Obisk javne hiše – darilo sinu za 18?
Ti sebe imenuješ Superdad?! Ti to resno?! Prej Superprasec ali še kaj hujšega. Da te ni sram! Ti nimaš pravice posegati v intimo svojega 18-letnega otroka, razumeš?! Kaj tebe briga, kdaj in s kom bo on prvič?! Kaj se vtikaš?! Upam, da ti pljune v faco, če boš res to naredil! Primitivec! In vsi tisti, ki ti prikimavajo tukaj na forumu.
Ma dej ne seri. Če nima samozavesti kot fotr ob takih skrivnostih, jo tudi tamali ne bo imel. Na drugi strani pa ne pozabi, da še vedno živite v Sloveniji, da te mulc ne bo klel, kaj si ga učil. Ko bo pa zmeden, ko mama ne bo imela prava, se pa ne čudi, če bo slučajno kaj po dravi drajsal. In si tako pridobival tudi samozavest ter samopodobo. Kot fotr na mon.
Vsekakor bolje, da poveš, da si že imel spolne odnose pred njo (in zamolčiš, kako si dejansko izgubil nedolžnost), kot pa rečeš, da si še devičnik. Ni možnosti, da tip dobi žensko in da ji prej pove, da še ni seksal.[/quote]
Vseeno bolje, kot da potem pa tudi nekateri govorite, da vas potem kako drugače ne znajo nategnit. Ker je za brati več o tem, kako ste bili drugače nategnjeni …
“Superdad”
nekoč bomo vsi stali pred Sodnikom Bogom, tudi ti, pokvarjen si, kot jajca stara 1 leto, tako zelo beden si. Bog ti bo sodil. Lastnega sina želiš poriniti nekam kjer je že ogromno moških prej bilo. V neko žensko, ki nima nobene milosti do sebe. Tako kot je ti ni nimaš do svojega sina. ŽELIM TI BOŽJO KAZEN!!!!!!!!! NEVREDEN SI vsake minute mojega časa. Bog ti bo nekoč sodil. Toliko.
Sem ženska, pa če dobro pomislim, ok, ampak če je on res za, nikar ga prepričevat in silit.
Zate pa in za vaju … niti približno ni res, da kar večina 18 letnikov na polno vrta, virtualno mogoče, v reali pač ne. Sem jim pa ta meja blazno briše, tako da jih veliko njih kar verjame v to kar mislijo, da počnejo. In drugo … ta tvoj dečko ne bo nič bolj zverziran, gibljiv, odprt in sposoben odnosov, če ga bo enkrat (pardon, verjetno bo rabil 3-5 porivov) vtaknil v prostitutko. To ni seks za zvezo, to sploh seks ni, je le praznjenje jajc.
Jel stvarno, bolan?
Kaj je ze bila Marija Magdalena? :D[/quote]
Če slučajno namiguješ, da je bila Marija Magdalena prostitutka, se motiš. V Sv. pismu to nikjer ni zapisano. Je pa res, da je RKC skozi stoletja nekako dopustila to namigovanje in ga celo spodbujala. Danes ti bo vsak duhovnik potrdil, da Marija Magdalena nima nobene zveze s prostitucijo.
Tale “Superdad” se sicer nič več ni oglasil, zato sklepam, da je šlo za neslano provokacijo. Če pa na primer ni šlo, pa eno vprašanje zate in za vse tiste butaste dedce, ki ti tule gor pritrjujejo: KAJ BI PA SVOJI SRAMEŽLJIVI HČERKI PODARIL ZA 18. ROJSTNI DAN, če bi jo imel? Če je že ne bi peljal v kakšen kupleraj, kjer delajo moški, bi ji lahko privoščil vsaj erotično masažo, baje nekateri maserji to ful obvladajo in imajo ogromno dela…
Mi deluje, da se s sinom ne moraš sprijazniti. Eni mislite, da lahko zivljenje otrokom organizirate do smrti. Fant se bo sam odločil kdaj bo zanj prišel pravi trenutek. Kaj je narobe v tem, če je sramezljiv? A bi moral ziveti tako kot ti? Da pa sploh pomisliš na prostitutke, verjetno ti to ni španska vas. Kar slabo mi je kakšne odnose imate nekateri.