko si rečete: Opa, tole sem pa nekoč že doživel/a, videl/a in občutil/a.
Kot da bi se ponovilo, ali pa se vam je kdaj v sanjah pojavilo in se potem isto, (ne podobno), odvije v reslnosti.
norost ali dejstvo, 23.05.2025 ob 19:25
Imate kdaj občutek, da ste popolnoma isto dejanje, ki se vam trenutno “odvija” že doživeli?
Recimo v glavi se vam v delčku sekunde pojavi preblisk, ko si rečete: Opa, tole sem pa nekoč že doživel/a, videl/a in občutil/a.
Kot da bi se ponovilo, ali pa se vam je kdaj v sanjah pojavilo in se potem isto, (ne podobno), odvije v reslnosti.
Ne nikoli
Meni se pa tole dogaja in si ne znam pojasniti:
Grem na sprehod skozi Tivoli in pride nasproti moški z velikim rjavim psom, na točno določeni točki. V mislih me prešine, khm tole mi je pa znano.
Nakar grem če 3 dni po isti poti in točno na isti točki se spet pojavi ta moški z psom, torej se najine poti križajo Enako!
Pazite …. čez 14 dni grem na sprehod skozi Tivoli in si rečem: No, me prav zanima ali se bo danes ta moški s psom, na tisti točki spet pojavil?
Čez kakih 7 minut, se najine poti spet križajo na isti točki, kot dvakrat prej.
Naključje ali v naprej določeno?