oblačila za punčko 80-86 (potrebujem)
zelo lepo bi prosila , če ima kdo za podarit otroška oblačila, za punčko v št. 80 (če so h&m, ker imajo velike št.), sicer pa 86. Sem brezposelna in brez socialne podpore…na karitas ne morem, ker me župnik grdo gleda, ker ne hodimo v cerkev in hči ne k verouku…za ta večjo pa rabim v 122-128, vendar trenutno mi bolj manjka za ta majhno. V kolikor bi se pošiljalo po pošti, bi poravnala poštne stroške in poslala kaj sladkega za otroke. Upam, da nisem prezahtevna, če napišem še, da rabim oblačila za vrtec, oz. šolo, zato si (kot vsaka mamica) želim kolikor toliko ohranjena in cela oblačila, brez madežev. Vsa leta sem kupovala rabljena oblačila, sedaj še to ne zmorem več…če je kdo pripravljen pomagati, bom zelo vesela in hvaležna. Sem iz Celjskega okoliša, lahko pridem tudi kam iskat, lp
KITY-KA bom tu pustila mail: tjasamlinar8@gmail.com
PIKICAPOKICALOL težko si privoščim vrtec, še težje ne imeti vrtca in ne iskati službe. Kam pa naj z otrokom, če jutri dobim službo? Tako kot ti meni zavidas vrtec, tako jaz tebi zavidam službo. Menjaš?
Mamica,
v Celju so pravkar odprli skladišče RK.
http://www.siol.net/novice/lokalne_novice/savinjska/2012/12/skladisce_rk_celje.aspx
Otroška oblačila gredo – kolikor slišim – zelo hitro v promet, zato se splača prej poklicati.
Jaz imam cujnice od 0mes do 3 let, cujnice so kot nove, ogromno bodyjev, trenerkic, hlack, pajkic, zabic ni da ni! Cujnice sem šparala, za drugega otr., ampak zdaj v drugo imamo fantka, tako da nepride v postev! Vidim, da si pustila meil, jaz ti lahko dam cujnice, ampak da jih prides iskat v Šmarj.Toplice!
Če se boš pripeljala z kakšnim hudim avtom, se boš žal odpeljala nazaj praznih rok! Ker hočem nekomu dat, ki jih res potrebuje! Upam da me razumeš!
Lp
Tako službo kot jo imam jaz, dobiš jutri. Ampak eni delamo, eni pa fehtajo. Tak je. Otroka mi čuva babi, ker me pride predrago. Aja sem 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} da si ti na boljšem, ampak vseeno nisem lenuh in fehtarica. Vem pa, da ti ne bi menjala, ker se ti ne splača.
Je pri nas polno takih, otroke v vrtcu do konca, na pol bolne, mame pa kava v sosednjem kafiču. Na živce mi gredo, JA. AMpak sama ne znam biti taka, so me drugače vzgojili.
Ne razumem, v cem je smisel oz. cilj tvojega pisanja. Ce ti nimas vrtca,ga tudi drugi ne smejo imet. Ce mama nima sluzbe, njen otrok ne sme hodit v vrtec? In potem najbrz se vsolo ne, saj ga lahko sama doma uci? Vrtec nima samo varstvene funkcije, ampak tudi vzgojno in socializacijsko. In ce dobi sluzbo, kaj naj stori? Poleg tega, Zenska je vprasala samo za obleke, ki jih rabi.
jezna sem na take osebke, kiizkoriščajo stanje v državi. Vlečejo socialko, zastonj vrtec, fehtajo cunje…
Jaz pa delam. Delam slabo plačano delo. Sama sem kriva. Ampak sem budala, ki mora delati. Hočem živeti z denarjem, ki ga prislužim ne dobim.
Jezi me, ker imajo v vrtcu vse brezposelne mamice ali sta celo oba brezposelna otroke. Puščajo jih do konca, večinoma tudi bolne. In vse jim je zastonj. Izgovor, da iščejo delo je LARIFARI. pri nas delo je, ampak pač ni bajna plača.
In če potegnem črto je ona na boljšem. Jaz s svojo minimalko, moram vrtec plačat, zato koristim drugo varstvo, ker ne zmorem. Njo boli.
In ja zbodlo me, ker ona bi rada malo boljše cote za v vrtec, da ne bi pošiljali kar nekaj. JOJ. A ne vidte… ti ljudje boljše živijo, kot vsi mi ki vsak dan garamo. In ja največja budala sem JAz, potem pa tisti, ki jim podarjate in odnašate rit, medtem pa oni kofetkajo.
Ne pravim, da je ta mama taka, ampak pri nas so kar vse v kompletu. In Potem kofetajo in gledajo koliko časa so otroci zunaj, kako so oblečeni n kaj delajo vzgojiteljice.
Lenuharji!!
oblačila 86 – zelo rada bi prišla v Šmarješke, vendar je res daleč. Imaste morda kakšno pot proti Celju, oz. okolici? Se pa res ni za bati, da bi se s kakšnim hudim avtom pripeljala
Pikicapokicalol, vidiš jaz pa žal nimam ne babice, ne mamice, ne sestre, nobenega ki bi mi počuval otroka. Pa veš, tudi socialne podpore nimam in tudi brezplačnega vrtca ne. Pa ne boš verjela – tudi na kavice ne hodim, pa veš zakaj? Ker se izogibam takšnih ljudi kot si ti, ki samo pasejo foušijo, šimfajo, se preveč brigajo za druge in si polnijo baterije nad nesrečo drugih. To, da danes prosim ( po tvoje fehtam) je zame prvič v življenju in zaradi tebe se počutim še bolj ponižana. Sama sem vedno pomagala ljudjem v stiski in si v sanjah nisem predstvljala, da bom nekega dne sama napisala tale post. Zakaj si tako prepričana, da se tebi ne more kaj takega zgoditi? Pa še prosila bi te če mi poveš, kje je to delo pri vas, ker ga bom z velikim veseljem sprejela! Bojim se samo takšnih sodelavk kot si ti, dela pa ni takšnega, ki bi se ga bala, da te ne bo preveč skrbelo.
Ljudi sodiš po dveh podatkih ki jih imaš o njih in pišeš takšne težke besede? Veš, s tem veliko poveš o sebi, pa vse dobro ti želim
oblačila 86 – zelo rada bi prišla v Šmarješke, vendar je res daleč. Imaste morda kakšno pot proti Celju, oz. okolici? Se pa res ni za bati, da bi se s kakšnim hudim avtom pripeljala
Midva z možem bova danes sortirala oblacila velikost 86, bom ti poslala slikico z cujnicam na tvoj meil! Ti se javim po meilu ok! Grem spat, podojili smo se, 3h smo zdaj dobri:-)