Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Oblikovanje Bradavičk na prsih

Oblikovanje Bradavičk na prsih

Imam en problem, ki se glasi:
moje bradavicke so vedno malce znotraj mojih prsi. Le kadar me mocno zebe izstopijo, pa se to ne cisto. Problem izgleda tako kot da bi bile moje bradavicke naprimer pripete na telo in bi bila vrvica prekratka, zato bi bile vedno malo not.

Kako se da ta problem resit, a je za to potrebna operacija?

Ze vnaprej se zahvaljujem za odgovore
l.p.
Tina

Tina, to je povsem normalno – pojav vdrtih bradavic je precej pogost pri ženskah in mislim, da za to ni “zdravila”, takšne pač so! 🙂

Baje se da s posebno pumpico jih nekako ‘vn potegnt’, ne vem no, lahko se pa pozanimam.

mislim ,da so te pumpice samo del zavajajočih reklam,ker kolikor jaz vem, se to da samo kirurško popravit.
LP!

Ne, mislim da ne gre le za zavajajoce reklame, ker poznam primer ene zenske ki svojga otroka zaradi te tezave ni mogla dojit, zdej bo pa druzga otroka, ki je ze na poti s pomocjo te pumpice lahko dojila.

Po moje najboljse da se sprijaznis. Tudi meni niso moje prsi vsec, ker so premajhne na mojo postavo…ceprav so bradavicke kul. Vsak ima nekaj kar ga moti…bolje da se sprijaznis, ali pa gres na operacijo-kar je pa cist brezveze!

Ja to že ampak ta pumpica ti ne oblikuje bradavičke oz.ti jih ne potegne ven.Ta pumpica ti naredi nekakšen vakum,skozi katero potem lahko vlečeš mleko ven(takrat so tudi bradavičke verjetno nekoliko bolj izbočene,če jih imaš vdrte) in ga nato daš otroku v flaški.

Prosim vas samo nekaj – dobronameren nasvet: preden se odločite za operacijo, si oglejte nekaj slik ponesrečenih primerov operacij, ko so ženske potem vse življenje jokale za svojimi “starimi” prsmi! Eni “primerki” so bili tako iznakaženi, da če ne bi videl celega dela trupa, sploh ne bi vedel, kaj je na sliki! Poleg tega, da je vse skupaj še boljše, pa kao nihče ne odgovarja potem za to, saj estetske operacije spadajo med nenujne in tiste z rizikom, ki ga mora bolnik pač sprejeti (mislim, da pred vsako tako operacijo celo moraš podpisat obrazec, da sprejmeš rizik, ki je s tem povezan in kirurg zanj ne odgovarja, saj si ga sam(a) sprejel(a) – podobno je z operacijami nosu itd.)
Tako da, če ni res KRITIČNO (torej če niste iznakažene od kake nesreče, bolezni ipd.), raje stokrat premislite prej in ko si predstavljate ali celo vidite slike ponesrečenih operacij, kako bi lahko izgledale, boste s svojo sedanjo podobo več kot prezadovoljne!

draga tina.
tudi jaz sem imela pred porodom vdrte bradavičke, ko pa sem dojila otroka se je stanje popravilo in tudi sedaj nimam več vdrtih bradavičk. raje počakaj z operacijo da ti ne bo kdaj žal. l.p. darči

V lekarni ali trgovinah z otroško opremo se dobi poseben nastavek, ki na podlagi vakuma potegne bradavicko ven. Ob redni uporabi se bradavicke postavijo v zeljeni polozaj, ker s to “vadbo zmehcas” vezi na bradavicki.
To res vecina zensk uporablja na zacetku nosecnosti, da bodo kasneje lahko dojile brez nastavkov.( to ni pumpica za crpanje mleka!) Proti koncu nosecnosti se to ne sme vec uporablajti, torej je ucinek trajen.
Tina, na tvojem mestu bi sprobala, saj ce zadevo svetujejo strokovnjaki nosecnicam, sigurno ni skodljivo.

Ja res je. To je ena zadevica od AVENTA, s pomocjo katere si potegnes ven bradavice. Je kar drago, ampak ob redni uporabi ucinkovito.

Ne Mica se ne strinjam s tabo!!!!!!!!

Sem ena izmed mnogih ki je imela težave z dojenjem zaradi vdrtih bradavic.Pomagala sem si s takimi pripomočki in RES pomagajo! Dojila sem brez nastavkov 11mescev in pol pa še bi lahko če bi hotela.
Zdaj sem drugič noseča in bradavičke so same prišle ven in tako tudi ostale!

LP Tadeja

New Report

Close