Obleka priče
Lej tkole je… moja priča me je vprašala če bi rada da se ujemava… pa sem ji rekla, da je zarat mene lahko v trenirki, važno mi je da se bo sama počutila dobro in da mi bo tisti dan stala ob strani… Pa sem vedela da ne bo v trenirki, hotela sem sam povdariti, da naj se name ne ozira. Videla je obleko, pa naj se sama odloči. Mogoče pa povprašaj bodočo nevesto, če bi kaj posebnega rada in se uskladita.
LP
kolegica je imela svojo pričo oz obleko usklajeno z njenim šopkok, ki so bile rdeče vrtnice in priča je imela dolgo rdečo obleko. po moje bi ti že povedala glede pravila oblačenja že ko te je prosila če boš priča. tako je ponavadi. najbolje da jo kar vprašaš. po moje glavno da ne prideš v kakih kavbojkah al pa trenirki pa bo vesela.
Res se je najbolje kar z nevesto posvetovati.
Lahko se zmenite in se držite nekih dogovorjenih tonov ali npr. komplementarnih barv (npr. nevesta marelične vrtnice v šopku, ti pa nežno zelenkaste tone v obleki). Odvisno tudi, katere barve tebi pristojijo…
Če res nisi vajena nositi nobenih oblek, si mogoče zdajle, ko so marsikje še znižanja, omisliš kakšno obleko in jo na lep dan malo nosiš, npr. v službo, na pijačo ali na večerjo. To pa zato, da se tako spotoma navadiš tudi na to, kako izgledaš v obleki.
Pa še takole pozno poleti in po dopustih smo večinoma vsi kar najbolj zadovoljni s svojim videzom. Saj veš, malo porjavela polt, kakšen kilogram manj, sproščeno ozračje…
Mogoče ti pa do drugega leta elegantno oblačenje priraste k srcu, če ne, pa tudi ni hudega.
Izbereš kakšno luštno obleko, krilo, magari samo top za k lepim hlačam v kakšni pametni barvi, pa bo. Vse se bo tako ali tako vrtelo okoli tvoje sestre, zate je važno, da ji boš sproščena in dobre volje stala ob strani.
lp,
Lenka
Eno (pisano ali nepisano) pravilo je menda to, da barva pričine obleke naj ne bi bila ista, kot je barva nevestine obleke. Pa tudi preveč vpadljiva priča ne sme biti, ker vseeno je nevesta tista (seveda tudi ženin), ki ima glavno vlogo na poroki. Sem nekoč nekje na tem forumu prebrala, da je bila priča oblečena v eno minimalistično živo rdečo oblekico in je tistim , ki so na tej poroki bli, v spominu najbolj ostala poročna priča.
Nekaj elegantnega si obleci, kar se barve tiče upoštevaj svoje želje in jih uskladita z nevesto.
pozdrav, jaz sem se letos poročila in vam iz prve roke povem:
Jaz sem imela šampanjec- bordo rdečo obleko mož pa črno in šampajec. Priči (bila sta oba moška, sta pa imela črne obleke z modro(nežno) srajco in kravato. Zelo lepo smo pasali skupaj (midva) in sevada tudi priči. To se potem vidi zelo lepo na slikah_ najina barvna povezava in prič. Žena od ene priče je pa prišla “bolj športno” in je direkt izstopala iz cele skupine. Tako da, kdor je priča, oz bližnji sorodnik naj se le potrudi bit urejen vsaj na uradnem delu poroke, potem pa že lahko bolj sproščeno, -po svoje!
Zgolj moje mnenje.
moje mnenje da da morata biti priči usklajeni z oblekami mladoporočencev. kolegica je imela čisto belo obleko, njen ččrno obleko belo srajco, in tudi priče so bile tko oblečene. mladoporčenca sta se ujemala tudi v tem da je on imel enako kravato kot ona čevlje – bele z vzorci vrtnic. ne rabi met priča je ženska tudi bele obleke, ampak recimo da paše na nevestin šopek, čevlje,…ali pa da le priči skupaj pašeta je tut mela ena pa je blo tut lepo.