Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Objavljeni tajni listi SFRJ

Objavljeni tajni listi SFRJ

Frančišek sprijazni se, nikoli več Janša!

To so samo tvoje blodnje.
Tito ni bil noben krvnik, to so dokazali tudi številni državniki, ki so se na pogrebu poklonili njegovemu spominu. Za razliko od Rožmana ga je sprejel tudi papež.
Pa saj a nisi ravno tu zadnjič pisal, da dokler ni nekdo pravnomočno obsojen da velja za nedolžnega?
Proti Titu pa niti ovadba ni bila sprožena. Je pa bil pravnomočno obsojen vaš Rožman.
Kaj misliš, zakaj se ti Janša noče opravičiti… za kaj že?

hahaha, potem pa vso srečo, samo pazi da te ta gonja ne pripelje na zaprti odelek.:)))

hahaha, potem pa vso srečo, samo pazi da te ta gonja ne pripelje na zaprti odelek.:)))[/quote]

Kakšen cinizem … Groza!

hahaha, potem pa vso srečo, samo pazi da te ta gonja ne pripelje na zaprti odelek.:)))[/quote]

Kakšen cinizem … Groza![/quote]

hahaha, ja hvala, očitno sem se tudi tega naučila na tem forumu. :)))

Ne piši osmrtnice prezgodaj.

Goli otok je šel mimo levakov…

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

Še enkrat: Frančišek dragi, kakšen je namen tvojega driskanja po tem forumu?

Praznim si črevc:-) ko te ži glih tejk briga ka divam

Čak, da bodo na voljo JJ-evi tajni uradni listi, pol te bo šele glava bolela!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Brez preteklosti ni sedanjosti in brez sedanjosti ni prihodnosti … če pa se osredotočimo povsem na bližnjo preteklost pa tole … V predsedniški kampaniji je bil na volilnem soočenju (RTV SLO) mag. Gaspari vprašan o prostočasnih aktivnostih … Dejal je, da si večkrat skupaj z ženo ogledata kakšen film … No, a ga je kmalu za tem žena popravila, da to počne kar sam … Skratka, majhna laž, ki kaže človekovo osebnostno naravnanost …, odnos do resnice … (če pustimo ob strani neprestano levitev iz vrst LDS, v domnevno neodvisnot in končno pripadnost SD). Če so torej stremljenja takih ljudi (pod vprašaj se mi postavljajo tudi ljudje, ki take postavljajo v ospredje kot svojega paradnega konja) usmerjena k visokim politčnim funkcijam me kot navadnega državljana skrbi za dobrobit naroda in njegovo zdravo funkcioniranje … hkrati pa si želim čimveč neodvisnih in jasno podprtih člankov, ki bi pripomogle odstreti v naši sredi vse kvarno, lažnivo in dvomljivo in tako odpreti prostor tistim, ki vse omenjeno z osebnimi kvalitetami in strokovnostjo presegajo … Zbrani članki in tajni dokumenti so zato dobrohotno branje …

ja poštenega politika boš pa res našel, sploh ni problema jih je kolker češ, pa ne rabiš nobenega odstiranja ali pa zastiranja. Ja a ti članki in dosjeji so pa verodostiojni, o pajade, odvisno kdo jih piše, pol pa verjemi.

me ne zanima preteklost, mene zanima sedanjost in prihodnost, pa me ne zanima kdo mi laže in kdo ne, ker lažejo vsi (no ali vsaj prirejajo), zanima me samo, kdo bo za Slovenijo in Slovence naredil največ, pa z lažjo ali brez.

tistemu, ki se da brati takšne zadeve, jih naj bere in primerja med seboj, pa bo kaj kmalu ugotovil, da kljub ogromno prebranega sranja, še zmeraj nič ne ve.

Vem, da nič ne vem … Kdo je že to rekel? No, in tak ve največ … Sicer tvoje pisanje namiguje, da pot ni pomembna, pomemben je cilj … Pri tem nehote legitimiraš tudi uboj … Tako pa smo stremeči v sedanjost in prihodnost nehote vezani na preteklost … do katere nismo zavzeli jasnega stališča … Nemci so svojo grozovito preteklost predelali … Na avstrijskem kororškem so vse skupaj nekako pometli pod preprogo … Tam zato tudi sedaj prihaja do večih nacionalističnih teženj …

vem da nič ne vem, prav gotovo ni moje, ker če nič ne vem sem raje tiho.

ja veš da, to da pot ni pomembna in je važen le cilj si rekel ti in ne jaz.
za kakšen uboj pa gre, ki ga jaz legitimiram…???

imamo zgodovinarje, ki so plačani, da raziščejo zgodovino in naj to počno oni in ne vsi vprek, ki se nakoncu izkaže,kot staro branjevsko blebetanje, ki nima ne repa ne glave, ja.

današnja vlada je zadolžena za skrb današnje Slovenije in Slovencev in to ji naj bo poglavitni cilj in če bodo danes ubrali pravo pot, bo tudi prihodnost bolj sijoča, kar je najpomembneje, od preteklosti se ne da živeti, živimo danes in živeli bomo morda tudi jutri.

tistega, ki pa preteklost tako zelo bremeni, pa naj si prebira vse mogoče dosjeje in članke in prihaja do SVOJIH zaključkov, če pa bodo pravilni, bodo pa povedali zgodovinarji, brez skrbi.

/…/ pa me ne zanima kdo mi laže in kdo ne, ker lažejo vsi (no ali vsaj prirejajo), zanima me samo, kdo bo za Slovenijo in Slovence naredil največ, pa z lažjo ali brez. /…/

quote]

Kdo je torej rekel, da pot ni pomembna temveč cilj?

… in potemtakem si nehote tudi pristašica sedanje vladne garniture … Saj je gospodarska rast za časa njenega mandata največja, brezposelnost najmanjša …

… in potemtakem si nehote tudi pristašica sedanje vladne garniture … Saj je gospodarska rast za časa njenega mandata največja, brezposelnost najmanjša …[/quote]

hahaha, veš da, prav gotovo sem pristašica te vlade, evo že po tem se vidi da ne bereš pravilno.

Adam ne trudi se preveč, saj vendar vidiš, da so že vsi odnehali:-(

Ne priznavajo Golega otoka, kaj šele povojnih pobojev. Iz tega sledi, da je za nami RKC in Župniki,aja pozabo na domobrance!!! pa čeprav jih nikjer ne omenjamo, pač najlažja diskvalifikacija. Ko jim pa zmanjka argumentov pol iščejo pa pravopisne napake:-)

Tako ali tako je z njimi brezvezna debata. Niti enega še nisem slišal, da bi Drnovška in Ropa kdaj pošinfal, Janša je pa za njih narodni izdajalec in domobranc. Seveda brez vsakega argumenta…palček iz Murgl jim je dal podrobna navodila in teh se držijo kot pijanc plota:-)

… in potemtakem si nehote tudi pristašica sedanje vladne garniture … Saj je gospodarska rast za časa njenega mandata največja, brezposelnost najmanjša …[/quote]

hahaha, veš da, prav gotovo sem pristašica te vlade, evo že po tem se vidi da ne bereš pravilno.[/quote]

Kako da ne berem pravilno … če odstranim tisto dvomljivo tezo, ki kaže na to, da cilj opravičuje vsa sredstva in se osredotočim na tiste poudarke, ki govorijo o tem, da te zanima samo kdo bo za Slovenijo in Slovence naredil največ … potem glede na omenjeno stopnjo gospodarske rasti, ki je bila v mandatu sedanje vlade najvišja in stopnjo brezposelnosti, ki je bila v taistem mandatu najmanjša lahko sklepam, da z vsem srcem podpiraš vlado Janeza Janše … Storil je največ za Slovenijo in Slovence …

Ha, ha … Škoda ja, da enkrat že ne presežemo neke brezvezne delitve duhov, si nalijemo čistega vina in se usmerimo v tako opevano prihodnost … Vendar vse o vsem na podlagi argumentov in s kančkom zdrave pameti in resnicoljubnosti … Meni bi bilo to ljubo.

hahaha, veš da, prav gotovo sem pristašica te vlade, evo že po tem se vidi da ne bereš pravilno.[/quote]

Kako da ne berem pravilno … če odstranim tisto dvomljivo tezo, ki kaže na to, da cilj opravičuje vsa sredstva in se osredotočim na tiste poudarke, ki govorijo o tem, da te zanima samo kdo bo za Slovenijo in Slovence naredil največ … potem glede na omenjeno stopnjo gospodarske rasti, ki je bila v mandatu sedanje vlade najvišja in stopnjo brezposelnosti, ki je bila v taistem mandatu najmanjša lahko sklepam, da z vsem srcem podpiraš vlado Janeza Janše … Storil je največ za Slovenijo in Slovence …[/quote]

očitno me ne bereš dolgo, gospodarska rast ni nujno dobra za državljane sploh če ni pravilno vodena, na račun znižanja brezposelnosti gre ogromno
dejavnikov, eden od njih je tudi ta, da se ljudje enostavno ne prijavljajo več na zavod.

zraven gospodarske rasti in brezposelnosti si pozabil na podivjano inflacijo, ki ji še ni videti konca.

nič bat, v zadnjih dveh mesecih je gospodarska rast lepo padla in je celo nižja od prad nekaj let, zakaj, ker so dela, ki so dvigovala gospodarsko rast zaključena vsaj v veliki meri. Tako da se vračamo na stari tir z polnim vagonom inflacije, res škoda da je že letos volilno leto, rada bi videla JJ in njegovo vlado, kako se spopada z nizko gospodarsko rastjo in grozečo inflacijo. Ampak 4 leta bi bilo pa vseeno preveč, ker se določene škode ne bi dalo več popraviti. Tudi zaposlovanje v tem tem letu rahlo pada, mislim da so zlati časi hvale mimo.

sicer tisti, ki vemo kaj je botrovalo gospodarski rasti smo to tudi pričakovali, žal pa državljani nismo imeli veliko od te rasti oz skoraj nič.

Kako da ne berem pravilno … če odstranim tisto dvomljivo tezo, ki kaže na to, da cilj opravičuje vsa sredstva in se osredotočim na tiste poudarke, ki govorijo o tem, da te zanima samo kdo bo za Slovenijo in Slovence naredil največ … potem glede na omenjeno stopnjo gospodarske rasti, ki je bila v mandatu sedanje vlade najvišja in stopnjo brezposelnosti, ki je bila v taistem mandatu najmanjša lahko sklepam, da z vsem srcem podpiraš vlado Janeza Janše … Storil je največ za Slovenijo in Slovence …[/quote]

očitno me ne bereš dolgo, gospodarska rast ni nujno dobra za državljane sploh če ni pravilno vodena, na račun znižanja brezposelnosti gre ogromno
dejavnikov, eden od njih je tudi ta, da se ljudje enostavno ne prijavljajo več na zavod.

zraven gospodarske rasti in brezposelnosti si pozabil na podivjano inflacijo, ki ji še ni videti konca.

nič bat, v zadnjih dveh mesecih je gospodarska rast lepo padla in je celo nižja od prad nekaj let, zakaj, ker so dela, ki so dvigovala gospodarsko rast zaključena vsaj v veliki meri. Tako da se vračamo na stari tir z polnim vagonom inflacije, res škoda da je že letos volilno leto, rada bi videla JJ in njegovo vlado, kako se spopada z nizko gospodarsko rastjo in grozečo inflacijo. Ampak 4 leta bi bilo pa vseeno preveč, ker se določene škode ne bi dalo več popraviti. Tudi zaposlovanje v tem tem letu rahlo pada, mislim da so zlati časi hvale mimo.

sicer tisti, ki vemo kaj je botrovalo gospodarski rasti smo to tudi pričakovali, žal pa državljani nismo imeli veliko od te rasti oz skoraj nič.[/quote]

Me zelo veseli, da ljudje , ki že ustanavljate novo vlado, veste za vzroke tako, da ne bo nobenih problemov, da vso stvar uredite.V enem mesecu boste sprejeli po hitrem postopku vso potrebno zakonodajo, v max. treh mesecih pa stvar postavili na stari tir. Res srečni smo lahko da vas imamo.

Pa še to. Ali si mogoče že kaj slišala o novem gospodarskem programu barbike? Stari je bil namreč tako dober, da so ga celo v lastnih vrstah zavrnili.In potem vse tiho je bilo.

Barbika bo v nedeljo na pop tv predstavljal svoj predvolilni program. Menda bo v oddajo povabil samega palčka iz Murgl, bosta nekaj govorila o tajnih uradnih listih in Golem otoku!!!

Commedia dell`arte … Ne bo treba v gledališče, POP TV vnaša v svoj program tudi kulturne vsebine … Kakšen kvalitativni premik!!! Incredibile!

ja madonca, sedaj človek še lep in urejen ne sme biti več, sploh moški (je takoj barbika), ampak ženske rade pogledamo lepe in predvsem urejene moške, o ko bi jih bilo v naši politiki vsaj več.:)))

ne nisem slišala, ker jim ne sledim tako zelo, me bodo prebričevali na predvolilnem boju.

New Report

Close