Obmorske vile slovenske elite
Nekaterim je jasno kaj se dogaja, drugim pa ni in jim tudi nebo, ker kot pravi pregovor, da ni toliko kriv tisti, ki krade, temveč tisti, ki pri tem miži in to dovoli !!!
S tem, ko so vas razdelili na dva tabora in to načrtno, da bi med tem, ko se vi tukaj brez plodno prepirate, lako pred vašimi očmi legalno kradli premoženje, ki je pripadalo vsem nam.
Sprejeli so zakone, ki jim to omogočajo, sedaj bodo sprejeli zakone, ki jih bodo zaščitili, drugim pa nemogočili, da bi do lastnine prišli po isti poti.
Prav hecno je, ko pri vsem tem kar se dogaja, nekateri ničesar ne vidijo teveč tolčejo po človeku, ki je edini hotel to preprečiti in praktično pomagati vsem nam. Z lažmi so odstranili tistega, ki jim je bil na poti, da bi lahko nemoteno kradli, kar niso uspeli v prejšnjih mandatih.
Če želite temu narediti konec, lahko to storite tako, da se nehate prepirat in se povežete !!! A je to mogoče ???
Vem, da je to utopija, toda to je edini način, da se jim stopi na prste !!!
Verjamem, da bo čas uredil, tako kot je prav !!!
Jaz nisem napisala, da je kupil vilo, to je napisala ena druga. Jaz sem napisala, da je hčerki v Novigradu kupil stanovanje, ne pa vilo. Pa izvolite, če cele dneve kopirate Reporter, ste mogoče nanj celo naročeni, pa imate tam kje številko, pokličite in jih prosite, naj Janšo vprašajo, ali ima njegova hči na Hrvaškem kakšno nepremičnino. Če bo povedal po resnici, če se ne bo zlagal, boste videli, da jo ima.
Jaz nisem napisala, da je kupil vilo, to je napisala ena druga. Jaz sem napisala, da je hčerki v Novigradu kupil stanovanje, ne pa vilo. Pa izvolite, če cele dneve kopirate Reporter, ste mogoče nanj celo naročeni, pa imate tam kje številko, pokličite in jih prosite, naj Janšo vprašajo, ali ima njegova hči na Hrvaškem kakšno nepremičnino. Če bo povedal po resnici, če se ne bo zlagal, boste videli, da jo ima.[/quote]
Jaz nimam naročenega nobenega časopisa in cel dan sem delal z vmesnimi postanki tako da ni treba vse metat v en koš.
Če pa ne razumete kako in kaj vam jaz nisem kriv, kriv sem v toliko ko ne plačujem davkov voluharjem ampak to je pa že druga zgodba:)
pa ti si res totalen kreten, nisem reva kot ti, jasno!!!! in ne menjam nickov tako kot ti, ki si najbolj običajna reva, ki potrebuje dobrega psihiatra!!!
na *vaše* trapaste in totalno idiodske poste se pa res ne mislim oglašat!!!
še najmanj nekomu, ki je najbolj običajna reva, in se celo pod anobimnostjo boji pisat samo z enim nickom in zraven tega uporablja še nicke drugih, mislim da si edini, ki serje na tem forumu, pa seri in upaj da se bo komurkoli dalo odgovarjati na tvoje blesave poste, jaz žal nisem med njimi!!!!
Tabornica Tončka, Titova mladinka, tok da veš!!!, ultraviolet………
ninej, odloči se že enkrat s katerim vzdevkom boš pisala kozlarije![/quote]
Za ultraviolet sem ziher, da ni ninej, ker sem ultraviolet jaz.
Ima pa ninej čisto prav, da te je napizdila kot psa. Cel dan visiš tukaj, pišeš s sto nicki na dan, non stop murgle, škrati, paradajzarji, ene in iste bedarije, potem se pa tukaj spravljaš na druge, s koliko nicki pišejo, si pa najhujši.
Napisal: lvov
Datum: 31.07.2009 23:33
Tabornica Tončka, Titova mladinka, tok da veš!!!, ultraviolet………
ninej, odloči se že enkrat s katerim vzdevkom boš pisala kozlarije!
§§§§§§§§§§§§§§§§§§§§
Ivov in bodobni osli!!! Ne trudite se za vse kar je tu napisano in zlahka potolče VSE vaše bedasto mlatenje in kozlanje pripisati Ninej!!!
Nas je še veliko, ne veliko OGROMNO ki smo sposobni misliti s svojo glavo in se ne pustimo zmesti po vsaki maši. Teh argumentov in nasprotnikov vašega blatenja Slovenije je še veliko, ogromno in vedno več jih bo.
Ste v manjšini, v veliki manjšini, ste res pravi palčki in sram vas je lahko!
Desni bimboti!!! Veliko imate povedati o drugih, kaj imajo ali nimajo!? Očitno ste spet pozabili, da je kapitalizem in je tisto kar ste hoteli, zato vas prav nič ne briga kaj kdo ima!
A na JJ ki se preseli vsak mesec iz enega stanovanja v drugega pa vam ni uspelo prav nič prebrat??? Celo Primorec je postal, čeprav je očitno, da Primorske ne mara.
Zanimivo kam bo vse to pripeljalo!
Iz zanesljivih virov smo izvedeli, da so Primorci jezni na vse prišleke. Bentijo nad vsemi, tako da veste. Slovenija se bo pa res prevrnila na eno stran, ker vsi silijo proti zahodu. Kako to, da ne dajejo politiki, umetniki malo zgleda in se ne naseljujejo napr, v Beli Krajini. Ti Belokranjci so kot pozabljeni od države, in sploh vzhodni del Slovenije.