oblačenje otrok
Starejšega sem pri enem letu oblačila kar v pajacke, kakšne bolj nobel hlačke pa smo morali kupiti obvezno z naramnicami, ker je imel zaradi nekakanja velik trebušček in ga je vse vezalo ali pa mu je lezlo vse pod trebuh. Res da je pri punčki morda lepše videti kavbojke do pasu kot pa z naramnicami, vendar pa mislim, da mora biti udobje na prvem mestu.
Jst mojo 9 mesečno hčerkico oblačim v trenerkice (za doma),za ven pa hlače z elastiko…..zaenkrat nisem še imela problemov z tem,da bi jo kaj tiščalo (pa ima že 10kg-je kar močan punca).
Probaj kupiti kakšen širši model,če dobiš ,drugače pa morda res kakšne hlače z naramnicami,da nimajo močne elastike v pasu.
Srečno pri izbiri in Lp,Kristi*
hah, jaz sem se pošteno namučila, da sem zrahljala elastiko na enih 4-ih hlačah. sem mislila, da imam samo jaz tak problem, ker je sinko tak bajsi :)))
čeprav ima precej hlač (nekj jih je dobil iz Anglije in so narejene kot za velike: žepki, zadrgice, polno detajlov) pa večinoma nosi žabice in pajace, tudi za sprehode. pa zimski pajac čez, kadar je mrzlo.
ima tudi žametno podloženo jaknico, ampak sam za afnarijo – pajaci se mi zdijo dosti bolj praktičnični. ga dvigneš, pa ne rabiš pazit, da ne kaže hrbta …
tudi v vozičku je bolj praktično.
jaz sem v prvi vrsti za funkcionalnost. se bo itak sam afnal, ko bo večji.
:))
aja, videvam pa zelo zelo lepo oblečene otročke. je fino videt. ampak … nimajo vsi tako polnih denarnic. žal.
Meni sploh niso všeč “farmerke”.Za prvi mesec mogoče,ker je malček še tako majhen,potem pa ne več.Moj pikec jih je imel le enkrat oblečene.Vedno mu kupim navadne hlačke,najraje kakšne kavbojke ali žametke,razne majčke z dolgimi rokavi,ki mu jih vedno dam čez hlačke,ker mi ni všeč,če so zabasane v hlače in kakšne jopice s kapucami.Jaz ne gledam na to,da je dojenček.Oblečem ga bolj frajersko.
Aja,pa še to,H&M ima hlačke pri katerih se da regulirati pas in to se mi zdi super zadeva.
Ja moj misko (kmalu 11 mesecev) je doma v trenirkah in tut tistih ta manjsih trenirkah, ki so ze bol kratke, ampak za doma je ok. Tisci ga nikjer nena, ker ni gumic, le gumbki ob strani. Je pa oblece izlkjucno v H&M in C&A, ker se mi zdi najkvalitetnejse, glede na ze prestalo stevilo pranj.
O “farmarkah”, dober izraz. Ja ima ene zametne in ene kavbojke za doma.Ker so hlacnice prekratke.
Za ven ce gremo, za v pajaca ima plisate zabe in bodi. Pajaca za ven bo kmalu zamenjal za kombinezon in bundo, ker ze hodi. Za sedaj sprehode mu pa oblecem spodaj bombazne zabe, bodi, zgoraj pa trenirko na gumico. Pa jopico in jaknico od trenirke. Pa cevelcke , pa se kapico in je pravi mali maneken.
hja, tudi meni je najbolj pomembna funkcionalnost in predvsem udobje otroka, le da imam težave, ker ima že od vsega začetka dolge nogice in ji moram zato oblačit pajace za eno leto, čeprav je stara 5 mesecev. Zato me je zamikalo “klasično oblačenje”, ki mi je tudi bolj luškano (pri prvi so mi pa bili najbolj cartkani pajacki, ampak sem se jih malo naveličala). Bom šla pogledat v H&M, kjer res nisem bila, sicer pa kupujem v Emporiumu, Babycentru in C&Aju. Aja za tavečjo pa v Zari, ker imajo tako cart cotike. Je katera kaj kupila v Zari za tako majhne? Imajo cel kup lepih oblekic, ne vem pa, če so tesne?
Piki Miki in Paramecij, kje pa vidve kupujeta pajacke za tamajčkene in kakšne številke?