Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Oblikovalec pričeske – kratača

Oblikovalec pričeske – kratača

Ima katera? Kako ste zadovoljne? Kaj ste izbrale? Tega je toliko na trgu, da se ne morem odločiti. Saj veste, mislim tisto krtačo na vroči zrak.

Jaz sem si jo pred kratkim kupila, tisto vrtečo. Sem zadovoljna, edino morda ima prevelik premer krtače za mojo dolžino las. Ne uspem narediti kodrov, lahko le oblikujem frizuro. Ampak za kodre je itak kodralnik. Jaz sem bolj nerodna s fenom v eni roki in krtačo v drugi, zato mi ta vrtljiva odgovarja.

Tudi jaz imam to vrtljivo krtačo. Za mojo dolžino las je odlična. Odkar imam to krtačo, hodim pol manj k frizerju.

Uporabim jo pa samo, ko je res kriza in nimam frizerke na dosegu aka na dopustu. Ker ta krtača izjemno suši in kuri lase (brez skrbi, uporabljam max na 1. stopnji, na 2. bi bila že brez las). Pa imam izjemno goste in močne lase. Tudi frizura zdrži bistveno manj kot če mi fen naredi frizerka.

Zhewjo Munirka. Kvazej, šta ima, oče’l? Za tele kartače imam edenj al pa dva v uprašanje? Aje taj kartača prišaraufana gorna fenj? Fenj, tale mašina, ki van odozunaj ventilator piha zraka♗

Zhewjo Munirka. Kvazej, šta ima, oče’l? Za tele kartače imam edenj al pa dva v uprašanje? Aje taj kartača prišaraufana gorna fenj? Fenj, tale mašina, ki van odozunaj ventilator piha zraka♗
[/quote]
Pa kaj je to sad S vami? Obdelovalec princeske in krastača?

Hvala vsem za odgovore. Katere firme pa imate? Jaz si drugače feniram lase in uporabljam krtačo in si mislim, zakaj ne bi imela oboje v enem.

Babyliss Big Hair

Jaz imam od rowente active brush že dolgo let, ima dve različni velikosti krtače. SEm zelo zadovoljna.

Hvala obema!

Moja je Remington keratin therapy. Ima isto dve velikosti nastavkov, vendar sta oba precej velika.

New Report

Close