Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek obnoreti moškega

obnoreti moškega

Vidite ženske, kako preprosto je to, s takimi se hočemo poročati, takšne hočemo z verigo privezati na radiator, ženska razume. [/quote]

Kdaj bo ohcet pol? :)[/quote]

Mal je še problem, da mam talno gretje in nimam radiatorjev….

A dej no, jst sm pa misla, da boš čist u nezavest padla od veselja 🙂

Hehe, Skela… ti si čist skrenula. :-S[/quote]

Kaj ti pa zdej ni všeč?[/quote]

Sarkazem…

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

Kaj ti pa zdej ni všeč?[/quote]

Sarkazem…[/quote]

Tvoj, al moj?

Matkic je ženska :)[/quote]

Shemale 😛

No ampak resno, jaz se ne spomnim, kdaj bi doma pred TVjem odprl pivo, ali še huje jedel pečena rebrca…… običajno tako pozno kot je večina tekem itak ne jem, ker zadnjo jem okrog 17:30-18:00….

Pivo pa bolj ali manj edino v gostilni, če spremljamo tekme tam…..

Doma definitivno, ali voda, in kakšno sadje…..

Seksi perilo pa me ne bi nič zmotlo, ker ko igra Real Madrid, in je kakšna pomembna tekma je lahko najbolj seksi perilo pa ne bo nič 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Jaz bi tudi imel talno gretje me vedno v noge zebe haha.

Hja nič bo treba vrtat v neko nosilno steno pa gor montirat verigo. Dovolj dolgo, da seže do kuhinje in do likalne deske haha. Aja pa do wcja bi verjetno še bila dobra ideja.

Ja pa do TVja si pozabil, kako naj pa nosim rebrca in pir?

Sarkazem…[/quote]

Jas sem ti direktno povedal, brez sarkazma, da s to izjavo nisi v skadu sama s seboj.

Tvoj, al moj?[/quote]

Broad changed, things went wrong, shit happend, life goes on and I'm happy again.

Jas sem ti direktno povedal, brez sarkazma, da s to izjavo nisi v skadu sama s seboj.

Tvoj, al moj?[/quote][/quote]

Spet eden, ki me pozna.
Not.

To pa je že riskantno, boš kje na TVju videla boljše življenje…ne ne ne 😛

[/quote]

Spet eden, ki me pozna.
Not.[/quote]

A dej? 😀

še ena naivnica, ki jih mamo tako radi 😀 Če je moški s teboj izkjučno za sex, bo pri tem v 99% tudi za vedno ostalo. Vprašanje je samo, koliko let mu boš noge narazen dajala v upanju da ti bo on nataknil prsta.

On pri tebi dobi, kar želi, ti pa upaš da bo nekoč drugače, hahaha. Zato pa ste najboljše, pridemo, se izpraznimo in gremo naprej k drugi in uživamo, ko pa ve čakate pred telefonom na naš klic :D[/quote]

Pa ne no, ne še ti!! :(( :/ Pa tako sem te rada brala doslej. Sedaj pa…. haha, sem osupla. Pa tako dober nasvet si mi dal pred meseci, zdaj pa nisi več kredibilen, deloval si kot nekdo, ki je presegel vse-EGO in ( njegove) ovire in kot nekdo, ki sedaj “blesti v svojem novem življenju”, brez žrtev,žensk-marionet.

Zakaj se mi zdi, da si malo sarkastična? In če smem vprašati, si VSE NAŠTETO ( v paketu) kdaj dejansko počela? Nasvet se mi ne zdi primeren ,od točke, ko omenjaš felacijo MEDTEM, ko “dragi” je in pije…

Kot iz kakšne zgodbe, kjer zvodniki s krinko zasužnjijo ženske in jih nato izkoriščajo na vse možne načine… :S

Sem te hotel pohvalit že za dobro psihološko razčlenitev moških, potem pa vidim, da
si nekaj bistvenega izpustila – zraven še povabiš mlajšo prijateljico, vsaj enih 10 let, ker moški imamo radi spremembe – ti bi pa mu skoz ista rebrca servirala? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Dobrega moškega se ne rabiš trudit obnoret ker ti moški poskrbijo da partnerka nori zanjim,je pa res da mlajše generacije ne znajo bit pravi deci oz so v veliki manjšini

hihihihihiii pobrij si jo na glado, če še nisi… shujšaj, bodi fit, manikura/pedikura, sveža, dišeča in voljna
osebnostno pa podpiranje pri ciljih, zvestoba, spoštovanje, občudovanje in spolna razigranost 🙂

A sploh še obstajajo nepobrite?

Sem te hotel pohvalit že za dobro psihološko razčlenitev moških, potem pa vidim, da
si nekaj bistvenega izpustila – zraven še povabiš mlajšo prijateljico, vsaj enih 10 let, ker moški imamo radi spremembe – ti bi pa mu skoz ista rebrca servirala? :)[/quote]

Še eden, ki rabi izgovore, zakaj nekaj ni dovolj dobro zanj….ko pa v bistvu on ne more….

Zakaj se mi zdi, da si malo sarkastična? In če smem vprašati, si VSE NAŠTETO ( v paketu) kdaj dejansko počela? Nasvet se mi ne zdi primeren ,od točke, ko omenjaš felacijo MEDTEM, ko “dragi” je in pije…

Kot iz kakšne zgodbe, kjer zvodniki s krinko zasužnjijo ženske in jih nato izkoriščajo na vse možne načine… :S[/quote]

Ne, vsega v paketu nisem nikoli izvedla, samo posamične “točke”. Pa saj ne govorimo
(spet) o meni tle, jest samo odgovarjam na vprašanje…:)

Jaja to, 10let mlajša je bistvo… Tiste kelnarske stvari sploh niso rajc… to fate delajo…
Moški rabimo feminilne ženske, ta 10let mlajša je pa res zmaga in v bistvu edin pametn predlog 🙂 To so SVEŽA REBRCA, od vsega omenjenega bi edino to vzel ja.

Zaključek: moškemu se ne da ustreči, torej se je čist brez veze truditi.

In ko boš to zares sprejela, boš srečno zaživela z enim moškim. Brez iluzij, samo kruta realnost, kjer je on prasec ti pa prasica. Ampak za drug drugega se trudita ne biti. Trud je še vedno potreben.

Saj kaj pa se zgodi ko dosežemo cilje? Konec…

In ko boš to zares sprejela, boš srečno zaživela z enim moškim. Brez iluzij, samo kruta realnost, kjer je on prasec ti pa prasica. Ampak za drug drugega se trudita ne biti. Trud je še vedno potreben.

Saj kaj pa se zgodi ko dosežemo cilje? Konec…[/quote]

Če ti paše biti ciničen, pa bodi, nobene škode.
Men paše (in čist ok laufa) po moje…
In ja, cilj je pot in pot je cilj.

Če pa sem rad ciničen. 🙁 Tako se lažje spopadam z življenjem. Moja drug obrambni mehanizem pa je humor.
Ne pesimist, ampak izkušen optimist pa take pa to.

Samo pravim, da bi ženske in moški lažje shajali, če bi si priznali napake drug drugemu in jih razumeli. Ker ko enkrat razumeš, ni več tako grozno. Večina pa je itak v artikulaciji, ta forum je lep dokaz za to.

Jest razumem, da nism brez napak in sem vesela, da me nekdo sprejme skupaj z njimi….po
drugi strani so ravno napake in napakice tisto, zaradi česa imamo nekoga res radi…podobno
kot razlaga Roin Williams v “Good Will Hunting”…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close