Obisk javne hiše – darilo sinu za 18?
Sin je bolj med tistimi, mlačnimi, boječimi. Do sedaj ni imel še nobene punce, sigurno ga to žre, sploh ker njegovi vrstniki vrtajo na polno (vsaj večina izmed njih).
Jaz sem mnenja, da bi precej pridobil na samozavesti, če bi ga za 18 rojstni dan peljal v eno izmed javnih hiš, najraje v Avstrijo – malo sem se že pozanimal. Baje je Andiamo zelo OK. To bi bila najina skrivnost. Žena ne bi vedela ničesar, ker bo 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} sitnarila, da to ni sprejemljivo. Jaz pa nasprotno mislim, da bi to sinu pomagalo. In kot oče želim zanj samo najboljše. In mimogrede! Jaz si seveda ne bi privoščil nobene saj sem zadovoljen z ženo.
Kaj vi menite na to mojo razmišljanje? Mislim, da bi sin lahko iz tega zelo prosperiral. Toliko, da dobi občutek za ženske saj imam nekako že občutek, da ga je strah, če bo v družbi izpadel nek devičnik (kar je), pa tudi vsako leto je starejši. Ker denar ni problem, bo lahko tudi večkrat, če si bo zaželel.
Dobro, vsako pleme ima svoj obred iniciacije, sam z enim vrtanjem tvoj nežni in rahločutni sin ne bo postal dedec, no.
Tista odročna plemena pričakujejo od fantov še vse kaj drugega kot izliv v plačljivo vagino.
Ker si s čustveno inteligenco na nivoju tanka, predvidevam, da ne razumeš drugačnosti in tega, da mogoče sinu kaj takega niti pod razno ne bi ugajalo….
Da, le glej, da boš našel kake izkoriščane Romunke, Bolgarke, verjetno tudi Slovenke, ugrabljene in prodane, da seksajo po 20 ur na dan za 600 ali še manj evrov na mesec, ker jim zvodniki vzamejo kao za stanovanje in hrano … Pa čim prej zjutraj pojdita, da je ne bo pred tvojim sinom obdelalo že pet tipov in bo vsa utrujena.
Pa seveda s tamponom globoko v nožnici, ko imajo menstruacijo, da tipa ne odvrne tista kri. Kaj pa gang bang? Nekatere fante privlači to. Ali pa sistem all you can eat – v Nemčiji daš 50 evrov in si lahko cel dan v kupleraju.
A ste res tako trapasti in nevedni, da ne veste, kako funkcionira prostitucija? Pa saj je Slovenija globoko vpletena v prodajo belega blaga! Dajte malo odpret oči.
Če že, raje pokliči kakšno, ki se sama oglašuje in dela sama. V Sloveniji se da dobit takšne redke cvetke. Ali pa jo poišči na Urgenci, tudi tam se oglašujejo. Bo vsaj dobil en človeški odnos zraven, pa prodajajo se tudi res hude bejbe, urejene, čiste, zrihtane in še seveda spretne v postelji.
Če se ti že dejansko zdi primerno enemu sramežljivemu najstniku predlagat kaj takega, namesto da bi mu počasi pustil odrasti in mu dovolil, da živi svoje življenje. To je problem, ki ga bo moral rešiti on sam, ne ti namesto njega. Če ti je seveda želja, da bo kdaj muško.
Zakaj pa v kupleraj v Avstrijo med tiste prodane nesrečnice? Kot da ni pri nas po oglasih polno prelestnih domačih študentk, ki se prodajajo za nove adidaske. Mogoče bo kakšno celo še kdaj srečal v domačem kraju in ti bo bodoča snaha. Boš vsaj vedel, da eno stvar pa dobro porihta. Zlasti, če jo tudi sam za 100 evrov sprobaš, dokler še lahko.
V Avstriji, Nemčiji je prostitucija poklic kot vsak drug. Ni to neko na pol legalno izkoriščanje kot v SLO![/quote]
V Sloveniji je nelegalno izkoriščanje, tam pa popolnoma legalno in še nič ne morejo, ker je legalno.
Mal poguglej.
Ni mimogrede, v Sloveniji tudi ni izkoriščanja delavcev a ne, za 300 evrov na mesec pa po dva na isto ležišče a ne?
Mater imate eni sposobnosti zanikanja!
Pa mislim, da imaš tega res dosti na izbiro na domačem teritoriju, uradno so kao maserke, hehe. Pa ne samo zaradi golega sexa, čisto tako, na prvem obisku naj ga prostitutka prvo malo vpelje in podžege z pogovorom.. V drugem, naj se malo stisne ob njo, da začuti obline in se otrese treme. V tretjem pa naj ne gre dol iz nje kakšne dve uri, hehe.
V glavnem, dobro darilo za sina. Pust tiste, ki molarizirajo. V preteklosti, posebej v razvitem kapitalizmu je bila to in je še ustaljena praksa. Tega ni bilo edino v socializmu in tako imenovanem (kot mu eni radi pravjo) komunizmu.
Avtor upam, da se hecaš. Če hoćeš sinu pomagati pri njegovi samozavesti, mu s t, da ga boš ti odpeljal v kupleraj še bolj potrlo. Kaj si delal pa do zdaj? Kje si bil ko se je spopadal iz svojo samozavestjo? Če ni probl v denarju zakaj ga nisi spodbujal pri kakem športu pa bi bil danes frajer ali mu kupi kak hud avto pa bo sam lovil bejb po Lubl. Ti ga hoćeš še bolj ponižat, da bo ja izpadel cepec, ko mu bo v minuti prišlo
Daj mu denar za mega žur ti se pa spokaj od doma
Mal alkota v riti zbriše sramežljivost in se bo porodila kaka simpatija.