obnoreti moškega
Kako doseči da moški postane še bolj nor na partnerico? S katero je zadovolhen že z dobrim sexom. A obstaja še kaj razen sexa?
Pa ne no. Zgrešila si poanto. Ni važen seks. Važno je, da mu zelo rada lika, kuha, pere, čisti.
Na dober k*u*r*a*c se lepi dosti žensk.
Dobrega moškega ne moreš obnoret. Obnoriš lahko samo tiste ki jim manjka :))
ja obstaja, grupni seks FFM 😀
Aja, pa predlagaj mu da bi skup igrala igrice, če jih ima kolko tolko rad (večina moških) bo to njemu zlo posebno…. samo ne se potem dolgočasit zraven, morš se vživet, drugače bo skužo in ga bo odbilo,
Simpl, zavlačevanje s seksom in malo nedosegljivosti, po začetnem flirtanju pa kak dan ignorance. Finte, stare ko zemlja. Deluje še vedno 🙂
delujejo na neizkušene
Jest ne vem, kaj je treba tok kunštvat.
Lepo preštudiraš tv program, kadar so njegove najljubše tekme, pripraviš pečena rebrca,
veliko piva v hladilnik, ko pride tekma, mu našteto postrežeš v seksi perilu, medtem
ko gleda, navija, je in pije, mu ga še fafneš, vso zadevo obvezno posnameš, da jo bo lahko
pokazal svojim prjatlom.
Evo, stvar rešena.
Do snemanja ti je šlo dobro :))
Do snemanja ti je šlo dobro :))[/quote]
Naprej pa odlično? :))
Do snemanja ti je šlo dobro :))[/quote]
Naprej pa odlično? :))[/quote]
Do kazanja prijateljem recimo, ni mi v interesu da bi mi kolegi gledali nago punco. :))
Naprej pa odlično? :))[/quote]
Do kazanja prijateljem recimo, ni mi v interesu da bi mi kolegi gledali nago punco. :))[/quote]
Sej ni naga, je v seksi perilu. pa kaj ti pomaga vse našteto, če se pol ne moreš
pohvaliti pr prjatlih? Pičica na i.
Do kazanja prijateljem recimo, ni mi v interesu da bi mi kolegi gledali nago punco. :))[/quote]
Sej ni naga, je v seksi perilu. pa kaj ti pomaga vse našteto, če se pol ne moreš
pohvaliti pr prjatlih? Pičica na i.[/quote]
Ne vem nikoli me ni zanimalo se hvalit pred prijatelji, ne vem zakaj a ne uživaš bolj v seksu kot v hvaljenju? Najboljše še da med tem ko mi ga vleče razmišljam o tem kako bom to predstavu svojemu xy prijatelju. :)))
Namesto pečenih rebrc bi mel raje sadno salato, pa piva tudi ne rabim….. bo sočna sadna salata več kot dovolj, drugače pa si kar zadela….. sicer pa posnetkov kako ga meni punca vleče, ne bi kazal prijatlom, ker se večinoma pol itak vidi moj kurac….. to pa nima smisla….. 😀
Ne rečem da bi prpelala prijatlco pa bi se za mene poigrali pred kamerco, to pa ja 😛
Namesto pečenih rebrc bi mel raje sadno salato, pa piva tudi ne rabim….. bo sočna sadna salata več kot dovolj, drugače pa si kar zadela….. sicer pa posnetkov kako ga meni punca vleče, ne bi kazal prijatlom, ker se večinoma pol itak vidi moj kurac….. to pa nima smisla….. 😀
Ne rečem da bi prpelala prijatlco pa bi se za mene poigrali pred kamerco, to pa ja :P[/quote]
Sem vedla, da če kdo, boš ti uspel najti dlako v jajcu……
še ena naivnica, ki jih mamo tako radi 😀 Če je moški s teboj izkjučno za sex, bo pri tem v 99% tudi za vedno ostalo. Vprašanje je samo, koliko let mu boš noge narazen dajala v upanju da ti bo on nataknil prsta.
On pri tebi dobi, kar želi, ti pa upaš da bo nekoč drugače, hahaha. Zato pa ste najboljše, pridemo, se izpraznimo in gremo naprej k drugi in uživamo, ko pa ve čakate pred telefonom na naš klic 😀
Matkic je ženska :)[/quote]
A že? Pa ni dolgo, kar sem omenil, da bi to lahko postal. :))
Hehe, Skela… ti si čist skrenula. :-S
Matkic je ženska :)[/quote]
Ni rečen, jaz bi tudi raje sadje in čaj kot rebrca in pivo…
Pa da nau kak butast komentar na temo “homič” padu, ker imam narajš ženske z lepimi oblinami.
Vidite ženske, kako preprosto je to, s takimi se hočemo poročati, takšne hočemo z verigo privezati na radiator, ženska razume. Razen ok glede snemanja je tudi mene zmotilo haha, to bo za privatno zbirko. Glede golega telesa moje punce sem izjemno sebičen. Pa itak ne vem no, če bo snemano fafanje bom v bistvu kazal tvoj obraz in mojega tiča haha. Hvala bogu za sodobne telefone!
Čeprav je skela nekaj tukaj zadela, glede hvaljenja prijateljem. Tudi pomemben aspekt, da prijatelji vedo kako dobro žensko ima, da mu ga “fafa in prinaša pivo”. Enako iz naše strani, vaše prijateljice morajo biti malo ljubosumne kako dobri moški smo mi, tako da recimo obvezno it pomivat posodo ko ima ona obiske, aja pa kaj bo katera kavo mogoče?
Forum je zaprt za komentiranje.