Oblačenje glede na postavo
Zdravo dame!
Rada bi si oblikovala osebni stil in nekako ne vem kaj je lepega na meni kaj ne in kako povdariti tisto lepo, zato res prosim tiste ki se na to spoznate da mi malo svetujete…
Imam zelo zelo dolge noge kod ponedeljek, ki so v celoti suhe,
stopalo imam št. 40-41, za kar ne vem ali je dolgo ali ne..
nimam postave v obliki peščene ure, ampak tako kvadratasto ravno skozi trup, če bi me gledali od spredaj ali zadaj,
morda malo širša ramena,
in normalen vrat,
moje roke so suhe, vitke,
iz stranskega profila imam popolnoma normalen trebušček, ni anoreksičen, ni debel,
prsi imam košarico 85A,
zadnjica, ni zavaljena, ni čisti ploh, bi si pa jo želela mal optično povečat.. morda….
Res je obširno napisano in upam da se kdo najde, ki mi bo lahko pomagal napisati, kakšne kroje oblačil naj si kupujem in izbiram,
aja pa visoka sem kar 183 cm, tako, da bi se morda želela malo optično znižat.
Hvala…
Jaz predlagam, da oblečeš npr. boyfriend kavbojke, majčko ali bluzico in čez blazer. Dodaš nekaj nakita, čedno torbico in si že nared. Obuješ balerinka, gležnarje ali all starke. Odvisno koliko si stara in za kakšno priložnost gre. Evo nekaj idej:
Ali pa kakšne širše hlače in blazer. Recimo v HM boš dobila sigurno kaj zase, ker sem tudi jaz tvoje višine in tam ful dobim. Samo res pa moraš več različnih modelov probati, da najdeš take, da ti pašejo zaradi dolžine. To velja za hlače in blazerje. Pri blazerjih pazi, da ni pas previsoko, da ne bo zgladal nasajen na tebi. Pa pri kombiniranju pazi, da imaš hlače in zgornji del kontrastne barve. Ne se recimo obleči cela v modro. Naj bodo hlače npr. modre in blazer siv, drap ali bel. Tako boš optično videti nižja. Pa pri hlačah pazi, da so spodaj pri gležnjih bolj ozke, da ne pokrijejo čevljev. Meni recimo ne pašejo trapezaste hlače, ki kar plapolajo in naredijo postavo tako brezoblično. Evo še nekaj hlač iz HM:
http://www.hm.com/si/subdepartment/LADIES?Nr=4294946316#Nr=4294846847