Oblačila za smučarski tek
Končno mi je uspelo zbrati smučarsko opremo za tek, a glej ga vraga, čisto in popolnoma pa se je na koncu ustavilo že v prvi trgovini z oblačili za ta šport, saj so se mi zdela silno draga.
Prosim za vaše predloge, kako naj si pomagam, ali poznate kakšno štacuno s cenejšimi oblačili oz. in kaj lahko uporabim namesto teh, da ne izpadem stošestindevetdeset let za cajtom.
Če pa kdo proda rabljene hlače, bi bila tudi za to( št. 36)
Hvala.
Poceni je zelo relativen pojem… Če tudi sicer tečeš, lahko uporabiš kar ista oblačila, drugače pa kakšen Windstopper hlače in jaknico ali kaj podobnega. Prodajajo pa tudi v Hervisu, Intersportu, res poceni (ne vem kako kvalitetno) imajo občasno tudi v Hofru. Moji tekaški prijatli so že kaj kupili in pravijo, da je čisto o.k. Prav tekaške znamke pa znajo bit drage, res.
lani pričela s tekom na smučeh in res ne vem kaj ljudje z opremo (oblačili) vedno tako pretiravajo.
bila oblečena takole
trak rokavice nekaj za okoli vratu (arafat)
sp. majca srajca ali lažji bombažni puli in anorak (ker vrjemi mi ti rata še kako vroče)
spodaj hlače kar navadne s tistimi, k hodm na sprehod s psom (trenirka, pohodne so že amerika), prvič spodaj smučarske žabe in termo štumfe potem navadne, vjremi blo absolutno prevroče!!!!!
fino je da maš stvari ki dihajo, nekaj posebaj nabavljati za to se mi pa ne vem no meni osebno ne zdi.
podobno ej pri aerobiki kere hude opreme, potem pa pridejo 1-2x in je to to. sama imam kratke hlače in kratko majčko pa delam najbolj na povno.
isto je z gorništvom pri meni. gojzarji morjo bit ok ostalo navadna trenirka, kakšne kratke hlače, kapri, bombažna majčka, pulover in anorak. za zimo ok je treba drugače ampak takrat ne grem, ker je brrrr preveč mraz za moje prste.
dons maš pa tekaške srajce, kolesarske, pohodne srajce, srajce za smučanje, za tek na smučeh ?!?!?!?!?!?!? eno ta isto skor različno zapakirajo in prodajo malce drugače. marketing!!!!
ne vem no zakaj ena dobra jakna ne bi bila za tek na smučeh, za hodt …
pri teh opremah res vse pretiravajo. je pa fino ja da maš zračne stvari in da te ravno prav greje.
Jaz pa ne morem imeti istih cot za na sprehod, za na bicikel, za smučarski tek pa še za v hribe in za smučat, sori. Pa se mi to ne zdi neka hohštaplarija. Pa tudi take stvari, ko jih enkrat kupiš, trajajo leta in leta. Vsake toliko kupim kakšen kos in se stvari počasi kompletirajo. Pa še kot kakšen cotl ne hodim okoli.
Hlače in jakno za smučarski tek imam že skor 10 let. Pa dvoje pohodne/hribovske hlače, dvoje kolesarske hlače (ene krajše in ene daljše) + 2 kolesarski majici in anorak, pa par “švic” majc, 2 srajci za v hribe + pulover, softshell jakno, anorak in smučarski komplet od lani. Pa par kap in rokavic. Zgleda veliko, ampak če vse skupaj razdeliš na 10 let, se nakupi res ne poznajo, sploh, če veš, kje so ugodne cene.
Pokliči, mogoče ti celo pošljejo po povzetju z možnostjo vračila.
http://www.prihranimo.si/informacije-o-trgovini.php?id=4016