Obeta se sončen zadnji praznični dan
Ti si celo noč dezural z lažno kadrovnico in štepal sto nickov da si žalil Darkota, pa tudi mene. Niste vredni da vas tudi ta zadnji žarek posije in pes poscije.
V nos ti grejo tisti, ki imajo pamet ali znanje in se ti po robu postavijo. Zagon ti je dala še žaba, kot je napisal popay. Če ima res družino je sramotno da se takole izzivljate nad ljudmi. Prav je, da se vas poišče in poimensko objavi kdo ste. Verjetno te podpira tudi kdo iz uredništva, zato te ne blokirajo in ti spletno nasilje dovolijo!
Se pravi pijani agresivec ki se tožari na sodišču, pretepa svojo ženo ima še jajca da ustrahuje uporabnike po forumu?! Kdo si ti gnoj? Mene ne omenjaj nikjer več, ker nas je ogromno ki vemo kje in kako ziviš in verjem, ne bo ti lahko ko se srečamo, na ulici, policiji, sodišču ali kjerkoli.
Gnoj si bil in boš ostal! Napadaš forumaše zato ker misliš da si faca! Si en pretepaški usrane.
.. tole je spet ena svetniško nizka. Js sploh teme vidla nism. A cerkvena miruželjnica namigne, da je sramota da mam familijo. S katero sm ves popoldan vandrali naokoli in fona enkrat nism v roke prejela. Sam vse to je ok in ql. Vi lahko. Vam je dovoljeno. Lah ščuvate in lažete.. vi lah, sam da ni vrag. On je pa grd,ko laže. Vi ne. Vi ste ok. Kr nadaljuj grenivka. Res si svetloba. Bravo!
takle, 21.04.2025 ob 07:42
Jaz sem prav zadovoljna, pospravljeno še imam, za pojest je še od včer, tko da dons je res dan za počet nič ali karkoli si poželim. Tale teden bo bolj naporen, se moram nafilat. Pa ne zarad vremena.
Imam tudi eno vprašanje zate Takle. Tudi ti podpiraš spletno nasilje? Glede na to da si enkrat napisala da bolje da se te noben ne dotakne, da znaš napasti nazaj. Pišeš da imaš moža otroke, se pravi si kao družinska ženska, a podpiraš spletno nasilje ki ga izvaja milan? Nekdo je pisal lani da ste se ti in viharc družno spravili na redno. Kaj je res se verjetno bo ali ne bo izvedelo. Vljudno te sprašujem zato ker greš mirno vseh njegovih žaljivih komentarjev. Kakšna oseba si potem ti, da si mirno dopisujete s takimi ljudmi?
Hvala za odgovor.
crazyfrog, 21.04.2025 ob 07:48
.. tole je spet ena svetniško nizka. Js sploh teme vidla nism. A cerkvena miruželjnica namigne, da je sramota da mam familijo. S katero sm ves popoldan vandrali naokoli in fona enkrat nism v roke prejela. Sam vse to je ok in ql. Vi lahko. Vam je dovoljeno. Lah ščuvate in lažete.. vi lah, sam da ni vrag. On je pa grd,ko laže. Vi ne. Vi ste ok. Kr nadaljuj grenivka. Res si svetloba. Bravo!
CF, Dobro veš, kakšna sem bila ko sem prišla na forum. Milan se je spravil name ker sem se na začetku prijazno začela dopisovati z Darwinom. Od takrat nimam miru in me zalezuje v vsaki temi z lažnimi nicki. Ti ga podpiraš oziroma kot je razbrati iz tvojih komentarjev ti paše, ti je lepo ko se spravlja nad druge. Daj se malo zamisli, da smo na drugi strani ljudje iz mesa in krvi, imamo čustva in si tega spletnega nasilja ne zaslužimo in ne želimo. Tvoje dopisovanje z milanom se mene ne tiče, se pa pozna, ker greš mirno mimo vsega kar počne on. Normalen človek tega ne bi delal. Niste nobene face, če podpirate Milana iz Posavja, niste. Vsak ima pravico napisati svoje mnenje, žalitve in blatenje se naj bi kaznovalo in se drugod tudi briše, samo na med.over.si se pusti, da se človeka javno linča. Boš zdaj razumela zakaj sem pisala kar sem? Sem jaz osebno kdaj tebe žalila?? Nisem in tudi se ne tipkam z ljudmi ki druge namensko žalijo. Pa pizda kaj vam je udarilo v glavo da ste na vso nesramnost do drugih ponosni?!
Grenivka422, 21.04.2025 ob 07:49
Imam tudi eno vprašanje zate Takle. Tudi ti podpiraš spletno nasilje? Glede na to da si enkrat napisala da bolje da se te noben ne dotakne, da znaš napasti nazaj. Pišeš da imaš moža otroke, se pravi si kao družinska ženska, a podpiraš spletno nasilje ki ga izvaja milan? Nekdo je pisal lani da ste se ti in viharc družno spravili na redno. Kaj je res se verjetno bo ali ne bo izvedelo. Vljudno te sprašujem zato ker greš mirno vseh njegovih žaljivih komentarjev. Kakšna oseba si potem ti, da si mirno dopisujete s takimi ljudmi?
Hvala za odgovor.
Jaz se v vaše spletke in boje ne bom vmešavala. Klepetala bom pa s komer jaz hočem in o čemer jaz želim. Kaj si drugi o tem mislite, mi je gladko vseen. Ne rabim in ne iščem tvoje podpore.
Razumem. Ampak napišeš tk dobesedno. Da me pol razfuka ka ti ni jasno. Js največkrat reagiram na napade, ki jih dobim z žlehtnobo, ker men kr zlo podtikate skoz tisti, ki se prot nečemu borite,pa kako je blo s fredo.. Men ni nč frajersko, ko preberem, ko zlo na osebnem nivoju žali. Pogosto mi je smešn, ker ma dobr joke. Sam kje mene vidiš, da se režim ko vas grdo žali .. večkrat obrnete moj zapis in me selektivno berete, kr pč je davek tega da mi je on ok. pa je to vse res tk nedoužno iz vaše strani? kr se tiče Darka vrag dobro ve, da je moje mnenje, da gre pr njemu predaleč. Sam res verjamete, da lh neka cf tok vpliva nanj, da bo delal drugače?!Kakorkoli,grem Z DRUŽINO na sprehod!
♥️
takle, 21.04.2025 ob 08:07
Jaz se v vaše spletke in boje ne bom vmešavala. Klepetala bom pa s komer jaz hočem in o čemer jaz želim. Kaj si drugi o tem mislite, mi je gladko vseen. Ne rabim in ne iščem tvoje podpore.
Ne iščem nobene podpore in ne rabim tudi tega foruma!
Imam pa dost da se me blati in omenja v vsaki drugi temi in piše laži o meni.
Ti si kar dopisuj s komer želiš, ni moja stvar,je pa absurd in grozljivo, da skoraj vsi greste mirno mimo spletnega napadanja kot da ni nič. Se pravi ste hujši od Milana. To je isto kot da bi podpirali fizično nasilje ljudi in se z njimi družili v reali, če tepe ženo se me ne tiče.
Vsa beda človeška je ta forum!
Grenivka422, 21.04.2025 ob 08:15
Ne iščem nobene podpore in ne rabim tudi tega foruma!
Imam pa dost da se me blati in omenja v vsaki drugi temi in piše laži o meni.
Ti si kar dopisuj s komer želiš, ni moja stvar,je pa absurd in grozljivo, da skoraj vsi greste mirno mimo spletnega napadanja kot da ni nič. Se pravi ste hujši od Milana. To je isto kot da bi podpirali fizično nasilje ljudi in se z njimi družili v reali, če tepe ženo se me ne tiče.
Vsa beda človeška je ta forum!
Opa, oprosti tole pa ni glih res. Tam nekje spodaj je prijavi objavo in sem jo že parkrat kliknila. Pa tud v reali znam vtipkat 113. Tako, da ne sodi kar nekaj. Je pa res, da tebe v drugih temah ne berem. Ker bi morala velikokrat dešifrirat kaj si sploh želela napisat. Zdaj pa grem jaz tud na luft.
Grenivka422, 21.04.2025 ob 08:01
CF, Dobro veš, kakšna sem bila ko sem prišla na forum. Milan se je spravil name ker sem se na začetku prijazno začela dopisovati z Darwinom. Od takrat nimam miru in me zalezuje v vsaki temi z lažnimi nicki. Ti ga podpiraš oziroma kot je razbrati iz tvojih komentarjev ti paše, ti je lepo ko se spravlja nad druge. Daj se malo zamisli, da smo na drugi strani ljudje iz mesa in krvi, imamo čustva in si tega spletnega nasilja ne zaslužimo in ne želimo. Tvoje dopisovanje z milanom se mene ne tiče, se pa pozna, ker greš mirno mimo vsega kar počne on. Normalen človek tega ne bi delal. Niste nobene face, če podpirate Milana iz Posavja, niste. Vsak ima pravico napisati svoje mnenje, žalitve in blatenje se naj bi kaznovalo in se drugod tudi briše, samo na med.over.si se pusti, da se človeka javno linča. Boš zdaj razumela zakaj sem pisala kar sem? Sem jaz osebno kdaj tebe žalila?? Nisem in tudi se ne tipkam z ljudmi ki druge namensko žalijo. Pa pizda kaj vam je udarilo v glavo da ste na vso nesramnost do drugih ponosni?!
Spoštovana Grenivka, milan iz posavja je invalid, težki psihič, zalezovalec, ki sovraži ženske že zaradi travm iz otroštva, ki so mu jih zadali njegovi ta stari.
Na žalost institucije in policija niso opravili svojega dela, ko so ga obravnavali zaradi nasilja in ga strpali v psihiatrično ustanovo.