Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Obleka svatov

Obleka svatov

Ne mi zamerit, ker bom vprašala morda nekaj nenavadnega.
Konec avgusta sem povabljena na poroko, ki bo, tako izgleda zelo slovesna in precej razkošna. Rada bi vedela, kako so bili na vaših porokah oblečeni svatje, predvsem ženske? Ali je temen hlačen kostim s svetlimi dodatki (bluza, čevlji, torbica) primeren ali moram biti v krilu oz. moram biti oblečena svetlo? Namreč zelo rada nosim temne barve in hlače ne bi pa hotela izstopati. Hvala za nasvet!

Če gre za zelo razkošno-svečano porko, je primerno, da greš v večerni obleki, ki so po večini tako temnejše. Vsi pa prav gotovo ne bodo v večerni toaleti, tako , da lahko greš seveda tudi v kostimu, ki je lahko tudi temen.

Na večini porok je bilo večina žensk v hlačnem kostimu (z mano vred), res so bili nekateri oblečeni razkošno, nekateri preprosto, pač kakor si finančno lahko privoščijo. Temen kostim pa je vedno ok, pa tudi svetli dodatki, ga bodo malo poživili, predvsem ker je še poletje. Res pa je, da če bo zelo vroče (lani sem bila na poroki v ful vročini) ljudje pridejo le v hlačah in srajci ali majčkah. Vsaj jaz sem videla veliko mladih punc v hlačah in kakšni luštni majčki, mogoče malo bolj elegantni ali nenavadni, ali pa kar v kakšnih poletnih oblekicah brez rokavov. Ker pri teh sedanjih 35 stopinjah rekelc skoraj ne paše

Če nisi ravno priča ali v zelo ožjem sorodstvu potem je važno le, da si urejena. Pa za vsak slučaj si v avto vrži kakšne dodatne hlače in srajco ali majčko, in pa seveda čevlje, ker nikoli ne veš kdaj te kdo polije, ali se preprosto v tej vročini preveč spotiš in potem je lahko kriza. Ali pa potem ko vse postane manj formalno in prav paše, da se malo sprostiš in preoblečeš.

LEPO SE IMEJ
T

Dragi Vida in Pajaca! Obema hvala za nasvete in lepe želje! Sta me okorajžili za hlačni kostim – res se dobro počutim v njem! Lepe pozdrave!

Od zadnjih postov na to temo se je že veliko spremenilo. Po mojih opažanjih se je od takrat veliko spremenilo in se sedaj na porokah (vsaj poletnih in zgodnje jesenskih, ko je še toplo) veliko nosijo obleke. To večinoma super izgleda. Tudi meni se obleke zdijo mnogo bolj primerne kot kostimi. Ti naj ostanejo rezervirani za poslovne sestanke.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

New Report

Close