obleka-B.Plavec
Pozdravljene!
Pridno sledim vsem debatam in končno se mi je uspelo odločiti vsaj v eni stvari.
Obleko sem naročila pri Barbari Plavec. Že na prvem razgovoru sem bila navdušena. Če bo izpadlo tako kot je kazalo ……bo čudovita!
Na tem forumu sem se pred časom pogovarjala z Vesno (v.k.?), pa sem izgubila njen mail. Predlagala sem ji glasbo in ima podpisano pogodbo… Pa še datum sem ji odstopila, ha, ha. Si še kje tu? Kako daleč si s pripravami?
Najin dan se približuje….
Zdravo!
Seveda sem še tu! Meni se je že nekaj časa nazaj “sesul” računalnik in sem izgubila vse maile, ti pa očitno tudi mojega – in sva izgubili stik. Če želiš mi lahko pišeš na zgornji mail.
Najbrž si za obleko bila pri Barbari na Ptuju. Kot sem slišala, jeona res super. Jaz sem bila v LJ in nisem do danes dobila nič (en mesec in pol) – niti skic, niti klica. Danes jih bom poklicala in jim povedla svoje. Ful sem jezna nad takim odnosom. No, zdaj sem se že odločla za drugo kreatorko in je res super.
Piši mi na mail, da si bova vse počvekali. 🙂 Mene že “panika” daje, ker je poroka tako blizu pa še toliko stvari je treba uredit.
lp Vesna