Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Objavljeni tajni listi SFRJ

Objavljeni tajni listi SFRJ

ja madonca, sedaj človek še lep in urejen ne sme biti več, sploh moški (je takoj barbika), ampak ženske rade pogledamo lepe in predvsem urejene moške, o ko bi jih bilo v naši politiki vsaj več.:)))

ne nisem slišala, ker jim ne sledim tako zelo, me bodo prebričevali na predvolilnem boju.[/quote]

Kako te bodo prpričevali če si že prepričana … Argumenti te pa tako ali tako ne odprepričajo …

ja madonca, sedaj človek še lep in urejen ne sme biti več, sploh moški (je takoj barbika), ampak ženske rade pogledamo lepe in predvsem urejene moške, o ko bi jih bilo v naši politiki vsaj več.:)))

ne nisem slišala, ker jim ne sledim tako zelo, me bodo prebričevali na predvolilnem boju.[/quote]

Kako te bodo prpričevali če si že prepričana … Argumenti te pa tako ali tako ne odprepričajo …[/quote]

no spet eden, ki več ve kot jaz sama, hahaha:)))

Vsi skupaj pozabljamo, da za tiste, ki kritizirajo sedanjo vlado velja, da ne prenesojo kritike na svoj račun, niti jih noben argument ne prepriča, njih je namreč prepričal palček iz Murgl:-)

AVSENIKI IN GOVEJA ŽUPCA, TO SMO PRAVI SLOVENCI:-)

ma daj ne seri, mimogrede ne poznam nobenega palčka iz Murgelj, kolikor vem tam živi eden ond pomembnih in priljubljenih politikov, pa če ti je prav ali ne. Sploh pa kaj in kdo koga prepričuje, vseskozi ti težiš z nekimi komunisti pa palčki, pa …. nevem kaj še in posiljuješ vse s svojimi neargumentiranimi obtožbami, na tvojem mestu bi se res zamislila.

kar se tiče sedanje vlade, jo imam pravico krititirati, sploh tam kjer dela gromozanske napake, pa če ti je prav ali ne. Niso mi prali možganov v prejšnjem sistemu niti si jih ne dovolim sedaj, ja.

ma daj ne seri, mimogrede ne poznam nobenega palčka iz Murgelj, kolikor vem tam živi eden ond pomembnih in priljubljenih politikov, pa če ti je prav ali ne. Sploh pa kaj in kdo koga prepričuje, vseskozi ti težiš z nekimi komunisti pa palčki, pa …. nevem kaj še in posiljuješ vse s svojimi neargumentiranimi obtožbami, na tvojem mestu bi se res zamislila.

kar se tiče sedanje vlade, jo imam pravico krititirati, sploh tam kjer dela gromozanske napake, pa če ti je prav ali ne. Niso mi prali možganov v prejšnjem sistemu niti si jih ne dovolim sedaj, ja.[/quote]

Vsem nam ki smo takrat živeli so prali možgane v prejšnjem sistemu…in kdor pravi da to ni res LAŽE!! Ali si vedela v prejšnjem sistemu za povojne poboje in Goli otok!?

Pa še malo pomoči…

http://www.dictatorofthemonth.com/

Nobenih povojnih pobojev ni bilo. Tudi ni bil nihče za nikakršne poboje obsojen, torej veljajo vsi za nedolžne.

O povojnih pobojih bi lahko govorili kvečjemu po tistem času, po katerem so domobranci podpisali kapitulacijo.

Možgane pa perejo najbrž še sedaj, sicer bi vedel, da so domobranci in njihovi predhodniki prisegli Hitlerju in se borili na strani nacistične Nemčije.
Za narodne izdajalce pa ni bilo milosti.

Nobenih povojnih pobojev ni bilo. Tudi ni bil nihče za nikakršne poboje obsojen, torej veljajo vsi za nedolžne.

O povojnih pobojih bi lahko govorili kvečjemu po tistem času, po katerem so domobranci podpisali kapitulacijo.

Možgane pa perejo najbrž še sedaj, sicer bi vedel, da so domobranci in njihovi predhodniki prisegli Hitlerju in se borili na strani nacistične Nemčije.
Za narodne izdajalce pa ni bilo milosti.[/quote]

megabojček polovičen odgovor….zdaj pa ne vem ali si toliko zabit ali pa brat ne znaš!?

kar se tiče sedanje vlade, jo imam pravico krititirati, sploh tam kjer dela gromozanske napake, pa če ti je prav ali ne. Niso mi prali možganov v prejšnjem sistemu niti si jih ne dovolim sedaj, ja.[/quote]

Vsem nam ki smo takrat živeli so prali možgane v prejšnjem sistemu…in kdor pravi da to ni res LAŽE!! Ali si vedela v prejšnjem sistemu za povojne poboje in Goli otok!?[/quote]

JA, kdor pravi da ni, ga politika ni zanimala.

nič ne lažem, hodila sem nemoteno k verouku, maši, se cerkveno poročila in zaradi tega nikoli nisem bila šikinirana, kaj je bilo pa pred 1960 letom pa ne vem, ker me takrat še ni bilo, ampak moji starši in stari starši se nikoli niso pritoževali, nasprotno, govorili so mi, kako težko življenje je imela večina slovencev pred vojno.

Kako teži z neargumentiranimi obtožbami … Dal ti je v branje skupek člankov in tajnih dokumentov … Si jih prebrala?

Kje dela sedanja vlada napake?

Ni bilo povojnih pobojev? Ah, lepo te prosim … Saj je vendar znano koliko grobišč je bilo v zadnjem času najdenih … Potemtakem dajmo in pobijmo vse kvazi novinarje, ki so tožili o domnevnih nemogočih delovnih pogojih zunaj meja Slovenije raznim tujim organizacija ipd. So narodni izdajalci …
Sicer pa, zakaj so bili med pobitimi tudi nekateri partizani? Če se že osredotočamo na etično dvomljiva opravičila … So bili oni tudi narodni izdajalci … Sicer pa je bil takraten čas precej kompleksen … Razna poenostavljena posploševanja pa so precej krivična … Kot kaže pa bi se danes zgodba po vsej verjetnosti povsem lahko ponovila … Vsaj kakor se kaže z določeno čustveno nabitostjo v tukajšnjih razpravah … Vi, tako imenovani levičarji, niste sposobni priznati lastnih grozodejstev … RKC, ki je sicer ne zagovarjam v celoti, ker mislim, da tudi ni brez madeža, pa je to vsaj v nekaterih primerih storila … Vendar, kaj ko bi se enkrat za vselej osredotičili na resnico, si nalili čistega vina, in prenehali z nekimi pritlehnimi obtoževanji … Dajte v branje ljudem verodostojne literature … Pa naredimo enkrat že križ čez vse skupaj … Razne manipulacije mi gredo že precej na živce … Ti je kaj do resnice?

Kako teži z neargumentiranimi obtožbami … Dal ti je v branje skupek člankov in tajnih dokumentov … Si jih prebrala?

Kje dela sedanja vlada napake?[/quote]

ker imam počasi dovolj tvojih vprašanj, ti odgovarjam z vprašanjem : in kje vlada ne dela napak?

si jih ti prebral in kaj si novega izvedel?

Ni bilo povojnih pobojev? Ah, lepo te prosim … Saj je vendar znano koliko grobišč je bilo v zadnjem času najdenih … Potemtakem dajmo in pobijmo vse kvazi novinarje, ki so tožili o domnevnih nemogočih delovnih pogojih zunaj meja Slovenije raznim tujim organizacija ipd. So narodni izdajalci …
Sicer pa, zakaj so bili med pobitimi tudi nekateri partizani? Če se že osredotočamo na etično dvomljiva opravičila … So bili oni tudi narodni izdajalci … Sicer pa je bil takraten čas precej kompleksen … Razna poenostavljena posploševanja pa so precej krivična … Kot kaže pa bi se danes zgodba po vsej verjetnosti povsem lahko ponovila … Vsaj kakor se kaže z določeno čustveno nabitostjo v tukajšnjih razpravah … Vi, tako imenovani levičarji, niste sposobni priznati lastnih grozodejstev … RKC, ki je sicer ne zagovarjam v celoti, ker mislim, da tudi ni brez madeža, pa je to vsaj v nekaterih primerih storila … Vendar, kaj ko bi se enkrat za vselej osredotičili na resnico, si nalili čistega vina, in prenehali z nekimi pritlehnimi obtoževanji … Dajte v branje ljudem verodostojne literature … Pa naredimo enkrat že križ čez vse skupaj … Razne manipulacije mi gredo že precej na živce … Ti je kaj do resnice?[/quote]

aja, samo desničarji niso pa nič krivi, al kako?

ma dejte že nehat, današnji levičarji pa res nimajo kaj priznavati, ker niso popolnoma nič krivi, niti niso današnji desničarji za poboje med vojno in kozlarije ,ki so jih počeli takratni desničarji.

paz na živce na tem forumu jih rabiš, ker se boš nabral kozlarij in manipulacij.

No Adam, potem pa kar napiši, kdaj in kje so domobranci podpisali kapitulacijo. Od taktat dalje, je namreč zanje konec vojne.
Zanano je, da so Italijani kapitulirali septembra 1943, Nemci maja 1945, Japonci avgusta 1945.
Adam, Kdaj pa domobranci?

Grobišča pa že od zadnjih volitev niso našli nobenega. Kaj misliš zakaj?

New Report

Close