Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Občutljiva in resna tema…

Občutljiva in resna tema…

…in prosim samo za resne odgovore, pripombe….

Ravnokar smo se z mojo sorodnico pogovarjale o raku…oziroma o pooperativnem posegu… Sama je “premagala” to kruto bolezen…imela je raka na prsih…vendar hvala bogu…so ji odstranili le del dojke… No…zdaj smo se pa pogovarjale o tem (vsaj ona mi je tako rekla) da kako so nekateri moški “občutljivi” če ženski recimo celo dojko odstranijo… Da ženska zanje ni več tisto, kar je bila. Jaz sem ji rekla, da gotovo niso vsi taki in jimje bolj pomembno, da ostane ljubljena oseba živa, zdrava na tem svetu, pa čeprav brez ene dojke…

Ne vem….povejte mi mnenja…res me zanima…

The best in life is free

Če bi jo imel zares rad….bi mi bilo res vseeno,tudi če bi bila brez obeh!

Hvala SP!

CMOK

The best in life is free

Ja, tole je pa res resna tema. Jaz se o takih rečeh sploh nočem pogovarjat, nočem razmišljat, ker so prehude za moje šibko srce….
Drugače pa, kdor te ima res rad, te bo imel rad tud če boš imela eno dojko, al pa eno nogo.

Helčika…hvala ti….

še so dobri ljudje na tem svetu…

cmokkkkkkkk

The best in life is free

Jap. Nisem moski, pa za zensko bolj tezko odgovarjam… Samo pri moskemu ne bi imela tezav, ce bi zaradi bolezni ali npr. nesrece izgubil kak del – no, verjamem pa, da se morata potem oba “privadit” na novonastalo situacijo in da to sigurno ni lahko za nobenega…

_____________________________________________________________________ All I want is less to do, more time to do it, and higher pay for not getting it done.

To, da ni lahko….to se popolnoma strinjam Miši….

cmoka mala…

The best in life is free

New Report

Close