Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Obleka

Obleka

Ni problema, izkušnje so me pač tega naučile. Je res zoprno, ker je potem vsa umazana in je grdo, pa še skoz se bojiš, da se bo strgala.
Mene je sicer v izposojevalnici hecala za še daljšo vlečko, res je zelo lepo, sploh v cerkvi ali na magistratu, ko jo vlečeš za sabo, praktično pa ni prav nič, razen če se sname.

KAKŠNA PA JE CENA?
MENI JE VŠEČ MODEL 2959.

Sasa zivjo,

lahko ti povem samo za izposojo. moja je bila za izposojo 58.000 SIT pa so mi odsteli se 5% popusta (v reviji Moja poroka je bil bon za 5%), tako da je bilo na koncu 55.100 SIT.

pozdravcek,

mojca

Živjo punce,

mene pa zanima kdaj naj si grem ogledat ponudbo oblek, ker se namreč poročim avgusta in do takrat mislim shujšat še kakšnih 10 kg. Moram se pohvalit, da mi pri hujšanju gre kar dobro, upam da bo tako tudi ostalo.

Lp, Monika

kr pejt…gledaš lohk že zdej…pa tut rezerviraš..not jo še zmeri lohk uzamejo 🙂

Ojla!

Jaz ti tudi svetujem, da že kar greš. Obleko ti popravljajo tako ali tako šele 14 dni pred poroko, saj bo najbrž prej še izposojena za kako drugo.
Jaz se poročim 19.7., pa sem mislila, da sem ful zgodnja – no, moja obleka npr. je že rezervirana za en vikend prej – samo večja številka.

Lp, Ajs

Monika zivjo,

kot sta ze povedali Lara in Ajs, ti tudi jaz zeloooo priporocam, da gres izbirat obleko kar takoj in jo cimprej rezerviras! jaz se porocim namrec 7.6., s prico sva januarja (!) obdelali skoraj vse sposojevalnice v ljubljani in novi gorici. po tehtnem premisleku in večih probah sva se odlociil za eno obleko v mod-artu. ko sem jo hotela iti sredi januarja rezervirat, so mi rekli, da je ze rezervirana..:((

pol sem bila en teden slabe volje in sva sle s prico se en krog po sposojevalnicah. v grazii sva opazile eno obleko, ki je bila takrat, ko sva bile midve prvic tam, sposojena. mi je bila ful vsec in sem jo takoj rezervirala.

tako, da res pohiti…

mojca

Imaš 2 možnosti, greš takoj in ti bodo ponujali obleke , ki jih nočeš, ker ko boš gledala tiste 10 kg manj, te ne bodo resno jemali. Ali pojdi, ko boš že občutno shujšala, verjemi oblek ne bo zmanjkalo, vedno bo kaka lepa, ti pa boš zadovoljna. Dvomim, da si upaš danes rezervirat 2 št. manjšo obleko. Jaz bi na tvojem mestu res usmerila energijo na televadbo in dieto, pol, ko boš že približno zadovoljna pa po obleko, do takrat (avgusta)bo 1000 oblek že spet v igri. Odloči se kot se ti zdi prav. L.P.

P.S.: Ta poročna dieta je res čudež. Poznam mnogo deklet, ki jim je uspelo shujšat, sicer nikdar prej, pa tudi potem ne. Zgleda, da nas te sanje res motivirajo!

Res je hudo, ja, da se prej nikoli nisem uspela tako zadrževati in disciplinirati kot sedaj. No enkrat sem že 8 kg shujšala, samo sem se zredila nazaj za prav toliko. Imam namreč trenutno 72 kg pri višini 168. Saj so lepi proporci, ni tko da bi mela debela bedra ali rit, sam HOČM BIT LEPA NEVESTA. No, sej to hujšanje itak ni tema za ta forum.

Hvala, za pomoč.

New Report

Close