Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style obleke za maturantski ples

obleke za maturantski ples

Kljub temu, da je pomlad še daleč me zanima, če bi mogoče katera vedela za kakšen dober boutique ali pa trgovino na Štajerskem z unikatnimi maturantskimi oblekami (lahko v Sloveniji ali Avstriji)? Želela bi nekaj posebnega, cena ni ovira. Ne bi pa želela, da se pojavi katera v isti obleki kot jaz. Kaj pa glede ličenja bi mi lahko priporočile kakšnega dobrega vizažista? Hvala za odgovore in lep pozdrav.

Ni na štajerskem, ti pa močno priporočam: Salon Vodeb v Ljubljani, na Židovski ulici.

Sicer ni na Štajerskem, vendar je zelo dober modni atelje. Meni je letos oblikovala maturantsko obleko in zelo sem bila zadovoljna, naslov pa je Modni atelje Suzana Šisernik, Petkovškovo nabrežje 31, Ljubljana. Ima tudi svojo spletno stran.

lepa hvala!

Oblikuje tudi poročne obleke in kakšne so cene?

Alexia!

V Vodebu lahko naročiš tudi poročno obleko, za ceno se pozanimaj tam, je odvisna od tega kakšno obleko hočeš in koliko blaga, dela. Imajo lepe in kvalitetne stvari. Če bi rada izgledala kot princes krof v kupu volančkov in sintetičnih smetanastih naborkov, potem oni niso pravi naslov. 🙂 Šala…..
Peproste in elegantne linije!

Tudi poročne obleke oblikuje in ti jo tudi izdelajo iz izbranih materialov. Samo to niso klasične poročne obleke.

V Žalcu je Zlati D, jaz sem jo letos februarja kupila tam za svoj maturantski ples. Vendar je od tebe odvisno koliko si pripravljena dat za obleko. Če hočeš kaj izvirnega potem je cena tudi takšna.
Moje je bila 38.000 sit. Bila je črne barve imela pa je srebne niti. Spredaj je bila zaprta, hrbet pa sem imela odprt. Vsi so govorili, da je zelo lepa. Pa tudi prijateljica si jo kupila tam, na njeno priporočilo pa sem šla še jaz tja.
Imajo že zašite ali pa ti naredijo takšno kot ti hočeš (tvoje ideje, izbira materiala…), pa tudi, če ti je kje prevelika ali kaj drugega ti tam popravijo.

Tudi Barbara Plavec – Brodnjak je zelo dobra modna oblikovalka.

Mimogrede: kreira obleke tudi za Power Dancers pa tudi našim missicam je že skreirala večerne obleke za na svetovni izbor.

Butik pa ima na Ptuju.

Lp, Manja

Za Powerke…… uf, potem se pa nje raje ognem na 100km. Saj izgledajo grozno. Halooooooo! No ne vem, ali ji one naročijo kake obleke hočejo – v tem primeru se opravičujem-pač dela po naročilu. Če pa si sama izmisli te cote…fujči fejči!!!

kurmani pofuka*i kup šita na obleki fuj kurb*

New Report

Close