Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka obekica-dojenček

obekica-dojenček

Živjo!

Zanima me, ali morda kdo ve, ali se da sposoditi tudi kakšno svečano oblekico za 10-mesečno punčko. Na najini poroki maja bo namreč tudi najina hčerkica, ne vem pa se bolj splača, da ji kaj kupiva, ali bi ji oblekico kar sposodila? Hvala za vaše odgovore!

najina punčka je bila na najini poroki stara 14 mesecev. odvisno je, kakšno oblekco hočeš. če hočeš tisto “malo nevestico”, si jo sposodi. naša je imela lepo svetlo modro oblekico z naramnicami, zraven pa svetlo modro majčko (oboje sem kupila v benettonu) in je bila prav lepa. ne vem, naša je bolj divjak in bi bila hecna v “poročni” oblekci, pa še meni ne bi bila tako zelo všeč. saj se mogoče hecno sliši, ampak pomisli, kaj bi ji bolj pasalo.
srečno in lp

urša

drugače pa imajo v katalogu quelle prav fletne in pocen take tanačičkane oblekice…samo za velikosti ne vem..poglej…

No, saj si jaz tudi svoje male divjakinje ne predsavljam v tisi čipkasi beli oblekici … Verjeno ji bom res kupila eno tako, ki jo bo lahko se kdaj nosila. Ah, tok imam stvari po glavi, da se se sama ne morem odločit kaj bi rada. V glavnem: čipk ne bo!

Oj!

No, tudi na najini poroki bo najin mali sonček: fant takrat star 16 mesecev, kar se mi zdi še težje glede obleke. Lahko ti pa svetujem le, da počakaj z nakupom do konca, da boš videla kakšno bo vreme. Jaz sem mu namreč lani za krst kupila srajco s kratkimi rokavi, ker smo ga imeli 11.8., potem sem šla pe en dan prej kupit še jakno, ker je blo ful mraz.
Sicer pa tudi najin mali ne bo v kakšni klasični obleki s kravato, ampak najbrž kakšen komplet 3/4 hlače+srajca – v glavnem nekaj frajerskega…Tako ali tako bo najbrž kaj kmalu ves umazan – sploh če bo v bližini kak pesek.

Lp, Ajs

New Report

Close