Obnašanje Jake Hafnerja v Ljubezen po domače
A ste videli kako primitivno se je Jaka Hafner, ki je v družbi svoje partnerke in brata ter dveh hčerk obnašal do svoje partnerke. Ko so komentirali dogajanje in ocenjevali kandidate nove sezone Ljubezni po domače. Ko je hotela kaj povedati, jo je grdo pogledal in ji namignil, da naj utihne in jo celo dregal s komolcem. Ona pa z dojenčkom v roki cela prestrašena in rpav videla se je , kako jo komandira , kako ga uboga in kako se ga boji. En neotesani primitivni kmetavzar. Kje ima možganske celice, da si stakim bedakom primitivnim nakoplje na glavo 2 otroka enega za drugim.
Zanimivo, tudi jaz sem opazila isto, tisti grd pogled, češ, utihni baba, ne delaj mi sramote, kaj si bodo pa ljudje mislili. V resnici je pa on edini, ki se že od lanske sezone, ko je še sam nastopal kot kandidat, sramoti s svojimi izjavami, ki so na ravni primitivnega kmetavzarja. Zabit neotesanec, ki mu je stopilo v glavo to, da je nastopal v nekem šovu, in misli, da je sedaj bog. Kaj res je ženskam, da se odločijo za takega idiota?
Gledala. Sem pa imela priloznost spoznat enga od kaubojev iz prejsnje al celo predprejsnje sezone. Pac zdaj dela v eni firmi, ker ocitno tiste sanje o kmetiji in super punci, se niso uresnicile.
Preden to vidis u zivo, se sprasujes … pa kaj je narobe s temi ljudmi … da se tako smesijo pred celim svetom. Ko pa vidis … se ne sprasujes vec. Vseee je narobe.
Primitivizem, alkoholizem in se nekaj teh … izmov je.
Dajmo si priznati, da noben od njiju ni nek presežek. Že to dosti pove, da je ženska po šovu hodila k Jakovem bratu, ker pa je ni šmirglal pa se je dala dol z Jakom. Obupana do konca.
Jaka pa ja…primitiven zahojen kmet, kot vsi s teh koncev. Pir pa traktor…pa gostilna. Baba nej bo pa doma, kuha, mu streže, pere, pegla, puca, skrbi za otroke in da gmh k gre desc na pir.