občutljivost na bivše
Pozdravljene!
Rada bi zvedela vaše mnenje kajti vsake toliko časa me popade občuki ljubosumja na fantove bivše. Skupaj sva več kot leto, vse krasno.. Ves čas sva skupaj, izkazuje mi ogromno ljubezni, zaupam mu….. Le vsake toliko časa (ponavadi med PMS-om) začnem “študirat” o njegovih bivših, kako se je obnašal do njih. Dal mi je občutek, da sem najboljša in da nobene ni imel niti pbl. tako rad kot mene..
Sam mene te misli včasih tako spravijo v slabo voljo…
Ne želim komplicarati saj vem, da bom morala sama to razčistit s sabo a vendar-zanima me le ali se to tudi vam dogaja???
Hvala za mnenje!
Ah, do neke mere so take misli normalne.
Jaz sem se zamislila nad mislijo v eni smešni nanizanki, ki sem jo slučajno gledala včeraj na TV. Nekdo je izjavil, da se človek v določenih letih ustali ob komerkoli, s katerim je skupaj ravno v tistem trenutku. Če to velja za določeno osebo, se njen partner lahko ves čas sprašuje: zakaj ravno jaz, sem res boljši od bivših, ali lahko pride mimo kdo, ki bo bolj ustrezen??
Vendar pa ti sama pišeš, da ti izkazuje ljubezen in da si mu nekaj posebnega. Torej je tvoj strah popolnoma odveč, če je partner iskren.
Nikar ne skrbi.
Cau Špelca! Ej jst sm ista kot ti! In moj fant mi isto izkazuje ljubezen, in to non-stop, in jst sama dobr vem da sm zanga edina…Ampak mot me ena punca, k je bil vanjo zalublen in sta neki mutila predn je spoznal mene(skupi sva 10 mescov). In vrjetn bosta sla na pijaco v kratkem…vcasih se slista pa to…in mene to tooook mot! Ona je rekla da nimam jst nc za skrbet, sam sej vrjetn ves kako je to k si tok lubosumn da vids vse mozne stvari k se bi lahk zgodile…
Sori k sm mal zasla…v glavnem, v tvojem primeru se sekiras res za brez veze, ce tvoj ne hod z unimi na drinke…Dont worry, sam tebe ma rd!
Ja, pijače s puncami, v katere je bil partner enkrat zaljubljen, pa so stvari nekako obvisele v zraku, pa ne bi tolerirala. To je pa kar dober in opravičen razlog za ljubosumje. Tu ne gre za kakšno prijateljstvo, ampak vse skupaj bolj zgleda kot kakšno ogledovanje v stilu, mogoče pa enkrat…
Tudi jaz se ne bi strinjala, da bi moj dragi hodil na pijačke z
bivšimi puncami, kaj šele z nekim dekletom v katerega je bil
zatreskan!!!!! NO WAY!!!!!!!!
Ja itak da si potem lahko ljubosumna, pa čeprav mu zaupaš,
tuki zaupanje nima s tem nikakršne veze, sej če njemu zapupaš
še ne pomeni da lahko zaupaš tudi njej!!!!!
Forum je zaprt za komentiranje.