obleka?
Jaz sem najprej vse ogledala preko interneta, ker ima kar veliko izposojevalnic že svojo internetno stran. Najbolj mi je bila všeč ena obleka pri Mod Art, samo po sliki nisem imela občutka, če mi bo “pasala”. Pogledat sem šla samo v to izposojevalnico, prvo sem oblekla to obleko, ki sem jo imela ogledano preko interneta, potem sem sicer še probala nekaj drugih oblek, a sem ostala kar pri tej. In ni mi žal, obleka je bila krasna, jaz sem se pa noro dobro počutila v njej. In ko sem jo vračala, mi je bilo neznansko hudo.
Nič ne skrbi glede obleke. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem. Osebno nisem tip človeka ,ki nosi dolge obleke in čevlje s peto tako da si lahko predstavljaš kako sem se počutila ko sem se odpravila po butikih z poročnimi oblekami. Probavala sem in probavala eno za drugo, moje družice ki so bile ves čas ob meni so že skoraj obupale nad mano. Ampak prišla sem do tiste obleke! Tiste bele obleke,ki sem jo nosila na svoj poročni dan. Nič ne skrbi našla boš pravo in takoj boš vedela katera je prava. Jaz sem si svojo sposodila v butiku Gracia. Tudi prodajalka je bila zelo prijazna, tako da nič ne čakaj pojdi in najdi svojo!! veliko sreče!!!
Jaz sem si jih tudi ogledala na netu. En dan sva se z mami odpravili v Mod Art malo pomerjat (sem se prej naročila po tel.). In ker sem drugače zelo izbirčna in se ne znam in ne znam odločit, sem bila prepričana, da bo še dolga pot do moje obleke. No, in sem se na prvem obisku v prvem salonu odločila za model Angel…še vedno mi je najlepša!! je pa tam tudi super svetovalka, ki je vedela, kaj mi bo pasalo.
lp, Ajs