Oblikovanje spetne strani
Začel sem se okvarjati z oblikovanjem spletnih strani. Strani delam z Front Page 4.
Ne poznam html-ja. Sem pa prečital vso literaturo v zvezi z front page. Naredil sem že tudi , kar nekaj strani. Nisem pa najbolj zadovoljen z programom. Zanima me kateri program za oblikovanje mi priporočate in kakšne izkušnje imaste z njim. Sam nisem zadovoljen z izgledom strani v Front Page. Učim se tudi Flasha. Mi priporočate, da vso znanje, ki sem si ga nabral v Front page vržem vstran in presedlam na kakšen drugi program. Katerega mi svetujete?
Hvala in pozdrav vsem!!!!
Roki,
ne poznati osnov HTMLja pri oblikovanju spetnih strani je tako, kot hoteti voziti avto in ne znati prestavljati in pa vsaj osnovno razumeti, kako avto dela 🙂
Moj predlog: vzemi kakšen HTML tutorial (jih najdeš na internetu čuda veliko), poskusi napisati kakšno stran v Notepadu, tako da vsaj osvojiš osnovne elemente HTMLja, potem pa, če ti bo stvar še všeč :> vzemi kakšen drug program. Seveda je med boljšimi Macromedia DreamWeaver, ampak … nekaterim ni všeč, ker zgleda dokaj komplicirano, a se ga navadiš … Je pa enako kot FrontPage v stilu WYSIWYG, tko da konec koncev se da z FrontPage-om tudi delat povsem uredu zadeve. Stvar okusa.
Jaz prisegam na dreamweaver … zdej čakam na MX verzijo. 🙂
Znanje, ki si ga nabral v FrontPage-u boš pa najbrž lahko pozabil, če to znanje ne obsega osnov HTMLja.
Princ
Macromedia DreamWeaver je tud men najboljsa… sem probala s FrontPageom… in kar je ven prišlo mi nikakor ni bilo všeč…
Je pa res, da na začetku res nisem vedla kje začet… preveč vsega.. pa se hit navadiš.
Osnov HTML-ja pa nisem imela, ko sem začela – sem kr začela notri ustvarjat z raznimi wizard-i in s klicanjem kolega. Pa sem se naučila in potem sem si šele sploh upala odpret html kodo, da sem kej popravla…
Zdej mi je pa jasno. :-)))
Lp, T.
Forum je zaprt za komentiranje.