Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Oblikovanje obrvi

Oblikovanje obrvi

Zivjo,

pred casom sem na tem forumu ze zasledila podobno vprasanje, ki pa je bilo spregledano. Zanima me, kako oblikovati obrvi, pri katerih so posamezne dlake precej dolge. Naj dlake pristrizem? In, ce je temu tako, kako naj to izvedem?
Pa se nekaj….s cim se da obrvi najlepse “pocesati”? Skratka rada bi jih spravila v red. 🙂

Pozdravcek,

UV

Ja seveda, če je katera od obrvi predolga se jo lepo odreže z malimi škarjicami na dolžino ostalih dlak.
Kar se mene tiče je oblikovanje obrvi izredno zahtevno opravilo in le redki so mojstri, ki to obvladajo. Težko je najti nekoga takšnega…
Za česanje obrvi obstajajo posebne maskare za obrvi, lahko so obarvane ali pa prozorne. Mislim, da ima pri nas prozorno maskaro za česanje in utrjevanje obrvi Art Deco.

Pojdi h kozmetičarki, ta ti jih bo najbol justrezno oblikovala, pa še drago ni. Nikakor pa si jih ne strizi!!!!

Hojla,

hvala za oba nasveta….naj povem, da imam drugace ze leta oblikovane obrvi. Sicer sem to naredila kar sama (obicajno puljenje s pinceto:)), ampak mislim, da mi je kar lepo uspelo. 🙂 Moti me samo to, ker lok ni popoln…..tu in tam kaksna dlaka pac uide z idealne linije in to bi rada preprecila. Predvsem pa zato, ker pri drugih zenskah vidim, da se da obrvi zelo lepo oblikovati, ce pac znas….:))

Aha OK, ker se tako ali tako odpravljam h kozmeticarki ji bom omenila se ta “problem”. 🙂

UV

Oblikovanje obrvi stane cca 500 SIT. Mislim, da ni ne vem kakšen denar, pa še svetuje ti kako si lahko sama oblikuješ.
Nekje sem zasledila, da si ne smeš nikoli pulit zgornje obrvi, temveč le spodaj.

lp

New Report

Close