Obleka od Mehgan
Ta zmečkana vrečasta obleka je stala okoli 500 evrov! Meghan se sicer zna obleči, to obleko bi pa jaz oblekla samo za doma, za kako umazano delo. Seveda ne bi nikoli dala toliko zanjo.
https://www.zurnal24.si/magazin/vip/kate-in-meghan-na-polo-tekmi-tako-sta-se-gledali-330868
Nekje je pisalo, da je spet fit. A tudi, če ne bi bila, bi za 500 evrov lahko dobila vsaj malce lepšo obleko, ki bi ji bolj pristajala.
[/quote]
Ne vem, koliko je fit, najbrž tako napišejo. Sicer pa, ona je bila vedno malo bolj grobe postave (širok pas itd.). Pa koga briga Megi, obleče, kar ima, kar se njej zdi prav.
Če imaš pri 2m otroku izklesano postavo in obiskuješ prireditve s svojim kraljevim moškim kot po tekočen traku, potem ti za prakticiranje nošenja otroka ostane bore malo časa.
Upam, da naredijo vsi skupaj uslugo H&M in ju prijazno poprosijo, da se preselita v Ameriko ali kam pač že.
V Angliji nimata šans, da jima zakon uspe.
Meghan je s svojim prekomernim zapravljanjem, iskanjem pozornosti in neupoštevanjem protokola naredila preveč napak, da bi ji britanska javnost lahko kmalu odpustila. Povrhu vsega ni prav nič kaj konzervativna, je popolnoma nekraljevska, kot da bi se v britansko kraljevo družino priženila katera od Kardashianovega klana. Ne vem, zakaj se ne zgleduje po Kate.
Tudi Harry si je britanski tisk obrnil proti sebi, ljudje mu niso več naklonjeni.
Tako je, če se poročiš občutno pod svojim družbenim položajem.
Zakaj tako misliš, da jima ne more uspeti?
[/quote]
Ker se cela žlahta vpikuje vanju, oba H&M sta ena razvajenca noro željna, da bi ju žlahta trepljala po glavi in ujčakala, sedaj pa nič s tega.
Herry bo slej ko prej začel dalje s svojim žurerskim življenjem.
Meghan če ga bo hotela obdržat, bo morala se mu prilagodit in pridružit in otroke porinit varuškam. Ampak ona je imela v planu se delat lepo do poroke in poroda potem pa začet komandirat vse povprek pa jih je dobila po fuflici. Herry pa se bo prej obrnil proti njej k svoji družini in jo načevljal. Razen če bo tole speljala pametno in dala na stran sebe in otroke, da bo stregla željam in kapricam H.
To je moja napoved.
Upam, da ne drži.
Dam jima par let.
Če bo še kak otrok mogoče kako leto več.
Ker se cela žlahta vpikuje vanju, oba H&M sta ena razvajenca noro željna, da bi ju žlahta trepljala po glavi in ujčakala, sedaj pa nič s tega.
Herry bo slej ko prej začel dalje s svojim žurerskim življenjem.
Meghan če ga bo hotela obdržat, bo morala se mu prilagodit in pridružit in otroke porinit varuškam. Ampak ona je imela v planu se delat lepo do poroke in poroda potem pa začet komandirat vse povprek pa jih je dobila po fuflici. Herry pa se bo prej obrnil proti njej k svoji družini in jo načevljal. Razen če bo tole speljala pametno in dala na stran sebe in otroke, da bo stregla željam in kapricam H.
To je moja napoved.
Upam, da ne drži.
Dam jima par let.
Če bo še kak otrok mogoče kako leto več.
[/quote]
Bi bilo fino, če bi H srečala pamet in bi jo načevljal. Jaz mislim, da tukaj bolj ona nosi hlače. Na žalost. Meni je H simpatičen (bolj kot W), ona pa mi ni. Na daleč se ji vidi, da glumi.
Bi bilo fino, če bi H srečala pamet in bi jo načevljal. Jaz mislim, da tukaj bolj ona nosi hlače. Na žalost. Meni je H simpatičen (bolj kot W), ona pa mi ni. Na daleč se ji vidi, da glumi.
[/quote]
Nima pogojev, da nosi hlače. Tole bo prenašal še par let. Potem se je bo začel izgogibat in se vlačit po žurkah. Ona doma z otrokom ali dvema vedno bolj tečna. In ko bo prišlo do kritične točke bo poknilo. Protekcije pa nima nobene – H nima nobenega haska od nje, žlahta je proti njej, javnost tudi vedno bolj. Piši kuči propalo.
Nima pogojev, da nosi hlače. Tole bo prenašal še par let. Potem se je bo začel izgogibat in se vlačit po žurkah. Ona doma z otrokom ali dvema vedno bolj tečna. In ko bo prišlo do kritične točke bo poknilo. Protekcije pa nima nobene – H nima nobenega haska od nje, žlahta je proti njej, javnost tudi vedno bolj. Piši kuči propalo.
[/quote]
Bo odfrčala v ZDA z otrokom?
Bo odfrčala v ZDA z otrokom?
[/quote]
Če ji bodo pustili…misim da je v zakonu nekje, da mora kraljica dovolit staršem, da odpeljejo otroka iz VB.
https://novice.svet24.si/clanek/zabava/estrada/5b8548740134b/meghan-ne-bo-imela-skrbnistva-nad-otroki
Če ji bodo pustili…misim da je v zakonu nekje, da mora kraljica dovolit staršem, da odpeljejo otroka iz VB.
https://novice.svet24.si/clanek/zabava/estrada/5b8548740134b/meghan-ne-bo-imela-skrbnistva-nad-otroki
[/quote]
Kaj pa bo? Ga bo pustila očetu in odšla? Ali silom prilike ostala zaradi otroka?
Evo ded se že obrača proti njej
https://style.over.net/konec-idile-princ-harry-roti-meghan-naj-gre-k-terapevtu-preden-bo-prepozno/
V jesen ju bodo umaknili s scene.
Katka bo najavila še kakšnega otroka in bo šla Megi papa.