Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek obiskovalci prostitutk

obiskovalci prostitutk

Na monu sem v rubriki Varanje brala o obiskovalcih prostitutk,kjer neke pametne glave mislijo,da so moški,ki hodijo tja slabi ljubimci,sfrustrirani,grdi,smotani…
Kakšna napaka!
Iz prve roke lahko povem,da so večinoma dobri frajerji,polni denarja,vljudni,pozorni(stalni prinašajo celo darilca),je pa res-doma so VSI nezadovoljeni.Tisti,vezani.
Pa ne le v sexualnem smislu,nekaj bi se jih (tudi) predvsem pogovarjalo….

Žene in dekleta,zamislite se nad seboj,pa ne imejte se za tako zelo perfektne……

kaj pa samski?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Ah dej nakladat. So taki in ovaki, kot povsod. Itak ja…sami Brad Pitti hodijo in darila nosijo, daj nehaj no….

Sem se bavila s tem nekaj časa, ampak nihče, povdarjam NIHČE se ni hodil k meni samo pogovarjat. 90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} je zafrustrirancev, takih ali drugačnih. In očitno si še zelo zelena, če padaš na fore “doma sem nezadovoljen” .

samski so pa povečini malo žalostni,no,pa ne vsi.
Pa tudi zelo prijetni,vljudni.
Nekateri hudi žrebci.

Saj ne piše SAMO pogovarjat:):)

in koliko jim računaš?

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

in zakaj tega več ne počneš?

In potem si se zbudila in spoznala da nisi Julia Roberts v filmu ha ha ha

Jaz pa res ne štekam kaj ima tvoj sestavek veze z naukom na koncu?

Žene in dekleta,zamislite se nad seboj,pa ne imejte se za tako zelo perfektne……

In potem si se zbudila in spoznala da nisi Julia Roberts v filmu ha ha ha

Pa nič,če ne verjameš:):):)
Je tako,ne dvomi v moje besede,zakaj bi lagala?

sigurn ma kaj zveze z brisačami

Jaz pa res ne štekam kaj ima tvoj sestavek veze z naukom na koncu?

Žene in dekleta,zamislite se nad seboj,pa ne imejte se za tako zelo perfektne
______ _______ ______ ___________ _______________

Po mojem je hotala povedati,da tile naši možakarji,ki so videti fejst,pa so naši super loverji ipd,prav tako hodijo k tem puncam,čeprav si me domišljamo,da nimajo razloga

Če bi vsak možakar, ki nezadovoljen doma hodi k prostitutki, ti dve urici posvetil gospodinjstvu, otrokom, opravkom, bi bile tudi me lahko dosti bolj “perfektne”. V teh dveh uricah bi se spočile, skočile h kozmetičarki, si obrile muco, depilirale nogice, prebrale časopis, prebrale luštno erotično zgodbico in postale prave divje mačke.
Lari fari. Kdor beži od doma k prostitutki je perverznež brez spoštovanja do žene in družine, tip ki NE ZNA in NE ZMORE zadovoljit sebe in ženo. Ti dve urici bi se ta možakar z ženo lahko pogovarjal zastonj 🙂 Računica je zelo preprosta. Vendar ne, možakar gre k prodajalki, tačas pa žena doma merka otroke, pere njegove cunje, pegla njegove srajce in se pogovarja sama s sabo v glavi.

Nisem perfektna, sama nad sabo se vsaj enkrat na dan zamislim iz takega ali drugačnega razloga, da pa mi moj začne obiskovat prodajalke ljubezni – ma izvoli, tam so vrata 🙂

Tvoj nauk na koncu je samo alibi za tvoj ego. Na koncu koncev si pa ti tista, ki kasira in kot taka nič boljša od nas.

Če bi vsak možakar, ki nezadovoljen doma hodi k prostitutki, ti dve urici posvetil gospodinjstvu, otrokom, opravkom, bi bile tudi me lahko dosti bolj “perfektne”. V teh dveh uricah bi se spočile, skočile h kozmetičarki, si obrile muco, depilirale nogice, prebrale časopis, prebrale luštno erotično zgodbico in postale prave divje mačke.
Lari fari. Kdor beži od doma k prostitutki je perverznež brez spoštovanja do žene in družine, tip ki NE ZNA in NE ZMORE zadovoljit sebe in ženo. Ti dve urici bi se ta možakar z ženo lahko pogovarjal zastonj 🙂 Računica je zelo preprosta. Vendar ne, možakar gre k prodajalki, tačas pa žena doma merka otroke, pere njegove cunje, pegla njegove srajce in se pogovarja sama s sabo v glavi.

Nisem perfektna, sama nad sabo se vsaj enkrat na dan zamislim iz takega ali drugačnega razloga, da pa mi moj začne obiskovat prodajalke ljubezni – ma izvoli, tam so vrata 🙂

Tvoj nauk na koncu je samo alibi za tvoj ego. Na koncu koncev si pa ti tista, ki kasira in kot taka nič boljša od nas.[/quo

Se strinjam.

Bravo neperfektna žena- točno tako je!

Avtorica ima prav, vsaj v prvem delu. Prostitutke so pri nas tako drage, da si jih lahko privošči srednji in višji sloj. Razen narkomank in drogirank, ampak to je že druga zgodba…

Drugi del je pa …lol. Naslednjega, ki jamra nad domačim življenjem, vprašaj, če se preseli k tebi, ki si vendar profesionalka in obvladaš! Jok, brate….:)

naveličani smo tudi mi njih. Tudi jaz bi si omislila kakega žrebca, mu plačala,da me obdela tako dobro, kot se možu ne da več potrudit. A kaj, ko nimam časa, jebi ga. Oni si vzamejo čas za kurveštine.

Nič se nam ni treba zamisliti nad seboj,veš! tudi mi čutimo isto to , kar čuti on ,pa gre k prostitutki.

No, ja tudi meni gre na živce, ker moj dragi včasih noče delat doma, je nesramen in slabe volje, sva oba preobremenjena, oba potrebna dotika, pa nobenemu se ne da drugega pobožat….v takih obdobjih je tudi najino seksualno življenje bolj bedno kot ne, ampak se o tem pogovoriva, jaz mu povem, da če bi bil doma bolj aktiven, bi tudi jaz imela več energije zanj…predigra za seks v petek se začne v sredo, s prijaznostjo, udejstvovanjem doma in s posvečanjem otrokom. če mu nekaj zelo zamerim, mi ni do seksa, moram to najprej razčistit, mu odpustit, preden se ga sploh dotaknem oz. spregovorim z njim…..ko se pobotava, ko sem spočita, ko grem s prijateljicami ven in se vrnem domov, sem pa lah cela divja mačka, sam če čem:))

ja,en moj frajer je hodil k prostitutkam,drugi frajerji so pa k meni,ko sem bila prostitutka:):)

pa razumi,če moreš….

Poznam tipčke, ki hodijo v Nemčijo in Avstrijo(Beljak)….15 min. 25 €, izbirajo med 30-50 imi mačkami v enem bloku… ni da ni(azijske, mulatke, umetne, naravne, anala in fetiši za doplačilo, itd..)…tud s tremi, štirimi v enem dnevu so bli posamezniki….kaj češ boljšega, kot da se prepustiš popolni profesionalki, se zahvališ, plačaš in greš takoj zatem s kolegi za prvi vogal na pir…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Poznam tipčke, ki hodijo v Nemčijo in Avstrijo(Beljak)….15 min. 25 €, izbirajo med 30-50 imi mačkami v enem bloku… ni da ni(azijske, mulatke, umetne, naravne, anala in fetiši za doplačilo, itd..)…tud s tremi, štirimi v enem dnevu so bli posamezniki….kaj češ boljšega, kot da se prepustiš popolni profesionalki, se zahvališ, plačaš in greš takoj zatem s kolegi za prvi vogal na pir…[/quote]

Sem mislila da si frajer, ne pa tako grd in obupan da moreš plačevat za sex.

Da malo obudimo temo 🙂

Prejšnji teden smo s tremi kolegi šli v Avstrijo na Laufhaus Tabaris ( pač hiša s prostitutkami ). Šli smo z čiste radovednosti , jst sem pa že eno leto samski in sem se mogu spraznit 🙂

Bilo je fino, izbire ogromno od Azijk, črnk, blodink itd… punce pa res najlepše, kar lahko vidiš ( se prav čudiš da so v tem poklicu ). Aha pa niso prisiljene, sem se z uno pogovarju in mi je lepo povedala kaj počne tukaj v avstriji, kako poteka vse skupaj z prostitucijo, skratka imajo kr vredu urejen !

In zakaj sem zdej obudil to temo, zato ker kar smo videli tam te dobesedno preseneti. Obiskovalci so bili večinoma, mladi 20-40 let na parkarišču BMW-ji ,Audii . Niso bili neki grdi ljudje, ampak lepo urejeni ki se pač pridejo izpraznit 😀
Kar je tudi najbolj šokantno srečali smo veliko slovencev ( poročenih ) bilo je 5 avtomobilov z SLO registracijo nekateri k so videli, da imamo SLO registracijo, so kr s sklonjenimi glavami šli mimo 😀

Z enimi smo se pogovarjal , šli na pijačo in res ljudje so poročeni, ki sem pridejo po dodaten užitek oz. po to kar jim žene ne dajo. Eden je celo priznal, da mu je žena dala denar za prostitutko !

Tko da uni ki pravijo da sem hodijo samo tisti ki so grdi, zanemarjani ki ne morejo dobit punc se močno motijo. 80 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vseh je ljudi z urejenim življenjem večina poročenih

Lahko pa tuki še naprej pišete ali vi tudi obiskujete prostitutke ? Jst bom moge še šel 1 krat letno reskiram tistih 60 eurov in dobim punco, o kateri lahko samo sanjam 🙂 Ampak zaenkrat sem dobil tisto kar smo iskali 🙂 in zaenkrat nimam potrebe po ponovnem obisku

New Report

Close