Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Obleke od bivše

Obleke od bivše

Zdravo!
Mene pa zanima, kaj bi ve naredile, če bi hodile s partnerjem eno leto in po njegovem bivališču ležijo obleke njegovih bivših. Vem, da so stvari od najmanj dveh, ker sta dve popolnoma različne številke.
Saj ne, da bi bile po prostorih, kjer se zadržujemo, ampak po omarah itd…
Zagledala sem jih slučajno, njemu se ne zdi nič takega. Pač se mu ni dalo pospraviti, one pa tudi niso prišle iskat. Je bolj len tudi nasplošno za pospravljanje.
Jaz sem glede tega mnenja, da ko se razideš, vrneš obleke, jih zahtevaš nazaj.
Od teh zvez je minilo že več let.
Kar velikokrat sem rekla, da naj to pospravi, pa ni. No zadnjič sem pa sama zavihala rokave, še njega aganžirala in vse to je zdaj po škatlah, vsaj ne leži več po vseh omarah.
Kaj pa zdaj? Če bi bilo moje, bi dala na voljo, da vrnem stvari, ali pa da jih odvržem. On spet verjetno ne bo nič naredil. Kot bi mu bilo vseeno, te stvari mu niso pomembne.
Je bilo pa čudno gledat vse te oblekice, tudi spodnje perilo..
Kako bi se ve počutile?
Pa še ena stvar iz moje strani, mi je kar malo nerodno. Namreč nekaj oblek je tako lepih, še kot novih in še moja številka (38). Potem je pa veliko oblek 42.
Te manjše številke so res tako lepe stvari, da bi jih najraje jaz ponosila. Zagotova sem, da on ne bi pogruntal, da imam na sebi kaj od njih. Ampak v bistvu se mi gnusi, da bi to naredila.
Torej, kaj storiti? Jaz imam občutek, da ta način nekaj več pove tudi o njemu (da so te obleke kar tam ostale…)

Poiskal trenutni naslov bivše in obeke poslal na ta naslov.

Praviš, da je VELIKO oblek? No, potem sta obe bivši morali oditi v naglici. Morda enostavno več nista upali oziroma hoteli priti po obleke, ker ga nista želeli več videti? Na tvojem mestu bi raje raziskala njegovo preteklost glede teh žensk kot glede njihovih oblek, sploh zato, ker se dela neumnega, kot da bi mu bilo vseeno. Pazi, da ne boš ti naslednja, ki boš v naglici pustila dodatne obleke št. 38.

Obleke pa lahko pošlješ na njihov naslov.

Ha ha, dobra si, oblekce te motijo, ampak ene par jih je pa tako čednih, da bi jih obdržala. Aj aj, tudi ti nisi kaj prida dosledna, ko to že partnerju očitaš. Ampak predstavljaj si, da se slučajno srečate z eno teh bivših, ti pa v njeni oblekci … Malo sitno, kajne.
Mene take stvari ne motijo. Ljudje celo obdržijo priimek bivšega moža/žene, kaj bi se potem sekirala zaradi par oblačil. Tip je očitno glede tega flegmatik, ženske pa tudi bogsigavedi, kaj vse jim dogaja in imajo itak tako napolnjene omare, da par kosov sploh ne pogrešajo. Jaz imam stvari na treh koncih, bogve na kaj vse sem že čisto pozabila in nisem že par let oblekla. Po drugi strani pa, če te res tako zelo ful močno moti, jih pač nekam pospravi, nesi na karitas, whatever. Se mi zdi, da terja tako malo dela, da se ne splača niti pregovarjati okrog tega.

Priznam, da sploh nisem pomislila na kaj podobnega, kar piše Antilopa. Bi bilo pa to odlično izhodišče za grozljivko ….

A res, kaj pa? To, da ga ne motijo, že veš, to, da bolj motijo tebe, pa nemara pove več o tebi kot o njem, ampak snovanje (psiho)analiz prepuščam tukajšnjim entuziastom.

Če te te stvari res tako motijo, jih odnesi na Rdeči križ ali Karitas, saj se v oblačilih, za katera praviš, da se ti ideja o tem, da bi jih nosila, v bistvu gnusi, najbrž ne bi dobro počutila, pa naj bodo še tako lepa.
Če bi bila rada prijazna, pa (bivšima) lastnicama še vedno lahko ponudiš, da jih vzameta nazaj.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

A res, kaj pa? To, da ga ne motijo, že veš, to, da bolj motijo tebe, pa nemara pove več o tebi kot o njem, ampak snovanje (psiho)analiz prepuščam tukajšnjim entuziastom.

Če te te stvari res tako motijo, jih odnesi na Rdeči križ ali Karitas, saj se v oblačilih, za katera praviš, da se ti ideja o tem, da bi jih nosila, v bistvu gnusi, najbrž ne bi dobro počutila, pa naj bodo še tako lepa.
Če bi bila rada prijazna, pa (bivšima) lastnicama še vedno lahko ponudiš, da jih vzameta nazaj.[/quote]

Odgovarjaš cinično in glupi kot Pepelnik iz Pariza.

Če bi bila rada prijazna, pa (bivšima) lastnicama še vedno lahko ponudiš, da jih vzameta nazaj.[/quote]

Odgovarjaš cinično in glupi kot Pepelnik iz Pariza.[/quote]

Škoda, da se ti nisi potrudil/a spisati kakšnega bolj uporabnega odgovora, če je že moj preveč ciničen in glup. Ajde, izkaži se.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Zate je škoda truda.

Pa saj odgovor ne bi bil namenjen meni, ampak avtorici.

Ne, saj razumem, tvoj namen je bil sikati meni, ne pa pomagati avtorici.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close