obletnica
Rabim pomoč! Tašča in tast imata danes obletnico in sem jima naredila čestitko … ampak ustavilo se je, ko sem jim hotela napisati posvetilo … sem totalno brez idej.
Kaj naj napišem v čestitko? … imata pa 31 obletnico poroke …
Za vsako idejo bi vam bila neizmerno hvaležna …
Lp, Bgv
Evo Bgv! Tukaj je nekaj misli. Če kakšno uporabiš in ji dodaš začetek in konec, zna ratati kaj zanimivega
Pandica
V dobrem zakonu je skrb polovična, a veselje podvojeno. Sigrid UNDSET
Skrivnost srečnega zakona je v tem, da ima človek vse nesreče za malenkostne neprijetnosti in nobene malenkostne neprijetnosti za nesrečo. Harold NICHOLSON
Zakon, ki napravi dva za enega, je vse življenje trajajoč boj, da bi se pokazalo, kateri je tisti eden. Agatha CHRISTIE
Zakon ima mnogo neprijetnosti, toda samski stan nima prijetnosti. Samuel JOHNSONSSANT
Zakon: tako imenujemo voljo dveh, ki hočeta ustvariti eno, ki bo več kot tista dva, ki sta ga ustvarila. NEITZE
Zakon je najlepša oblika človeške združitve. Ingmar BERGMAN
Moški in ženska sta vsak polovica školjke: kadar sta združena, sta celota. BRIHADARANIJAKA-UPANIDAŠ
Živeti v zakonu pomeni sprejemati usodo, ki je namenjena drugemu, kakor da bi bila naša. Jorg Zink
Drug drugemu sva muka lahko, drug drugemu sva radost lahko. France Vodnik
Hvala ti Pandica za trud … zelo lepe misli si poiskala … Sem pa že uporabila tisto misel od Mišona z malo dodatki …
Bodo pa te misli prišle kdaj drugič prav … Je že skopirano v Word :)))))
Lp, Bgv