Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek obisk kozmetičnega salona

obisk kozmetičnega salona

Sama sem bila samo enkrat…pred 10-imi leti in je bila tako neprijetna izkušnja, da sem potem opustila vsakršno misel na to (en teden sem bila takšna,kot da bi me kdo pretepel). Naj povem, da imam neproblematično kožo, brez mozoljev in podobnih nadlog. Pa me preganja misel zadnje čase, da bi pa le mogoče šla do nje (seveda do tiste, ki je preizkušena in pohvaljena).

Zanima me, koliko od vas jo redno obiskuje in koliko časa po obisku je potrebno, da se vam obraz “postavi” spet v normalno stanje.

Hvala!

Lep dan.

Jaz hodim na dva meseca in nimam nobenih problemov. Imam podobno kožo tvoji in koža je po “negi” mogoče res kakšnih 15 minut malo bol rdeča tam, kjer je “stiskala” ogerce. Torej v normalno stanje se mi koža “postavi” skoraj takoj.

Jaz sem bila pred kratkim prvič, čeprav jih imam 33. Delalal mi je kompletno nego obraza, tudi neko terapijo s kisikom. Vse skupaj je trajalo 2 uri. Koža, razen na predelu brčic, kjer mi je delala depilacijo, ni bila pretirano rdeča. Že naslednji dan se je stanje normaliziralo. Moram reči, da sem bila prijetno presenečena in bom obisk zagotovo večkrat ponovila. Verjetno si imela res kakšno neizkušeno kozmetičarko.

Ni pravila. Jaz sem od “izkušene in pohvaljene” prišla domov čisto zmesarjena, od ene “no name” sem bila pa skoraj za med ljudi. Skoraj zato, ker imam problematično kožo in brez posledic res ne morem priti po tako intenzivnem čiščenju. Razlika je bila pa kot noč in dan.

Po mojem je tkole, kje si pa bila? Kjer si bila zadovoljna? kaj ti je naredila in koliko take reči sploh stanejo?

Jst ne prenesem edino tiste pare…. drugač pa čist uživam…… :)))

Jagoda – Od 50evrov naprej je ena kompletna nega obraza.

Meni pa je tako luštno iti malo na razvajanje;))))))) Kje pa, danes več niso grobi, ne obupaj samo zato, ker si imela pred leti slabo izkušnjo. Jaz grem, ko mi je…..kar tako za razvajanje…….

lp,

N.

Jaz hodim k Mariji na Privoz (Ljubljana). Za trenutne cene ne vem, ker že dolgo nisem bila, ni pa bilo predrago, sploh za tisto, kar dobiš za ta denar. Meni je vedno delala kompletno nego obraza. Začela je pa z masažo hrbta, da se sprostiš. Potem pa čiščenje, masaža, limfna drenaža, para, čiščenje ogrcev, maska…

Po moje je odvisno od kože. Jaz imam zelo neproblematično kožo, tako da mi ni treba praktično nič ogrcev stiskat in zato sem takoj po negi čist normalna. Če pa mora ful stiskat pa je logika, da se ti pozna. Predlagam ti, da greš na nego enkrat v petek, pa si potem čez vikend doma, če se ti tako ful pozna.

Hvala za vse informacije. Enkrat bom morala tudi jaz poskusit. Sem bila tudi pred ene 13 leti in je bil čisti obup. Zdaj mi je pa škoda denarja. A je res tolk drugač po obisku kozmetičarke?

ja…to tud mene zanima….kaj je bistvo obiska….ker sama imam lepo, gladko kožo brez ogrcev in podobnih zadev…….kaj bo potem drugače?

50 eur pa je draga nega

New Report

Close