Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka obdarovanje med seboj

obdarovanje med seboj

zdajle mi je prišlo na misel….boste svojim izbrancem kaj kupile za darilo ob vajini poroki? pa oni vam? ali so že prstni to “darilo”?

Lara

Jaz sem mojemu bodočemu kupila dva kovčka Samsonite. Je bil ful presenečen, ker še ni slišal,da bi si bodoč azakonca kupila darila. Saj jaz v bistvu še kaj takega nisem slišala, samo vedela sem, da si to ful želi, pa sem vedela, da bo vesel.

Jaz sem mu kupila pižamo.Ko sva prišla s poročne zabave spat ( nisva spala doma ),mi je rekel da v kovčku ne najde pižame,jaz pa sem mu odgovorila,da naj dobro pogleda,ker sem mu jo sigurno zapakirala.Našel je seveda-novo.

Oj Lara!

Midva si ne bova nič podarila. Si pa bova dala naresti mali tatu. Enaka seveda. To je to.

u fensi….pol gresta pa narazn tatu pa ostane za cel živlene 🙂 pa boh ne dej da bi šla narazn 😛

Ej Lara!

Bog ne daj. He, he. Pa sej bo mali in na ne preveč vidnem mestu.

pa priporočam, da ni ime moža al pa kej tazga 🙂

Oj!

He, he……… NE NI!

Sem videla da si shujšala. Č E S T I T A M ! ! !

heh ok!

hvala!!!! :))

Kolko si uspela shujšat:) ? Si imela kako “kilersko” metodo? Boš morala it zadnji teden še obleko “skup jemat”, če do takrat še shujšat-sicer je pa to vedno v veselje-ko morajo “skup jemat”! 🙂

ni za bat da bojo preveč skup jemal…:) sem šla zanč obleko pomerjat pa jo je ena mela pred mano, k je bla taka anoreksa, da obleke spet zapet nisem mogla, pa je bla 46 številka 🙂 če jo nau nobena več pred mano mela jo bojo mogl narazen dajat 🙂

aja shujšala sem pa zdej v letošnjem letu ene 10 kil zdej nazadnje s 3 mesečno dieto, ki jo lohk najdeš na forumu starši staršem 🙂 ni ubijalska!

New Report

Close