Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style oblikovanje postave

oblikovanje postave

Živjo! Moj problem je, da nikakor nisem zadovoljna z svojo postavo, čeprav imam skoraj idealne mere, 178 cm višine, 58 kg. Veliko telovadim, tečem, kolesarim, pa ni nobene spremembe. Mogoče katera ve, če ti lahko tudi plastični kirurgi oblikujejo določene dele telesa? npr.noge, oblikujejo mišice, katere imam podedovane in jih s telovadbo nikakor ne morem spremeniti. Za vsak odgovor bom zelo vesela, ker me ta teževa zelo, tudi psihično moti. Hvala!

Mišice lahko oblikuješ s treningom z utežmi. Si že poskusila?

Bolj kot plastičnega kirurga potrebuješ nekoga da ti bo pomagal pri pridobivanju samozavesti. Oprosti, ampak mislim da bi morala pri sebi par stvari urediti v glavi, preden se spraviš nad telo.

Vsaka si želi biti popolna, tako tudi jaz.Tudi z utežmi sem že poskusila pa ne gre. Ne najdem več rešitve v telovadbi, zato sem pomislila na kirurga. Ne vem, mogoče bom morala to napako spregledati, pač ne bom nikoli nosila kratkih kril.:-(
Hvala za odgovore!

Pojdi na PACE. To je odlična vadba za oblikovanje telesa. Govorim iz svojih izkušenja.

Na kirurga pa pozabi.

Si samo poskusila s treningom z utežmi ali morda tudi vztrajala npr. vsaj 1 leto (rezulataov nem moreš pričakovati čez noč)? Kaj pa na telesu tako zelo moti?

4 leta sem kolesarila-80 km na teden, pa se mi niso razvile mišice na spodnjem delu nog. Moti me ker imam noge, pod kolenom tako suhe, čisto malo mišic. Enako ima tudi moja mami in sestra. Ne vem kakšne vaje naj še delam, da ojačam ta del noge.

ce imas voljo in se ti da skakati vsak dan, poskusi z aerobiko in pocepi, men pomaga v 3 mes.so vidni rezulati, zadnje stegenske misice sprednji listi, zadnjicne misice…vse se izoblikuje sam VOLJA!! velik uspeha in ne obupaj!!pa pa

Mišice na spodnjem delu nog so najtežje za oblikovanje. Zagotovo si že kdaj videla precej mišičaste fante s tenkimi nožicami spodaj :-))Genetsko pogojeno in kaj malo se da spremenit….preizkušeno.

Za razvoj mišic (po mojem mnenju) samo kolesarjenje ni dovolj. Najbolje, da si malo pogledaš na internetu za kake vaje za noge (npr. na http://www.muscleandfitnesshers.com). Letos januarja sem bila totalno brez mišic, ampak sem ob rednem treningu z utežmi stanje bistveno popravila. Za noge so najboljši počepi (squats), mrtvi dvig (dead lifts), za meča pa calf raises. Poskusi. pri meni je delovalo.

Pri meni je ravno obratno: začela sem teči vsak dan-pa ne veliko in že takoj sem opazila večje mišice…očitno si podedovala take noge. Jaz pa sem podedovala grd trebuh, ki ga ne morem spremeniti. Tako pač je, point je da se čimprej sprijazniš!

Hvala! A mogoče kdo pozna kakšno telovadnico z vodeno aerobiko, PACE, ali kaj podobnega na Viču, Brezovici ali Vrhniki.

Za pridobivanje mišic na spodnjem delu nog je men najbolj pomagal, da sem s polovico stopala stala na stopnici potem pa sem se dvignila na prste in štela do deset, pa večkrat ponoviš.

Kaj pa Body Pump…poleg tega da dobis misice, je se zabavno.

Skoliraj se, tvoj problem tiči drugje. Nisi zadovoljna sama s seboj, ali si bolana, ali ti kaj fali. Lepo te prosim, poglej okoli sebe in se nasmej in se imej rada taksna kakršna si, saj s takšnimi merami ti resnično nič ne fali!

New Report

Close