Najdi forum

Splash Forum Koronavirus Obisk tržnice

Obisk tržnice

Je varno oditi na tržnico; je sicer odprt prostor ampak je tam dosti ljudi. Kako varno je sedaj kupovati pri branjevcih. Kako je z njihovo higieno rok. Že celo zimo jih opazujem, kako si nekateri brišejo nos in s to roko nato natovorijo zelenjavo. Potem so tukaj še stranke, ki si same bašejo zelenjavo z nečistimi rokami. Svežo zelenjavo pa je v končni fazi dobro jesti, zaradi podpore imunskemu sistemu. Vsega tudi ne moreš prekuhati.

Virus je aerosolen, to pomeni, da se zadržuje v zaprtih prostorih…. Lahko ga dobiš v neprezračeni trgovini, brez kogarkoli okoli tebe.

Virus je aerosolen, to pomeni, da se zadržuje v zaprtih prostorih…. Lahko ga dobiš v neprezračeni trgovini, brez kogarkoli okoli tebe.
[/quote]tudi zunaj,če ne piha in je megla

tudi zunaj,če ne piha in je megla
[/quote]

Vseeno ni toliko skoncentriran kot v zaprtem prostoru? Ne vem, razmišljam..

Če imajo na tržnici kaj takega, kar res življenjsko rabiš, potem pojdi. Ampak dvomim, da tam prodajajo kaj od tega. Sicer jaz ne bi lazila naokoli, kjer je več ljudi. Tudi okoli širjenja virusa še ni vse sigurno. Se ti zdi vredno tvegati za pol kile solate?
N

V vseh hotelih še vedno delajo bazeni, pa savne pa fitnesi. Konkretno vem za hotel Eco v Bohinjski Bistrici, kamor zahaja veliko goricjanov z vlakom ob vikendih. Kul, če se vse ne bo zaprlo, boste vsi okuženi. Ker je tko lušten otroke mal v bazen peljat, zdaj ko nimajo šole.

Tudi sama sem komaj verjela, ko sem slišala neko žensko: ja kam bomo pa zdaj šli, ko imamo dodatne počitnice, najboljš v terme.
Če tole berejo novinarji, naj napišejo (čeprav naj bi bilo samoumevno), da to niso dodatne počitnice in je za vsako ceno treba nekam iti, po možnost čim dlje, ampak ukrep, da se ljudje ne gužvajo, ampak čimbolj osamijo.
Tudi ni namenjen temu, da se otroke vlači po nakupovalnih centrih in kafičih, ampak se jih ima doma. Kaj tu ni jasno?

New Report

Close