obleka
Me zanima vaše mnenje:poročim se 16.8., dans sem si izbrala obleko ( 38.000 sit ) modernega stila, bend ( trio )140.000 sit, gostija 2700 sit na osebo ( hrana trikrat plus juha ), fotograf pa se mi zdi pretiran 70.000 sit, se še nisem odločila. Vabila pričnem izdelovat sama v ponedeljek.Svatov bo 65. Odhod obeh bo iz njegove hiše – jaz zgoraj kje živiva, on pri strših spodaj .Poroka bo civilna in cerkvena. Imam 19.4.podelitev zakramentov ker jih nisem imela in že od novembra hodim k župniku. Plačava vse sama. Se vam zdi drago? Ne bova imela kakih konfetov pa paketov za darila ker se mi to ne zdi pomembno.Vsakemu pa želim podariti skupinsko in najino fotografijo. Oglasite se.
Oj!
Obleka se mi zdi zelo poceni (moja izposoja:61.000), gostija tudi zelo poceni(pri nama 4500 sit), trio kar drag (najin duo računa 60.000), fotograf pa nekaj pričakovanega(kot pri naju). Se pa seveda potem še nabere: šampanjec, pecivo, torta, šopek, prstani…..uf, tudi midva si zaenkrat plačujeva sama.
Lp, Ajs
Kdo bo pa snemal? Da se dobit cenej fotografa , potem pa če hočeš imet posneto vse od začetka do konca te pride snemalec od 30.000 do 40.000, kar se mi zdi zelo poceni v primerjavi s slikami ( ki se jih kot sem že rekla da cenej dobit) pa še video je ( po moje) najlepši spomin…..
Če te zanima- video mislim, javi…..