Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style oblikovanje obrvi

oblikovanje obrvi

Oblikovanje obrvi me strahovito utruja in GROZNO boli. Pa me zanima, če obstaja kakšna možnost, ko bi mi trajno oblikovali obrvi(npr. lasersko, z elektrolizo,…).

Najlepša hvala, srečno!

cau!

ja, obstajajo metode z laserjem in lahko ti naredijo trajno obliko obrvi.Povprasaj v kozmeticnih salonih.
Jaz ti osebno tega nebi svetovala,ker se trendi spreminjajo in mogoce si bos kdaj zazelela tudi kaj drugega 🙂

LP!

Zdravo!

Se strinjam z Bejbo. Tudi jaz ti odsvetujem trajno oblikovanje obrvi, ker ti bo mogoce zal. Ves kaj baje tudi pomaga, ko si pulis obrvi. Prej si daj kocko leda gor na obrv in tako drzi nekaj casa. Sele potem si obrvi populi. Tako sem jaz pulila obrvi moji sestri, ker jo je tudi ful bolelo in jo je ful manj bolelo. Drugace pa si poskusaj cim hitreje izpuliti obrvi, ker manj boli, kot ce pocasi pulis eno po eno.
Ce pa si res sama ne mores, ker te prevec boli in utruja, pa pojdi v kozmeticni salon, kjer ti lahko obrvi povoska. Sicer boli, ampak je hitro vsega konec in ne rastejo tako hitro. Lp, klavdija

Dlake zagrabi s pinceto čim bolj pri koži – tako jo dobro zagrabiš in gre hitreje ven. Pomaga tudi, da si jih puliš po tuširanju ali kopeli ali pa v topli kopalnici, ker grejo dlake lažje ven, če so pore (?) bolj odprte zaradi toplote (sopare). Definitivno papomaga tudi led.

Trajno oblikovanje pa odsvetujem tudi jaz, saj se v končni fazi lahko zgodi, da ti kozmetičarka ne bi oblikovala obrvi tako, kot bi si želela ti ali kot bi ti lahko pristajalo.

New Report

Close