OBČUTLJIVA KOŽA

Pozdrav,
sestra ima izredno občutljivo kožo-takoj pordi ob dotiku, hitro se tudi ”strga” in zato je polna hrastic po obrazu. Sicer je mešanega tipa,mogoče bolj mastnega. Tudi pore se hitro mašijo. Ali mislite, da bi mogla k dermatologu-ma kdo izkušnje, ali gre za bolano kožo, alergijo..? Ima kdo izkušnje in kakšen recept, kaj narediti? Naravna zdravila, karkoli..?

Vsekakor naj gre k dermatologu / zdravniku. To je vsaj moje mnenje. Koža je naš največji organ in vsekakor ga je potrebno spoštovat. Sama imam čudno kožo. Poleti tako, pozimi tako, ob dotikih na tistih mestih nastanejo mazoljčki itd. Je kar zamerljiva koža ampak ob skrbni negi, močna in prenese tudi kakšen kiks. Z mojo zdravnico sem se tudi že nekajkrat pogovarjala o tem.
Vsekakor pa sem sedaj prišla do zaključka, da NIKOLI več ne kupim nobene komercialne kreme, ampak samo še etno zadeve (to bi bil L’Occitane in ostale zadeve iz naravnih snovi).
Lp
Aja

Jaz tudi predlagam obisk pri zdravniku/dermatologu. Lp

Hvala, samo malo jo je strah, ker smo slišali že iz večih koncev, da na veliko računajo in te odslovijo. Poznate kakšnega dobrega(preverjeno)?
Forum je zaprt za komentiranje.