Oblačila povabljencev
Nekdo mi je omenil, da na poroki veljajo določena “pravila” oblačenja npr. da ne smeš biti oblečen v enaki barvi kot nevesta, da ne smeš imeti bolj “razkošno” obleko kot nevesta itd.. Mene pa zanima kako vi gledate na to oz. bolj konkretno kako bi vi gledate če bi nekdo na poroki bil oblečen v črni oz. v bolj temni barvi (in se sicer tudi oblači v temne barve, skoraj vedno od glave do pet v temni barvi, razen kakšnega detajla) in in če bi kdo bil oblečen v jeans.
Živjo! Jaz sem bila na poroki od prijateljice v jeansu. Vendar sem tako kombinirala da je bilo zelo urejeno in moderno. Sicer je pa jeans zadnje čase tako moderen da ga nosijo celo na gala prireditvah in meni je fantastičen ker sem lahko v njemu zelo športna ali pa zelo urejena, paziti je treba samo da nimaš ravno strganih ali scufanih kavbojk. Kar se pa temnih oblek tiče sem pa čisto za, sej za poroke nikjer ne piše da moraš biti oblečen v svetle barve, važno je da si urejena oz. malo bolj zrihtana kot vsak dan, recimo da imaš pete. Ni treba ravno da si popolnoma v črnem kot za na pogreb, si pa komot lahko oblečena v temne barve.