Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Objava življenjepisa na netu

Objava življenjepisa na netu

Pozdravljeni-ne,

zanima me, kaj mislite o zaposlitvenih portalih (zaposlitev.net,….), ali ste že preko njih kdaj iskali-e službo? Ali bi si upale objaviti svoj življenjepis tam (s sliko in vsemi podatki)?

jaz sem vsak dan tam – obupno iščem službo, tudi prijave sem že pošiljala preko e-mailov teh portalov, pa elektr. obveščevalec imam – ti pošljejo primerna del. mesta za tvoj profil, in ja, tudi življenjepis imam objavljen (brez slike).

Pa je kaj uporabnega? Rezultat? Kakšna pametna ponudba?:)

ponudbe se najdejo kar pametne oz. v redu; ampak odgovori:-(((
v 75{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} odgovora ni, v 25{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} “vas nismo izbrali”:-(((
Ampak jaz ne obupam, ni vrag, da ni nekje služba za mene!

Kaj pa od delodajalcev, ki iščejo kadre, te ni še noben poklical? Da bi te na primer na podlagi tvojega objavljenega življenjepisa kdo poklical, da te rabi?

klical ne, se pa tam vidi, koliko kadrovikov pregleda tvoj življenjepis;
jaz vem, kaj je moja pomanjkljivost – živim bogu za hrbtom:-(((

Meni se zdijo tako poslani življenjepisi preveč neosebni. Ko smo mi nekoga iskali se je med prijavami znašel tudi en tak “avtomatsko iz baze” poslan življenjepis. Povsem neosebno, neprilagojen našemu razpisu – brezveze. Je po mojem veliko bolje, če za vsak razpis posebej konkretno za tega delodajalca oblikuješ svojo ponudbo.

Sem imela bolj v mislih tiste delodajalce, ki mogoče šele razmišljajo, da bi koga rabili, pa nimajo še namena dati razpisa, ali pa so razpis imeli, pa se ni noben pameten javil, pa take, ki mogoče preko spleta iščejo, pa si potem v taki bazi lahko preberejo moj življenjepis.

Sem mislila, da bi se dala na trg:)) Ker iščem drugo službo. In bi rada bila pri tem čim bolj aktivna.

Ne vem pa, kako se lahko znajde tak življenjepis med ostalimi, ki so bili poslani na razpis, kot praviš, da se je zgodilo pri vas. In ne vem, kako je lahko tak življenjepis neoseben? Saj jaz bi objavila svojega, ki sem ga sama sestavila, enakega, kot bi ga tudi poslala, če bi se javila na kakšen razpis.

Imaš še kakšno idejo, kako povedati čim več ljudem, da iščem službo?:)

kaj pa potencialne delodajalce briga moja slika, če ne kandidiram ravno za model. me bodo že videli ko pridem na razgovor.

Ma pusti sliko…saj ni obvezna:) Če hočeš, jo daš zraven, če ne, pač ne. Kaj misliš glede ostalega?

New Report

Close