Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Obi Kranj, vsa čast prodajalcem

Obi Kranj, vsa čast prodajalcem

Iskaj sem armaturo za umivalnik, prav določeno, ugodna cena in super izvedba. Vprašam prodajalca, če mi pove kje naj to armaturo iščem, gospod je nekaj zlagal z dvigalom na višini, takoj mi je začel iskat, mucil se je več kot 15. minut in našel. Zaželel mi je lep dan… V Ljubljani v bauhausu lahko to samo sanjaš, Obi na viču so pa tudi ustrežljivi in pomagajo. Drugje pa kakor nanese. V glavnem, mladi gospod hvala vam za trud in prijaznost. Še pridem, pa čeprav iz Ljubljane. HVALA.

V Obiju imajo 5 strank v Bauhausu pa sto strank – in enako število prodajalcev.  Se sploh ne da primerjat.

To je res. Razlika pa je kupovat na “podeželju”, ali pa v Ljubljani.

Lublančani, doma bodite ne pa da nam hodite v kranj gužvo delat!!!!!!!

OP je laž. V kranjskem Obiju ne moreš najti prodajalca. V kranjskem Merkurju jih lahko najdeš, vendar se ti ne pustijo motiti, ker so polno zaposleni s klepetanjem med seboj.

Greš v Qulandijo Kranj, večina prodajalk na telefonih visi. Včasih sem presenečena, če katera vsaj dober dan reče. No kaj več od tega pa že težko.

V Bauhausu se zaposleni precej bolj nagajajo, najbrž za isti denar, kot delavci iz Merkurja, ki delajo manj.

New Report

Close